Jump to content
BulForum.com

Време е да кажем НЕ!

ov3rm4n

Recommended Posts

Та викам, братя, не е ли време да покажем и на Енергото кой плаща и кой поръчва музиката?! Ся е момента, таман сте са разбойкотирали...

Какъв е плана?

В знак на протест, срещу кожодерската политика на Енергото да вдига цените на тока по няколко пъти на година, без да се съобразява с изтънелия джоб на българина и стандарта на живот у нас, да предприемем следните действия:

Считано от утре, 18 септември 2004, всеки ден в периода от 18:00 часа до 20:00 часа да изключваме всички ел. консуматори в домовете и на работните си места!

Ако до седмица от бойкота ни няма ефект - да започнем всеки ден на всеки два часа да изключваме всички ел. консуматори в домовете си за по един час.

Ако пак няма ефект - да спрем въобще да им ползваме скъпия ток!!

Да видят те! Щото в Европа и по Света същия ток го получават на цени в пъти по-ниски от цените у нас - кой не вярва е червен! Ааааа... Ууууу...

На Бойкот, братя!!

(оригинала написан на жълта обезопасителна PVC лента, собственост на Енергоразпределение-Юг, и подпечатано с трифазен ток)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Веднага се включвам !!! :laughing1: :laughing1:

А може ли да бойкотираме ВиК ?

Аз викам от утре да спрем да пием вода!

И Кока-Колата стана много скъпа, предлагам и нея да спрем да пием, по 3 часа и 45 минути на ден.

трудно осъществимо ;)

само да добявя и за "качството" заради спиранията на тока от по 10-20 мин при смяната на сезоните освен спиране за цял ден за профилактика тези неща никъде ги няма на запад пълна простотия

Е то чак пък без ток ... айде без топла вода до 24 ... ГСМ-те да спираме ,още малко да бойкотираме училищата ,като че ли там най-много участници ще има ... да спрем да ходим за 2 седмици да видят учителите "Кон Боб Яде Ли !?!?"

Е то чак пък без ток ... айде без топла вода до 24 ... ГСМ-те да спираме ,още малко да бойкотираме училищата ,като че ли там най-много участници ще има ... да спрем да ходим за 2 седмици да видят учителите "Кон Боб Яде Ли !?!?"

Мога да си представя родителите ти колко ще се зарадват на идеята :)

Бойкотирайте нещо по-имтересно... БТК например...

земете боикотираите правителството,драги ми революционери:)

щото не енергото дига цените,а милен велчев;)

пък и ми е чудно енергото ли се съгласи да се затвори аец или правителството?щото още не са го затворили,ама и тва ще стане...а тогава...тогава сегашните цени на тока ще ни се струват кано манна небесна

Хи хи хи аман от глупости. Дай да спрем да ядем по тоя повод и още хиляди неща. Единственото което можем да направим е да помислим как да си увеличим доходите. Ето над това се замислете , а не да пълните форума с плява.

:devil :devil :devil

:angry:

щото не  енергото дига цените,а милен велчев;)

пък и ми е чудно енергото ли се съгласи да се затвори аец или правителството?тогава сегашните цени на тока ще ни се струват кано манна небесна

Ами просто хората са заслепени от праха,който им се хвърля в очите с евроинтеграцията и приемането в НАТО.

Показателен е примерът за неспоразумението между правителството и МВФ.

Куца работа.Затова - по 9гр. олово за всеки от правителството.

Хи хи хи аман от глупости. Дай да спрем да ядем по тоя повод и още хиляди неща. Единственото което можем да направим е да помислим как да си увеличим доходите. Ето над това се замислете , а не да пълните форума с плява.

:devil  :devil  :devil

Abe ne si ti koito shte kaje dali palnim nie foruma s pliava,a shtom mislish 4e mojesh da si uveli4ish dohodite-jelaia ti uspeh v misleneto.

Бойкотирайте нещо по-имтересно... БТК например...

БТК тва има ли го още.То е пред унищожение,както и Български пощи,най-много до една година и ги няма.

БТК тва има ли го още.То е пред унищожение,както и Български пощи,най-много до една година и ги няма.

Ми как да ги има като обслужването им е отвратително, че и скъпо на всичкото отгоре?Само като видя как мятат колетите и лошо ми става...селяния абсолютна!Вече от няколко години ползвам Еконт и Спиди и изобщо неща и да чуя за пощите...

Ako iskate da boikotivame sre6tu vsi4ko??? :confused :woot :woot :woot .Kazvam tova 6toto predi vreme ima6e tema za boikoto sre6tu MTEL i GLOBUL.Sega ima temi i da boikotirame sre6tu taksitata tuka sre6tu energoto.Stegnete se malko :) Za energoto sam za,no moga da naprava 4asti4en boikot,6toto uredite koito az polzvam 6te gi izklu4a(komputar,televizor,Lampata v moqta staq,lampata na akvariuma :woot :woot )Oba4e pove4e ne moga da iklu4a 6toto na6te polzvat tok i te nqma da se le6at ot tok. :( :(

Абе аз викам да се вдигнем на един бунт, да протестираме срещу цялата държава и управлението. И тогава ако не ни чуят, забравете, без трепане няма да стане.

..............В знак на протест, срещу кожодерската политика ...............Считано от утре, 18 септември 2004,  всеки ден в периода от 18:00 часа до 20:00 часа да изключваме всички ел. консуматори в домовете и на работните си места!.........................На Бойкот, братя!!.............

Аз викам да спрем да ядем.

СЛЕДОВАТЕЛНО

1. Спираме и да акаме (щото неядем)"нема подмиване и къпане...бойкотираме ВиК...(ДОЛУ БЕЛАНААААААА щото не ни требе и тоалетна хартия")

а ) некупуваме нови дрехи...щот и така и така сме си мръсни "бойкотираме конфекцията"

б ) парфюм няма да ни трябва...достатъчно ще си миришем "Ален Мак ДОЛУ.(АМД неозначава в случая Advanced Micro Device)..бойкот демек "

2. Като невлизаме в кенефа несветкаме и лампите "бойкотираме Енерго-то " Да видят те хубаво ли им е като не им ползваме тока.

3. ами.....значи и до супермаркета неходим (щото неядем) "бойкотираме и Хранително-Вкусовата (за някои) промишленост ...заради цените.

4.няма папане...........значи и навън неизлизаме " бойкот на Пътното (заради дупките) "

5. пари няма да се харчат (щото неядем)......."бойкот и на БНБ заради лихвите "

и т.н. приятели мои. :) Ето как със един съвсем обикновен бойкот ....просто спираме да ядем..... засягаме всички важни инфраструктори и ги караме да ни се молят :) .....Аз сега спирамда пиша, че на вратата вече 2-ри ден седи служител от енергото и се моли да го пусна да види ОТКАДЕ толкоз икономия на ток и ми обещава намаление на цените през ....еди-коя си и ......найста година ....ако поне за 5 мин светна тока в тоалетната.Зад него е и един мил служител на ВиК....той от сутринта се опитва да ми звънне на ГСМ-а за подобна услуга ама аз нали бойкотирам и М-тела :) :) СПРЯЛ СЪМ ГО БЕ ....СТИГА СИ НАТИСКАЛ КОПЧЕТАТА :evil ...Момчета спирам наистина.....омаляха ми краката да въртя педалите на генератора....и свещите свършват.........$#&76 1 (гладен съм) дванайста......хиляда и една питки.....2 печени кокошки...3 кокошки.....4кокошки......много съм гладен....5 кокошки......

to be continue

Аз викам да спрем да ядем.

СЛЕДОВАТЕЛНО

1. Спираме и да акаме (щото неядем)"нема подмиване и къпане...бойкотираме ВиК...(ДОЛУ БЕЛАНААААААА щото не ни требе и тоалетна хартия")

а ) некупуваме нови дрехи...щот и така и така сме си мръсни "бойкотираме конфекцията"

б ) парфюм няма да ни трябва...достатъчно ще си миришем "Ален Мак ДОЛУ.(АМД неозначава в случая Advanced Micro Device)..бойкот демек "

2. Като невлизаме в кенефа несветкаме и лампите "бойкотираме Енерго-то " Да видят те хубаво ли им е като не им ползваме тока.

3. ами.....значи и до супермаркета неходим (щото неядем) "бойкотираме и Хранително-Вкусовата (за някои) промишленост ...заради цените.

4.няма папане...........значи и навън неизлизаме " бойкот на Пътното (заради дупките) "

5. пари няма да се харчат (щото неядем)......."бойкот и на БНБ заради лихвите "

и  т.н. приятели мои. :) Ето как със един съвсем обикновен бойкот ....просто спираме да ядем..... засягаме всички важни инфраструктори и ги караме да ни се молят :) .....Аз сега спирамда пиша, че на вратата вече 2-ри ден седи служител от енергото и се моли да го пусна да види ОТКАДЕ толкоз икономия на ток и ми обещава намаление на цените през ....еди-коя си и ......найста година ....ако поне за 5 мин светна тока в тоалетната.Зад него е и един мил служител на ВиК....той от сутринта се опитва да ми звънне на ГСМ-а за подобна услуга ама аз нали бойкотирам и М-тела :) :) СПРЯЛ СЪМ ГО БЕ ....СТИГА СИ НАТИСКАЛ КОПЧЕТАТА :evil ...Момчета спирам наистина.....омаляха ми краката да въртя педалите на генератора....и свещите свършват.........$#&76 1 (гладен съм)  дванайста......хиляда и една питки.....2 печени кокошки...3 кокошки.....4кокошки......много съм гладен....5 кокошки......

to be continue

Е това беше жестоко! На глас се смях! Продължавай в същия дух и аз това им казвах за яденето ама като не слушат?! :angry1 :angry1 :angry1

ov3rm4n, леко с тия призиви, че явно някой ти се връзва и толкова се е въодушевил, че взел че дръпнал шалтера на целия ни квартал та да протестираме заедно :)

наистина - около 20:00 часа нямахме ток 1 час някъде (19:30-20:45), и по-късно пак "протестирахме" към 21:30 :sayjin

ov3rm4n, леко с тия призиви, че явно някой ти се връзва и толкова се е въодушевил, че взел че дръпнал шалтера на целия ни квартал та да протестираме заедно :)

наистина - около 20:00 часа нямахме ток 1 час някъде (19:30-20:45), и по-късно пак "протестирахме" към 21:30  :sayjin

hahahaha :) "протестирайте" де. :) кво. нали тря да се почне от някъде. :) все някой трябва да поеме инициативата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...