Shiro Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Дано вече да няма такава тема, защото напоследък си инсталирах слака 2-3 пъти изцяло (full install) и винаги имам следния проблем: Стои си машината и си прави нещо, пък може и нищо да не си прави И по едно време всичко забива. В продължение на 5 секунди някъде всичко стои като застинало. Даже точките на часовника не мигат (дал съм blinking dots:) След това тръгва за 1/2 секунда и пак 5 секунди стои като застинало. Предполагам, че има пуснат някакъв процес, който ги прави тия мизерии, защото все пак това е линукс - не забива за щяло и не щяло. На предишните Slackware-и, които съм ползвал (8.0, 8.1, 9.0, 9.1) никога не съм имал такива проблеми. Тоя три пъти го качвах като 2 от тях на моята машина и се така става. Как да го оправя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Дано вече да няма такава тема, защото напоследък си инсталирах слака 2-3 пъти изцяло (full install) и винаги имам следния проблем:Стои си машината и си прави нещо, пък може и нищо да не си прави И по едно време всичко забива. В продължение на 5 секунди някъде всичко стои като застинало. Даже точките на часовника не мигат (дал съм blinking dots:) След това тръгва за 1/2 секунда и пак 5 секунди стои като застинало. Предполагам, че има пуснат някакъв процес, който ги прави тия мизерии, защото все пак това е линукс - не забива за щяло и не щяло. На предишните Slackware-и, които съм ползвал (8.0, 8.1, 9.0, 9.1) никога не съм имал такива проблеми. Тоя три пъти го качвах като 2 от тях на моята машина и се така става. Как да го оправя ? <{POST_SNAPBACK}> i mene mi se sluchvashe podobna glupost pod FreeBSD 5.2.1 nerazbrah na kakvo se dalji v kraina smetka go mahnah p.s. i pod windows se sluchva nali kachi Debian nea da imash problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted September 18, 2004 Author Share Posted September 18, 2004 Хаха, айде сега уроци за най-добър линукс. Не падам от небето, знам каква дистрибуция ми трябва. До сега слака не ми е правил никога никакви проблеми. Просто тук явно трябва да спра нещо, което предполагам е в някакъв конфликт с някакъф мой хардуер, защото едва ли биха оставили забивачка ей така Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 pochvai da spirash services nared togava ( nezabravqi i sound deamonite kato artsd ) ... sashto taka opitai da ne polzvash konquerior che v linux-bg.org chetah za nqakav problem pri koqneurior + xmms ili neshto takova kakto i xmms + artsd pusnato .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Е то забива така за малко супер рядко. Примерно два пъти на ден. Аз не мога да загася нещо и да чакам един ден да видя дали ще забие. На тоя слак 10 имам пуснати 70 процеса .. няма да чакам два месеца я Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 hm da ne bi da ne se seshta neshto da chisti rama kakto triabva ?? s kyv kernel e toq slack / smenql li si go ? / prekompiliral li si go ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.