bat6oko Posted November 23, 2002 Share Posted November 23, 2002 ako nqkoi moje da nameri link kum cqla instalaciq na nqkoi ot e-jay softwera ili da go ka4i v new_ftp 6te mu buda mnogo balgodaren. izpra6taite mi linkovete na bat6oko@mail.bg ako vi e nujno ne6to 6te se opitam da vi pomogna 10x 4e pone pro4etohte tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 24, 2002 Share Posted November 24, 2002 Ami az imam e-jay extreme ili neshto podobno na tzqlo cd s 5 stila muzika vutre, no go smuknah ottuk predi mnogo vreme, taka che ako ne sa go iztrili porazrovi se v wareza, puk ako mnogo si na zor moje i da go kacha, no az iskam da namerq Full MMM 5-6 ili naj noviq full instalation (Magix Music Maker) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted November 25, 2002 Author Share Posted November 25, 2002 mmm 5 ili 6 kolko sa golemi <_< ako ti se zanimava da gi ka4va6 davai no purvo mi kaji ima li smisul programata i kakvi to4no vazmojnosti 10x za reply-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 25, 2002 Share Posted November 25, 2002 ami vsichki rabotqt s gotovi loopove, taka che malko ili mnogo sa ogranicheni, vseki ot ejayovete a sushto i MMM imat synthesizer ili scratch ili am neshto svurzano sus stila ot seriqta Dance Ejay, HipHop Ejay - tova sushto go imam, Rave ejay. Ako iskash neshto koeto ti da si pravish neshta i da zvuchi profesionalno vzemi si Fruity Loops, versiite nad 2.5 sa malko slojnichki za rabota, no kao se nauchish efekta e mnooogo profesionalen, stavat qki pesni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted November 26, 2002 Author Share Posted November 26, 2002 Fruity Loops imam 3.5 .programata mi haresa.oba4e demoto na hip-hop e-jay mi haresa pove4e vupreki glupaviq skre4 <_< .ima li pove4e efecti i glasove v cqlata versiq otkolkoto v demoto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 pi4 ko ti pre4i da si gi svalq6 po otdelno ot wareza. namira6 gi edin put kade sa dobavq6 si gi kum download lista i svalq6. kato gi svali6 extract purviq fail nqkade i to ti se extract si4kite. taka stava Image File. svalq6 si Daemon tools i si gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 offtopic: Така ли ми се струва или се е появил нов 'разбирач' във форума, който е решил, че като се е включил към нет-а преди няколко дена трябва даде меннието си по всяка тема Влизам си аз в Win Appz и какво да видя, в 6 или 7 теми последното мнение го е дал един и същ човек Пич няма проблем да си даваш мнението ама ми се струва, че малко се престараваш и дано по-малко от твоите мнения бъдат като това и още няколко, които за отрицателно време си успял да дадеш Съжалявам, че го написах това нещо и точно тук, ама не успях да се сдържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.