Blitz^^ Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Аз като един пионер в тая област предлагам следните: бонбонче, сладко, пиявичке, тортичке, пастичке, тирамисунце ( тва е тъпо ), гушинке, гушко, невестулчице, гризачи ( не не гризач или гризаче, а гризачи ), свинче ( морско щот са сладки ), гушче и т.н. Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 По-лигавата тема... .. въпреки че има и няколко доста добри попадения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Е, ся няма да си издавам лиготийте я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Забелязвам развитие в положителна насока в сравнение с предишните ти мнения по темата, за което за радвам! <{POST_SNAPBACK}> Аз пък си мисля, че е навитие в отрицателна насока, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Просто-Бебчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 aх,така като чета и ми е забавно,но много мразя да се обръща някой(който и да е той) с подобни shits имам си име и искам да се използва Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Най-често "пиле" и "рожбо" и от време на време като се лигавя "гомненце". Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Най-често "пиле" и "рожбо" и от време на време като се лигавя "гомненце". <{POST_SNAPBACK}> Ахахахаха това последното ме разби, аз почвам да употребявам диарио моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 червейче Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ахахахаха това последното ме разби, аз почвам да употребявам диарио моя <{POST_SNAPBACK}> axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxxaa tova me razcepiza malko da padna ot stola!|!|!|! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 имам си име и искам да се използва <{POST_SNAPBACK}> Как се казваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ако въпроса беше само за любимото същество - отговора щеше да е Роби, Роберто - кучето ми Не знам някоя жена да ме е обичала така силно, както това животинче. Снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ако въпроса беше само за любимото същество - отговора щеше да е Роби, Роберто - кучето ми Не знам някоя жена да ме е обичала така силно, както това животинче.Снимка. <{POST_SNAPBACK}> Уййййй, какво е рошавко и грозничко, ще го изпапкам, сладур Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 az na moita ponqkoga byrkam i vmesto sykrovi6te i vikam 4udovi6te ina4e i vikam po nai razli4ni na4ini no nai 4esto po ime] a pak imam edin priqtel deto vika na negovata slyn4ice mnogo te obi4am 50 pyti za minuta sigurno mnoo e drazne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 От по-горния пост се чувствам лично засегнат. Можеше да ни го спестиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.