JIS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 не! казва се "п♛тка заспала!" <{POST_SNAPBACK}> a мерси може па да ми потрябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 :allien as imah edna priatelka na koiato i wikah pusy da ma tia me zariaza kakto i da e pisnalo mi e ot tezi ostareli kote pise mishe zlato i tn nie sme suwremeni hora pomislete za towa as li4no ispolzwam jena mi baby, sexy ili neshto swyrzano si imenata na momi4etata s koito sam bil naprimer stanislawa-steisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 a мерси може па да ми потрябва <{POST_SNAPBACK}> JIS като се видим че ти кажа аз на кой ще викаш тъпа п*тка!!! На мен пък JIS викаше "бабачко" по едно време . Беше много гадно!!! Сега се ядосах и ще го набия като го видя утре Оффф, ба какъв пост стана... е*и му Майката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Аз пък мноу се кефя на тия лиготийки и ги употребявам.Аз наричам приятелката си котенце,ангелче,миличко...а когато и кажа как като я прегарна и ми е губи в ръцете (че е мъниче) и направо се разтапя от кеф .Мен ме радва като я видя да се кефи.Това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Мен ме радва като я видя да се кефи.Това е. <{POST_SNAPBACK}> HATE, уважавам те! Ти си ба*ти готиния пич! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefito Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 " Стани затвори прозореца ш'ти са невиди и на пачата гадна смръдлива щейба в майката и пача щейба " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Аз ся съм свободен, ама иначе викам на приятелките си: Миличко, скъпа и такиа неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Аз викам Катеричке, какво ще правим? Не майтап е това, викам и на име, слънчице или нещо подобно. Нямам репертоар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Любимото същество... по инерция му викам Компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 HATE, уважавам те! Ти си ба*ти готиния пич! <{POST_SNAPBACK}> Е тряа да се подкрепяме А мен наистина само това ме радва Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Буба, бубка, бубинка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BADBOY Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Samo milo i zaiche Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 мноо тъпа хава Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddy Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Любимото същество... по инерция му викам Компютър <{POST_SNAPBACK}> Tva napravo me rabi Ta po temata.Obojavam da se nari4ame s gadjeto mi edin kym drug s takiva glezeni dumi.Obry6tam se kym nego s bebe/ne bebo/ili mu vikam dete.Otsrani e mnogo sme6no za6toto toi e visok 190 i teji 105 kg a az pred nego sym napravo minion,ama na men taka si mi haresva da mu vikam .Toi obiknoveno se obry6ta kym men s malkata,moita princeska ili cicorana Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Ох, то не е за хвалба, ама ние с моя напоследък си викаме Акльо Ебльов и Ебла Акльова. Или просо Ебльо и Ебла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Аз викам на гаджето: Миличко, Слънчице, но най-често Пиле и Пиленце, при което нея ако я избие лигнята в този момент почва да кудкудяка. Иначе тя на мен най-често ми вика "мръсник" (в леглото) и "козле" (от зодията ми и от брадичката) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Аз наричам моята приятелка-бебче,маниче,златце,сладкишче Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Гуцка не, сори! Ми по име все пак то за това са ни ги дали мама и тати тези имена а не само м/у другото. Или миличко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Най-често "бебчо", но обичам да експериментирам и с "птеродактилче мое", "самосвалче мое" и други подобни Супер яка тема! Чак сега видях, че съществува Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Толкова ли е габаритна, че я наричаш " самосвалче " P.S Сега да не ми се обидиш нещо, тук сичко е в кръга на майтапа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Аз на моята любима и викам "Моржовица" а тя на мене "Люмур" <{POST_SNAPBACK}> Когато се шегуваме й викам "Миси" - галено от мисирка, а тя на мен "Пупи"-галено от пуяк <{POST_SNAPBACK}> Az na moiata i vikam gruda ili mavruda shtoto zvuchi mnogo hardcore! <{POST_SNAPBACK}> патка заспала и кучка... в началото се обиждаше... <{POST_SNAPBACK}> Ха-ХА_ХА - Умирам от смях с тая тема! Лудница е @Агресив, на теб не ти се обиждам никога! Пък и няма защо в случая, тъй като е 46 кила "самосвалчето ми". Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Ха-ХА_ХА - Умирам от смях с тая тема! Лудница е @Агресив, на теб не ти се обиждам никога! Пък и няма защо в случая, тъй като е 46 кила "самосвалчето ми". <{POST_SNAPBACK}> ХаХаХа много е , мойто е 44 ... Тук стана като реклама на половинките , хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Хм, нямам някаква запазена марка обръщение за приятелка. Последната ми й виках Гугъл (от името й идваше, не съм чак толко зарибен по нета) и понякога дупе. Забравил съм к'во е т'ва Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Аз пък напоследък много съм почнал да й викам на галени дивотии - Буузи (това е нещо средно между лаф за бузи, идиотско английско име, което напомня на нещо като Джоузи примерно и още по-идиотски английски прякор идващ от booze - не знам кое от всичките е наистина) и Чуди (това по-рядко, щото се обижда...иначе е галено на чудовище - ама тя не обича много лафа за водното чудовище...колкото и да ми харесва на мен лафа за огненото чудовище...) Ей такива глупости покрай мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 ХаХаХа много е , мойто е 44 ... Тук стана като реклама на половинките , хахаха <{POST_SNAPBACK}> Доста са хилавки, та за някой може и да е антиреклама! Аз пък напоследък много съм почнал да й викам на галени дивотии - Буузи (това е нещо средно между лаф за бузи, идиотско английско име, което напомня на нещо като Джоузи примерно и още по-идиотски английски прякор идващ от booze - не знам кое от всичките е наистина) и Чуди (това по-рядко, щото се обижда...иначе е галено на чудовище - ама тя не обича много лафа за водното чудовище...колкото и да ми харесва на мен лафа за огненото чудовище...) Ей такива глупости покрай мен... <{POST_SNAPBACK}> Забелязвам развитие в положителна насока в сравнение с предишните ти мнения по темата, за което за радвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.