en3rgy Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 понякога използвам бейби или бебчо като второто ме кефи повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyubo Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 на мъжкия хамстер викахме "мамънка" на женския "гуцана" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Обикновенно викам "Бейби",а на мен наи често "кутурак" и други такива галени глезотии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Аз използвам Мац, Мацо, Котко, МиМи или като ме ядоса Марио! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 съкровище я наричам щото се римува с чудовище Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 "Мило", "Душа", "Злато"... Що се отнася за котката - Фифи, Фанке, Животно (от Пуфи ) Забелязала съм, че майка ми нарича баща ми "Гуся", идва от Владимир Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 тя е "чочка" аз съм "чочи" ние сме "чочита" сексът е "чочкане" циците са "чочки" пишката е "чочко" голяма простотия .. само се дразним ... ама ... хи-хи-хи !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 milo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Ami spored slu4aq : zahar4e, banbon4e,militzko, sexy dupe i dr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Минали сме през много имена и наименования, от бебчо,злато,мачко(като мачкане и прегръщане), през прасьо и праска, коте , пикльо и пикла,муца(идва от муцкане), аз съм й викал и трътла, кокона и още много други, за които не се сещам в момента. Само за пояснение нито аз, нито тя сме дебели или "приятно закръглени" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Аз съм малко по-старомоден - според мен "бебо" и "душицо" са достатъчни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Уф различно :> Злато,сладкишче,бонбон :> Напоследък нещо му викам "Мишин",той пък от край време ми вика "Малката" Или пък "Мишинко" Link to comment Share on other sites More sharing options...
CELEDA Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ами нека помисля...бебенце,зайче-байче,злато,илииии "ей бебенце,сладичко,мъничко,златничко" и такивата му работи абе различно както ми дойде)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Обиковено с Agarvaen сме на "Сфиньоу","идиоте мой","малко овце"и тук там "гуцо" ( така се казва прасето ни) Edit:Agarvaen допълни - "Чат-пат използва и мръсник брадат или на галено - брадичко" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Аз на моята и казвам Коки,това идва от името и - казва се Галина.Тъй като "Галина Бланка" означава "Бяла Кокошка",умалителното от кокошка е "Коки" ...А тя на мен - Лъвче,от зодията ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Аз я наричам с много имена обаче най много използвам мацко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 попринцип зависи в какво състояние съм и дали тя е направила нещо и в зависимост от ситуацията.Най-често се употребяват изразите:Бебче,Мило,Пиле,Муцка,Миличко,Мишленце. А когато ме е ядосала просто спирам комуникация с нея и неполучава нито една дума различна от да и не Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Най-страхотният начин, по който някога са ме наричали, е "Шефке", просто пасва на характера ми идеално! А иначе аз използвам ралично обръщение за всеки един... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Tova ne e li prekaleno lichno... Se pak kakvi sa tezi neshta... I kakvo znachenie ima kak nqkoi naricha svoqta lubima/lubim tova si e lichno tqhna rabota... Tazi sutrin sum osobeno ozloben i se nadqvam da ne govorq gluposti. Kolkoto do samiq post, vsichko zavisi ot samata situaciq... Az po princip nai mnogo obichah da naricham priqtelkata si po ime... No ne pulnoto ili kakto i vikaha vsichkite i poznati... Kazvah i Fip:) Imalo situacii vkoito sum seobryshtal kum neq po vzevyzmojni nachini no smqtam da go raziskavam tuk... Pr. Den Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Най-страхотният начин, по който някога са ме наричали, е "Шефке", просто пасва на характера ми идеално! А иначе аз използвам ралично обръщение за всеки един... <{POST_SNAPBACK}> Хи хи хи, явно с твоя момък си имаме допирни точки И аз така се обръщам към половинката - предимно с "началник" . А ако искам да ме погне с точилката, и викам "булка". А в нежни моменти - "съкровище"... И тя към мен, и аз към нея. А иначе си права - както любовта не е константа и се променя (дали ще е към добро или лошо зависи от дватата, дето се решили да живеят заедно) , така и имената, с които се наричаме, се менят. Което е хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 az ve4e 6a go nari4am sladkoto mi pravilni4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Слънчице sounds just right. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 mi s moyta priqtelka si vikame obiknoveno bebe ili bebence Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 В зависимост от много неща,използвам много думи... Като видя готино момиче из улиците и викам на приятелите "Я вижте ква баница/мръвка има ей там!" Когато се моля на някоя позната или приятелка и казвам така,че да се почувства поласкана или да се зарадва(ако е сърдита или убидена) - захарче,кукло,вафличке,слънчице--> курабиике<-- Ако се отнася за някоя мургавка и чернокоса (по каквито си падам) им викам карамелке,керамелче или Амазонке...,но сега съм с една червенокоса кака и си викаме аз на нея тигрица,а тя на мене мишле Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Ега ти,като чуя брат ми ,като почне по телефона с едни:'зайко,слънчо,мишленце.....' и т.н.,ми се налага да излеза от стаята да не се изхиля Все си мисля ,че такива словоизлияниа са прекалени Мисля ,че името си е достатъчно ,а и то предлага достатъчно вариации.Е вече ако на човек му е трудно да помни имената от много бързи смени на партньора,това е друг въпрос Абе ,като се замисля,човек каво ли не казва след хубав секс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.