Jump to content
BulForum.com

Kak se zabavlqvat decata v 3-ti klas?

snejko

Recommended Posts

Dadoha mi zadacha da napravq 1-2 CD-ta s igri, filmcheta i t.n. za edno momichence v 3-ti klas i az se chudq kakvo da sloja vytre. Molq vi ako imate malki sestri ili bratcheta svetnete me kakvo im haresva. Moito "malko bratche" e na 32 i veche ne gi razbira tiq raboti :P

Сестра ми е в четвърти и много харесва GTA Vice City. Понякога цъка и на Penguin Racer :). Иначе може да сложиш някой клип на поп-фолк певица :sick

Сестра ми е в четвърти и много харесва GTA Vice City. Понякога цъка и на Penguin Racer :). Иначе може да сложиш някой клип на поп-фолк певица :sick

Абе сестра ти да не стане масов убиец!! Осъзнай се и я спри навреме!!Като знам в GTA Vice City как хвърчат глави и се мачкат мирни хорица ;)

Мда кармагедон също е добър избор. А сестра ми си харесва коли и си кара наляво-надясно. Харесва и също NFSU.

Задължително й запиши Ice Age и Shrek 1 и 2. Сигурно ги е гледала вече, но със сигурност няма да откаже да ги гледа още поне десет пъти :)

Относно игрите - трябва да е нещо по-простичко, без сложно управление - от 2 до 4 копчета макс. Пък и все пак става дума за момиченце тъй, че някакви шутъри надали ще я забавляват особено. По-скоро може да се радва на анимирани игри от сорта на Stoneage Foolympics, Asterix and Obelix XXL, Moorhuhn сериите (Sven го пропускам нарочно) и така нататък.

Можеш да и запишеш и Jazz Jackarabit(май така се казваше играта) ;)

Малко е стара тая игра, но би трябвало да стане. И тарзан също не е лош избор, може и някой емулатор Маме с подходящи ромове.

Horaaaa...v kakvo se zabyrkah....igrite uj samo shtqh da gi testvam da vidq dali bachkat, a se zaigrah qko. mnogo sym maloumna. edno vreme kato bqh malka nqmashe tolkova zaribqvashti igri, sega kakvo stava....ludnica e.

Horaaaa...v kakvo se zabyrkah....igrite uj samo shtqh da gi testvam da vidq dali bachkat, a se zaigrah qko. mnogo sym maloumna. edno vreme kato bqh malka nqmashe tolkova zaribqvashti igri, sega kakvo stava....ludnica e.

Айде не се прави, признай си, че все още си 'дите' макар и порастнало B)

Ами за малки и "порастнали" :P деца може да се запише например елементарен куест(май е такъв) от рода на Одисеята на Туинсен или пък типично детските Bugs Bunny Lost in Time.... или ....Bugs Bunny and Taz. Абе все от този род....

Едит: За Туинсен всъщност не съм много убеден, понеже има елементарни диалози на английски, от които зависи развитието на играта...ако детето е учило от малко езика...тогава става.

Ами за малки и "порастнали" :P  деца може да се запише например елементарен куест(май е такъв) от рода на Одисеята на Туинсен или пък типично детските Bugs Bunny Lost in Time.... или ....Bugs Bunny and Taz. Абе все от този род....

Едит: За Туинсен всъщност не съм много убеден, понеже има елементарни диалози на английски, от които зависи развитието на играта...ако детето е учило от малко езика...тогава става.

Ми то така по-лесно се свиква с езика,аз като бях 4-ти клас по цял ден съм цъкал Диабло1 и някви други на английски :)

Запищи и Yu-Gi-Oh!

Сега хлапетата много се зарибяват по нея  :sick

:sick Просто :sick ... Недйте така аz от както се помня играя GTA, C&C, Carmageddon (Piledriver Bonus + Splatter bonus или може би Dismemberfest, Exploding zombies, Suicidal zombies т.е. неща полезни за всекиго :evil ) Не си хаби времето с разни глупости... записвай Postal 2 :punk :punk :punk

:sick Просто  :sick ... Недйте така аz от както се помня играя GTA, C&C, Carmageddon (Piledriver Bonus + Splatter bonus или може би Dismemberfest, Exploding zombies, Suicidal zombies т.е. неща полезни за всекиго :evil ) Не си хаби времето с разни глупости... записвай Postal 2 :punk  :punk  :punk

Да бе. И после хортата се чудят кво ства с уличните котки. :)

Бе тва е малко дете-момиче. Няма ли някви игри и филмчета с Барби. Тва ся го видях, само не съм луд да го пробвам, не знам дали става, ама поне името звучи обещаващо.

Аз бих записал Cosmopolitan Virtual Makeover. Не е игра, но прилича на такава! Малките (и по-големите!) момиченца пощуряват на тема гримчета и прически, та, мисля, че ще е много подходящо!

С риск да се повторя. Истината е Yu-Gi-Oh . Имам дете в 2 клас и това е пълна лудница в момента. Снощи до 24 часа ме кара да му правя карти на компютъра преведени на български. Зарибявката е голяма , освен това няма абсолютно никакво значение дали е момиче или момче.

Ето едно полезно адресче на български ТУК

Едит: Забравих да добавя че в момента цъка Астерикс и Обеликс

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...