Jump to content
BulForum.com

GSM? - какъв

Aries

Recommended Posts

Извинявам се, че повдигам този въпрос, но ми трябва информация за телефон, който издържа дълго на говорене.

Не ме интересуват цветни дисплеи, Wap, Java и други подобни.

Трябва ми телефон за говорене, но от по издръжливите.

Имам Моторола Т720. Зареждам я през 2-3 дена. Нормално по около час на ден разговори на пълна мощност. Офиса ми е в партера. Всички телефони с антена вече могат да ти осигурят нормално към час и половина разговори на ден. Затова по добре се ориентирай към самия дизайн на телефона. Аз съм привърженик на отваряемите, защото микрофона е близо до устата и не влизат външни шумове. Много ми е гадно като говоря с някой, с дребен телефон и чувам хората около него по силно.

Аз мога да ти предложа нокиа 6210 или 6310, с първия съм и батерията ми кара 3 дни със много разговори.

Лошото е,че могат да се намерят само втора употреба.

Nokia 6310 / 6210 / 3510i

Sony Ericsson T65 / T68 / T610 / T630

това са модели за които съм чувал че имат яки батерии, за тях 3-4 дена е смешно кратък срок standby

za 18 lw se prodawat usilini baterii izdyrjat okolo 10 dni na mnogo goworene

znam 4e ima takiwa za nokia

забравих да спомена, че 3510i ми кара 2 седмици с изключване нощем и много малко говорене - затова ми е трудно да кажа дали това е много добър резултат или е просто добър - защото разговорите ми са под 30 мин. на месец и другата функция която ползвам редовно е будилника, това е само.

без изключване нощем кара 1 седмица

та струва ми се, че наистина 3510 който е с черно-бял екран и съответно по-икономичен, ако е със същата батерия, би трябвало да се представя доста добре

Nokia 3310. Намираш една такава. За 20 лв взимаш батерия 1500 mAh. После може да си спокоен че ще говориш доста. Телефона и без това си харчи малко а пък с тая батерия нямам думи :). Отделно от това телефона става за работа. Доста е здравичък ;). Издържа на изпускания и т.н. :D.

Извинявам се, че повдигам този въпрос, но ми трябва информация за телефон, който издържа дълго на говорене.

Някой чете ли какъв е въпроса???? Що пишите за стендбай, с 3-4 разговора по 15 секунди :angry1

Определено Nokia 3310. Имаме един такъв у нас, с нова Ли-Йон батерия, действително е така, с изключване кара по 2 седмици, трае много и при говорене, здрав е (о, колко е здрав, само аз си знам), единствено само дето е доста старичък модел и тежи около и над 100 г.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...