tedy Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Айде и аз да се опитам да продам един стар монитор, пък кой колкото даде. Става въпрос за Proview 14", който е повреден, не знам какво точно, но картината му е свита наполовина и с добре подчертан ефект на бъчвата Дали за части или някой който ще го оправи, но не ми се ще да го хвърлям през джама в казана.. Предложете цена и ще помислим трезво Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Айде и аз да се опитам да продам един стар монитор, пък кой колкото даде.Става въпрос за Proview 14", който е повреден, не знам какво точно, но картината му е свита наполовина и с добре подчертан ефект на бъчвата Дали за части или някой който ще го оправи, но не ми се ще да го хвърлям през джама в казана.. Предложете цена и ще помислим трезво <{POST_SNAPBACK}> Мен за 5лв още на са ми купили един работещ монитор, но черно-бял..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 Мен за 5лв още на са ми купили един работещ монитор, но черно-бял..... <{POST_SNAPBACK}> Мен това слабо ме интересува, особено като се има предвид че става въпрос за Ч/Б монитор, а моят е цветен. Нищо не ми пречи да го хвърля, стои от доста време в кашон, просто може някой да има нужда от някоя част например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Мен за 5лв още на са ми купили един работещ монитор, но черно-бял..... <{POST_SNAPBACK}> Kolko incha e? Shtot moje da mi triaa malyk cherno bql monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Мога да дойда и безплатно да ти го изнеса от вас. И давам 5 лева отгоре. Имам една такава 15" щайга, може от двете да стане една Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 Мога да дойда и безплатно да ти го изнеса от вас. И давам 5 лева отгоре. Имам една такава 15" щайга, може от двете да стане една <{POST_SNAPBACK}> В мойта тема май върви още една паралелно, така че това за кой от нас се отнасяше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Аз пиша по темата За другите не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 16, 2004 Author Share Posted September 16, 2004 Ок, ако не се появи друг, монитора е за xiT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.