VIRTUALMANCHO Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Nqkoi moje li da obesni na kratko kak se polzva tazi programa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 даи некво линкче поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 http://www.warez.ru:8083/Win_Appz/G6%2520F...02.0%2520Final/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Най-простият начин, без групи, без потребители е: 1. Стартираш сървъра 2. Отиваш на Setup > User Accounts 3. В диалоговия прозорец, който се появява, в частта User Accounts цъкаш с десния бутон и даваш Add. Като те пита за име на ъкаунта, напиши anonymous и дай OK. 4. След това, от група Setup, uncheck-ни Login и Password. 5. В група Access Rights, пак с десен бутон, както в т. 3. си добави home директорията, чието съдържание ще се показва от сървъра, и определи правата, които ще имат анонимните посетители (четене, запис, триене и пр.). 6. Даваш OK, за да затвориш прозореца за User Accounts и си пускаш сървъра със жълтата светкавичка най-вляво на toolbar-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 a posle moje li da go otvora i kak stava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 a posle moje li da go otvora i kak stava? <{POST_SNAPBACK}> Ако имаш предвид да го провериш дали работи, става така: в браузъра си пишеш ftp://твоят.IP.адрес/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 tvo kakvo stava ftp na celiqh hard ili samo na opredelen? A da da zacepih to mi dava si izbiram Am kato napi6a 212-104-108-47 i mi dava 503 login password incorect? Kvo 6a re4e tva 4e ne6to sa obarkal li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 mi na men si mi go otwarq twa sigurno si burkash parolata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 miro123 - Извинявай. Аз се изплющях нелепо... Но то това е нормално за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Am kato napi6a 212-104-108-47 i mi dava 503 login password incorect?Kvo 6a re4e tva 4e ne6to sa obarkal li? <{POST_SNAPBACK}> Анонимният юзър от т. 3 трябва да е без логин име и без парола. Ако ще се правят вече и други юзъри, там си задаваш име и евентуално парола, които си попълваш като те пита за име и парола или направо ги пишеш във url-а във формата ftp://username:password@your.IP.address/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Анонимният юзър от т. 3 трябва да е без логин име и без парола. Ако ще се правят вече и други юзъри, там си задаваш име и евентуално парола, които си попълваш като те пита за име и парола или направо ги пишеш във url-а във формата ftp://username:password@your.IP.address/ <{POST_SNAPBACK}> на мен пък винаги ми иска име и парола. независимо дали съм сложил или не .. и като се опитам да влеза чрез някой ftp client ми се заявява( ): 421 Sorry you are not welcomed on this server. а, сега де .... ::edit:: аааа, чатнах го!!! значи трябва на всяко отделно IP да му се позволи достъпа ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 16, 2004 Author Share Posted September 16, 2004 Az instalirah druga programa kadeto me pita za posledovatelno koe kak trabva da e i stana http://212.104.108.47 qko stana Samo iskam da popitam ima li nqkva opasnost ne6to da mi bade istrito ot harda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 имам един въпрос свързан с този сървър: мога ли да разбера IP на PC-то, което е опитало да влезне, но не е успяло? IP-то не е предварително сложено IP list-a ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 имам един въпрос свързан с този сървър: мога ли да разбера IP на PC-то, което е опитало да влезне, но не е успяло? IP-то не е предварително сложено IP list-a ..... <{POST_SNAPBACK}> Da ti kaja ni6to ne razbrah ot napisanoto , ne6to za moito IP li stava vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Az instalirah druga programa kadeto me pita za posledovatelno koe kak trabva da e i stana http://212.104.108.47 qko stanaSamo iskam da popitam ima li nqkva opasnost ne6to da mi bade istrito ot harda? може да ти изтрият нещо: 1. само ако то е в директорията която си пуснал за главна. 2. дадения юзър има нужните права. имам един въпрос свързан с този сървър: мога ли да разбера IP на PC-то, което е опитало да влезне, но не е успяло? IP-то не е предварително сложено IP list-a ..... можеш. има си логове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 може да ти изтрият нещо: 1. само ако то е в директорията която си пуснал за главна. 2. дадения юзър има нужните права. можеш. има си логове. <{POST_SNAPBACK}> Ai sektir ot tuka we gospoja pen4eva.Kak moje da go istriqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Ai sektir ot tuka we gospoja pen4eva.Kak moje da go istriqt <{POST_SNAPBACK}> Ми нали ти задаваш какво могат и какво не могат да направят. Като не искаш да могат да трият, няма да им даваш права да трият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 18, 2004 Author Share Posted September 18, 2004 Aha qsno.Razbrah Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Един въпрос: ако направя фтп моя комп и когато теглят от мен ще ми отчита ли лимит ? 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Един въпрос: ако направя фтп моя комп и когато теглят от мен ще ми отчита ли лимит ?10х предварително зависи от доставчика. слага ли ти ъплоад лимит? ако си на Евроком... нямаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 зависи от доставчика. слага ли ти ъплоад лимит?ако си на Евроком... нямаш. <{POST_SNAPBACK}> Булсат Пещера Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 е не съм наясно с политиката на този доставчик и с ограниченията които налага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 е не съм наясно с политиката на този доставчик и с ограниченията които налага. <{POST_SNAPBACK}> Вързана е към Телекабел Пазарджик а те - май към Евроком. Иначе не мога да си обясня това че имам достъп до Warez.ru Не може ли да се подразбере нещо от IP-то ми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.