Mr_Vain Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Еми не....Особено след като снощи оповръщах "Найлона" <{POST_SNAPBACK}> Ххаахахаххаха стига бе, вкарай там няк'ви защити, не бива чак така.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Ето някои прости, но ефективни мерки срещу депресията: - помислете си за някой, който е по-зле от вас. Това е доказан терапевтичен прийом и винаги помага. - подкрепете се с нещо сладко. Мозъкът се храни предимно с въглехидрати, а захарта е най-чистия въглехидрат. Така че не се отказвайте от едно шоколадче, когато имате възможност. Има един известен афоризъм, който гласи, че най-доброто лекарство срещу стрес е пак стрес, но прочетен обратно stressed - desserts. Затова и доста често се утешаваме край хладилника, без да имаме рационално обяснение на това. - друг важен елемент е холестерола. Доста парадоксално с оглед масовата пропаганда за здравословен живот. Истината е, че холестерола е основен градивен елемент на мозъка и когато го лишите от него, той се чувства много зле. Ето защо една сочна пържола или тройка яйца на очи се оказват доста важни за нашето добро настроение. Затова хората, който се подлагат на диети и избягват холестеролните храни, масово страдат от депресия. Изследвания на самоубийствата в САЩ доказват, че повечето хора, избрали да скочат от висок блок са били депресирани именно от недостиг на холестерол в мозъка. Така че вие изберете от какво да умрете - от запушване на кръвоносните съдове или летейки надолу депресирани и в добро здраве :- ) Това е от мен. Ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Незнам момчета ни имам нужда да споделя ! Тази тема за депресията е най-подходяща в момента! За мое най-голямо сажаляние ме гони най-огромната депресия която ме е гонила някога! Тя се далжи на това, че миналият понеделник бях обиден и захварлен от приятелката ми с която съм от 1 година и половина! Но това беше само началото! В момента има около 100 000 мисли който ми минават през главата всеки ден и всички те са от лоши, по-лоши! Не знам какъв е лекът единствената надежда ми е да се примеря с това положение с течение на времето, но мина седмица и .... всичко си е едно и също! Всичко в мен се е преобърнало, искам нов живот но аккто всички знаем 2-ри шанс рядко се дава а и не съм сигорен че да дели ми се ще постинга нещо повече от това което съм сега! По принцип съм с силна псиика но в момента незнам ... плаша се от себе си! Просто седя и си повтарям "Моля се господи дай ми сили и разум да разбера какво мога да поменя и да го променя и дай ми сили и разум да разбера какво не мога да променя и да се ПРИМЕРЯ с него"! Извинявайте, че ви занимавам с глупости но имах нужда да го истрелям някаде не, че ми помогна толкова но.... и все пак се извинявам, чв ви занимавам с мойте проблеми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Мой човек, едно от малкото неща, на които ме е научил баща ми е незаменимото хапче за депресия - безвредно, без противопоказания, единствен страничен ефект може да е нарасване на цинизма. Хапчето се казва "Майната му", още известно като "Боли ме к**а". Аз самият много рядко изпадам в депресии, но този метод ми помага много - каквото и да ми се случи си казвам "майната му" и гледам напред. Сега например съм в много кофти ситуация, тотално закъсал, но не се шашкам - казвам си "пука ми, всичко ще се оправи" и настроението ми си стои готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Не е точно така! При положение, че постоно ти се нтяква в смисал ... спомени, няма как да си кажеш ! Казвам си но след 30 мин пак изниква нещо в главата ми! А бе лошо положение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Като ти изникне - пак му теглиш една майна и се хващаш с нещо, дето ти ангажира вниманието на макс, като хоби и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Не е точно така! При положение, че постоно ти се нтяква в смисал ... спомени, няма как да си кажеш ! Казвам си но след 30 мин пак изниква нещо в главата ми! А бе лошо положение! <{POST_SNAPBACK}> Не е толкова спомени , колкото навик...свикнал си булката да е до тебе, да си мислиш за нея и т.н. В такава ситуация най-добре е да си намериш някакво хоби и да гледаш да не оставаш много много сам.Ама не се притеснявай, ще ти мине след още някоя друга седмица Изобщо депресията може да се избегне в повечето случаи ако можеш вътрешно да се настроиш, че всичко е наред, че не ти пука и т.н. При мен много помага. А "хапчето" на Dare_Devil го препоръчвам на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Единственият път когато съм изпадал в депресия беше при раздяката със сегашната си приятелка,но за моя радост ми мина бързо и без сериозни последици П.С.Мисля си,че преди малко пак се разделихме,но все още не съм сигурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
brown_sugar Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Ужасно се плаша от себе си Осъзнавам ,че съм в депресия от половин година!!!Хората не могат да ме познаят,казват ми че преди съм била вечно усмихната,а сега намусена,замислена и нещастна.Не знам от какво се е породило,но съм станала ужасно черногледа и тъжна!Осъзнах същотова,че имам една единствена истинска приятелка(приятелите с които излизам се броят на едната ми ръка),това не е нормално!Заради тъпата меланхолия даже пропуших((Нямам никакво желание за живот.Единственото ми желание рано сутрин ,когато ставам е да пуша,нищо друго.Нямам зор нито да се срещам с приятели,нито да си губя времето в разговори с тяхА като си помисля ,че скоро е Коледа и направо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goshkata Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Az da vi kaja me depresira ednoobrazieto! Kogato vseki den e kato predishniq i me izbiva sa4mata mnogo qko! V takuf slu4ai si mislq , 4e nikoi ne me razbira i predpo4itam da ostana sam.... i da porkam...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Вообще това е едно много лошо състояние на духа! По-точно ... него го няма! И всеки ден се случва нещо по-лошо и по-лошо! Ето днес почина на моя приятелка брат и .... може да сте го чули по новините на еворком ! А бе ... лоша работа само и ..... черногледството не исчезва! Зеха да ме гонят параной чак какво става с мен и зех наистина да си мисля да зема да си купя някви антидепресанти ! Ето снощи се напиух като гъз и ... нищо пак ставам пак съм умислен , пак ми е тъпо, пак нямам стимул да изживея днешният ден, пак искам да легна и да не се събудя 2 години и пак и пак и пак....... Айде да минава всичко, че най-накрая ще ми омразне и .... ще си го искарам някаде ама незнам каде, даже и тва незнам ..... ГАДНА РАБОТА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ужасно се плаша от себе си Осъзнавам ,че съм в депресия от половин година!!!Хората не могат да ме познаят,казват ми че преди съм била вечно усмихната,а сега намусена,замислена и нещастна.Не знам от какво се е породило,но съм станала ужасно черногледа и тъжна!Осъзнах същотова,че имам една единствена истинска приятелка(приятелите с които излизам се броят на едната ми ръка),това не е нормално!Заради тъпата меланхолия даже пропуших((Нямам никакво желание за живот.Единственото ми желание рано сутрин ,когато ставам е да пуша,нищо друго.Нямам зор нито да се срещам с приятели,нито да си губя времето в разговори с тяхА като си помисля ,че скоро е Коледа и направо.... <{POST_SNAPBACK}> auuu..., tva tvoito ve4e e seriozna rabota, pone simptomite sa kato za seriozna rabota. Malocennost-depresiq-4asti4na neadekvatnost-apatiq. Popadnala si v nqkva dupka, trqbva da ima nqkva pri4ina. Probvai s nov priqtel, alkohol i zabavna kompaniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Абе хора защо си мислете че като се напиете проблемите ви ще минат?Като се напиете не решавате проблема,а само го отлагате.И като отлагате,отлагате,отлагате и на края ви се събират 3 пъти повече проблеми на главата.Ако сте в депресия нищо друго освен вас самите не може да ви помогне(говоря от личен опит).Аз лично се депресирам доста често обаче за много кратко време.Вечерта съм депресиран,на сутринта ставам и помен нямам от депресията.Обикновенно когато човек е в депресия мисли само негативни неща,затова лекарството е да погледнете оптимистично на нещата. Алкохола няма да ви помогне!Нито пък цигарите,нито каквото и да било.Само вие можете да си помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Vsichko e kakvoto si go napravish...depresii, shtastlivi momenti, tujni Vsichko e psihika i pri vseki chovek e razlichno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir4oni Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 na men ot mesec-dva mi e osobeno krivo i to ne za6toto mi se e slu4ilo ne6to koi znae kolko gadno,a za6toto imam 4uvstvoto 4e ve4e niama ni6to novo koeto da napravia i ot koeto da se po4uvstvam 6tastliv!Vseki den e edno i sa6to i napravo mi pisna ve4e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Абе хора защо си мислете че като се напиете проблемите ви ще минат?Като се напиете не решавате проблема,а само го отлагате.И като отлагате,отлагате,отлагате и на края ви се събират 3 пъти повече проблеми на главата.Ако сте в депресия нищо друго освен вас самите не може да ви помогне(говоря от личен опит).Аз лично се депресирам доста често обаче за много кратко време.Вечерта съм депресиран,на сутринта ставам и помен нямам от депресията.Обикновенно когато човек е в депресия мисли само негативни неща,затова лекарството е да погледнете оптимистично на нещата.Алкохола няма да ви помогне!Нито пък цигарите,нито каквото и да било.Само вие можете да си помогнете. <{POST_SNAPBACK}> Alkohola pomaga da si prekara6 po dobre, 6toto stava6 kato kon s kapaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomo Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ami hora kvo da vi kaja i az popadam v nqkvi tupi depresii ot vreme na vreme ama gi lekuvam ili posredstvom glavno tri na4ina:purviq-podhodq6tata muzika,vtoroto kafeta s averi ili puk alkohol v kruvta ako nikoi ot tezi ne pomaga se samoubivam A az sum jiv..... Abe da izbegne6 depresiqta po4ti vuv vsi4ki slu4ai si e lesna rabota samo malko vuobrajenie ti trqbva Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiordiliji Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 На мен си ми е перманентно състояние И обикновено трябва да чакам да си отиде едната,че да ме връхлети другата Но общо взето мисля,че колко по-малко излишно свободно време имам,толкова по-добре се чувствам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 На мен си ми е перманентно състояние И обикновено трябва да чакам да си отиде едната,че да ме връхлети другата Но общо взето мисля,че колко по-малко излишно свободно време имам,толкова по-добре се чувствам <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен с теб!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 23, 2004 Author Share Posted December 23, 2004 Това със свободното време е интересно....Когато човек бездейства,той почва да мисли.А това не е хубаво.Така ни учеха едно време..... А като си зает малко време остава да се занимаваш с глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Моля, изтрийте поста. Извинете за безпокойството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Забелязвам, че депресията е масово явление. Не знам дали има лек за депресията, ама знам как да не я предизвиквам изобщо и да не се поддавам на някви тъпи работи или каквото и да е там да причини за появата на депресия у мен. Превантивните мерки винаги са били по-успешни от корективните. Затова както някой каза тук - карай да върви и бъди себе си - BE U ..../чак замириса на парфюм/... И по-добре пийте алкохол , отколкото парфюми Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Забелязвам, че депресията е масово явление. Не знам дали има лек за депресията, ама знам как да не я предизвиквам изобщо и да не се поддавам на някви тъпи работи или каквото и да е там да причини за появата на депресия у мен. Превантивните мерки винаги са били по-успешни от корективните. Затова както някой каза тук - карай да върви и бъди себе си - BE U ..../чак замириса на парфюм/... И по-добре пийте алкохол , отколкото парфюми <{POST_SNAPBACK}> Breii 4udeh se dali da si sipa 20gr. ot adidasa ama si vikam aide drugiq put, sega 6te nablegna na vodka. Dobre 4e pro4etoh toq post ina4e naistina 6tqh da si naleq parfium (zabavno be6e priznavam) Izpolazvai dumi , koito sa podhodq6ti za tova koeto iska6 da kaje6 , a ne tiq visokoparni izkazvaniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Ами аз в момента съм в депресия и силно се надявам човекът,който ме е вкарал в тази "дупка" да ме изкара...Това си пожелавам за Коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2004 Author Share Posted December 24, 2004 Това си пожелавам за Коледа <{POST_SNAPBACK}> А как мразя да съм дрепесиран по време на празниците.А и колко е гадно да те заебат всички,даже и семейството ти.Нищо...Втора Коледа самичък...Повече пиене за мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.