Jump to content
BulForum.com

Депресията....

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Депресия , какво е това? :P

Щом ми е кофти, 10 минути с любимите животни или хубава книга и съм готов :inqn

Приятел, в писанията на разни нощни магистрални шофьори не става дума за депресия, а за келешлък ! Породен точно от лепкави американски филми.

За разлика от депресията, келешлъкът го оправя САМО тояга !

ОООООООООООООО депресия,ооооооооооооооо някой те ядосал :angry1 1-2 часа на компютъра зает с избиване на долни ,гнусни,грозни муцуни и си като нов( пък и виждаш ,че има и по-грозни от теб) :lol: :lol: :laughing: :punk

А пиенето не помага (или поне на мен), а само влошава нещата :( Ставам по-склонен да направия някоя глупост :ph34r: :excl: :excl:

ОООООООООООООО депресия,ооооооооооооооо някой те ядосал :angry1 1-2 часа на компютъра  зает с избиване на долни ,гнусни,грозни муцуни и си като нов( пък и виждаш ,че има и по-грозни от теб)

Ако седна на компеца да избивам депресия(или гадове) нещата избиват натам,че си пускам Kompas 3D и почвам да чертая всякакви смъртоносни неща...и накрая съм още по-депресиран :sick

И обикновено накрая,преди да легна си пускам Anathema или Tool и умирам....

te horata sa jivotni, 4iqto sy6tnost e predrazpolojena kym podobni sastoqniq, poradi osobenata ni sposobnost da izpitvame beznadejden pisimizym i obre4enost, a sy6to taka i lubimoto ni samosajalenie...az v momenta sam depresirana za6toto trqbva6e da sym v germaniq i da se borq s nqkoi universitet, kakto stana s vsi4kite mi syu4enici, no uvi mi se razmina... mnogo e gadno, vsi4ki studenti a az ne.. ama go prejivqvam i se stqgam za6toto taka ili ina4e 6te zamina, no prez mart. taka 4e tova e primer 4e depresiite do 30 godi6na vyzrast sa malko ligavi. no sled tazi vyzrast naistina ima za kakvo da se depresira 4ovek :cry

Депресията...., Що е то,как го лекувате,справяте ли се?
Тренировки, здрави, интензивни. После нямаш сили нито да се ядосваш, нито да ти е тъжно и мрачно. Изпитано и работи.

Особено в казармата :P

Да,това наистина работи.Или яко и здраво,съсипващо мускулите и мозъка,непрекъснато,монотонно бачкане....Това също много помага.

Депресията понякога помага да погледнеш света такъв какъвто е в деивствителност, без излишно идеализиране.

Борбата с нея понякога е лесна, но в повечето случаи е изключително трудна.

На мен лично ми помага стоенето пред PC-то с часове /до болка в очите/ и разглеждането на снимки / чудна работа вършат тези картинки/ а също и просто един разговор със интересен събеседник и да не забравя много, много хубава музика.

- Agarvaen - TOOL - Respect!!!

Прав си! Фитнесът превръща мозъкът в мускул, а мускулите от депресия не страдат !!!!!!!!!

С две думи - има два варианта :

1. Спорт и музика.

2- СпИрт и музика.

Депресията е супер гадно нещо. Забелязал съм че най-лесния начин да се справиш с нея е яки тренировки и яка музика. Пускаш си транс или метъл (само не и чалга, щото от нея ми призлява, пък и влошава нещата), почваш да блъскаш нещо и накрая ти мно'о яко.

Напълно съм съгласен със @cheese. Тренировки и музика му е майката

izpadam v depresiq edinstveno ako se skaram s nqkoi mnogo blizak priatel i to poradi nqkvo nedorazumenie

a be ni6to ne moje da me depresira pove4e ot lipsata na blizkitte mi priatel4eta ... za6too te edin po edin zaminavat nqkade v 4ujbina i s vseki sledva6t mi stava vse po trudno da se savema ot lipsata im ... ama 6te se opravim

:)

tva zna4e 4e izpadam v depresiq da kajen 1 pat godi6no ;) rqdko e .... no kat gledam kak se iznasqme bavno po sveta .. ( bez pove4e komentar )

TOOL братле това е, съжалявам ана до скоро клипа на Parabola го имаше на Вареза, ама сега липсва ина4е щях да ти дам линк да видиш за какво става въпрос.

Иначе всяка депресия се лекувала лесно с ново влюбване, поне така ме убеждаваха днес...

....шшшштт...тайната формула.....(5 х (50 мастика + 50 мента) + 3 айряна).....само да не почнете да изваждате.......

Аз пък се върнах към стария начин на живот - пия,пия и се сбия.

Супер!!!!!

+ масово ръсене на драйф наоколо :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...