if_pif Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Iskam da vi popitam kakvo to4no razbirate pod 'lubov'? kak naisitna razbirate 4e obi4ate nqkogo? V kakvo se izrazqva tq i kak to4no q pokazvate na partniora si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Edva li niakloi moje da ti obiasni kakvo tochno e lubovta pri vseki e razlichno spored men. Za niakoi e himia, za drugi magia a za treti karma Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Id va ot samosebe si Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 vapros na svikvane,privurzvane,treperene ne krakata i surceto pri sre6ta,dobro vpe4atlenie ot partniora, suvpadane na harakterite. vsi4ko tova kato ednocialo moje da go nare4e6 liubov.tova e 4uvstvo porodeno ot mnogo drugi. ne e samoedno. li4no mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Какво е любовта - тя е толкова много неща, че чак ми се струва наивно да се опитваме да я обясним с думи, но все пак защо не, да опитаме... За мен любовта, това по което познавш, че си влюбен, е онази зашемтяваща тръпка, когато видиш любимия човек, чувството, че губиш контрола над нещата ... , любовта е онова усещане, когато чувстваш човека толкова близък, сякаш е част от самия теб , радваш се на неговите радости и успехи като на свои и те боли, когато той страда, наравно с него... любовта е когато изпитваш желание да прекарваш цялото си време с този човек, да го обграждаш с обич и внимание, да му даваш от себе си без да се замисляш... Когато си помислиш за него, да се усмихваш, а в съзнанието ти да изплуват множество нежни имена, с които искаш да го наричаш... А как показвам любовта си на любимия човек... ами правя всичко изброено по горе, казвам му, че го обичам, правя му разни малки изненади, все такива неща... Накрая ще цитирам и любимата ми авторка Блага Димитрова и едно нейно описание на любовта, кратко но невероятно казано : " Стигаше ми присъствието му, за да доловя едно пълнозвучие в цялата вселена... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 в началото е супер а после се превръща в кошмар по един или друг начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Любовта.....не ми омекват краката когато видя любимия човек,не забравям как се казвам,нищо подобно.Любовта за мен е когато изпитвам ужасно желание да бъда с Нея,да седим,да говорим или просто да мълчим и да се чувстваме пълни/не дебели,който може ще разбере какво искам да кажа/...любов е когато я чувствам като част от себе си и когато я нараня дори съвсем малко започва да ме боли....всичко е любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 nishto ne e ve4no. dori i da ima neshto takova kato lubovta...pone takova kakto go opisvat i kakto pove4eto hora go razbirat..nai-to4ni sa u4enite te pone imat dokazatelstva drugi ot tipa "povqrvai" "shte vidish kato te vrahleti" i podobni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Не ти трябва да знаееш... Само да знайте 4е толкова малко са слу4айте когато я има за пове4ко 4е направо може да се каже спокойно 4е в вси4ки слу4ай не е дълготрайна... Тя е етап през който двама души минават за да се стигне доберат до едно двустранно доверие и подкрепа...които ги крепят за напред...(неговорим за роднински и др. връзки...) НЕ може да се кажи 4е из4езва..оба4е остава в много , много умалени размер4ета...(при някой това става след 1та година,2рата,5тата...не съм философ нито съм провеждал изследвания затова немога да опр. този срок) любов-> оби4,привързаност (-> е знак за превръщане)... ако някой ми хваща мисълта...но ако някой иска ме обори да дава... м/у другото колкото по-рано го осъзнаете това, по-добре ..аз съм на 20 и малко...и просот споделям нещо което съм нау4ил досега в тоя готин живот ...а ако ви изпадне нещо по дълготрайно просот може да му се любувате, колкото се може пове4е! моментите не са за изпускане В крайна сметка НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ С хлътването Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Поради мързел и други причини , ще се въздържа от собствено мнение по въпроса , но ще цитирам добрия стар Алан : "Well, I'd say you found yourself the wrong entity to discuss love. For me, love is a good reboot once in a while. It keeps me young." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 любов е когато я чувствам като част от себе си <{POST_SNAPBACK}> Много добре казано. Не само, че я чувствам като част от мен, ами при това много важна част. Без нея съм половин човек. Нещо в мен куца. Нещо в мен умира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Когато станеш непоносим, глупав, некоординиран и лигав, тогава най-вероятно е любов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Когато станеш непоносим, глупав, некоординиран и лигав <{POST_SNAPBACK}> Донякъде си прав. Но също така ставаш и неподатлив към гадостите , които ти предлага животът. Когато си влюбен, всичко ти изглежда наред, нямаш проблеми. Единствено този, в който си влюбен, може да те изведе от това състояние. И тогава вече става кофти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanyasash Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Nqkoi taka neudirjimo te privli4a,4e iska6 da si postoqnno s nego.Vremeto,kogato ne e do teb nqma smisul,jivee6 za migovete ,kogato 6te ste zaedno.Osven tova ako e istinskata ti polovinka-mislite ednakvo i kazvate edni i si6ti ne6ta ednovremenno-ne6to kato ljubovna telepatiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 himiq nai ve4e,fizika celq6ta edinstfeno vasproizvejdane.koito misli obratnoto iskma dokazatelsfa;)idealno izmislena ideq/lubovfta/ abe hora mnoo ne6ta mnogat da se obqsnqt po nqkakf nau4en na4in ne badete glupavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 сега се връщам от даскало и съм малко изнервен! та, любоФФ, няма определение за любоФФ, при всеки е различно, но това вече се каза. няма да повтарям. любовта е това, което те кара да си забравиш приказката, когато Я/ГО видиш. да ти трепери сърцето и да имаш чувството че ще го изплюеш. това което те кара да си щастлив само когато седиш, прегърнал ЧОВЕКА. това което ти помага да Я/ГО разбереш дори без да говори. абе такива неща! влюбете се и ще видите. много поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 mi lyubovta si e 4uvstvo ... koeto sa4etava v sebesi ( to kvo li ne sa4etava de ) mnogo raznorodni emocii ..... no za lyubovta ne trqbva da se govori ili da se pi6a ,a prosto da se izjivee i da se useti s sarceto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Ми любовта според мен си е живо прецакване, особено първата, но иначе като чуства и преживяване е едно от най хубавите неща в живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 mi lyubovta si e 4uvstvo ... koeto sa4etava v sebesi ( to kvo li ne sa4etava de ) mnogo raznorodni emocii ..... no za lyubovta ne trqbva da se govori ili da se pi6a ,a prosto da se izjivee i da se useti s sarceto <{POST_SNAPBACK}> napalno sam saglasna s tova mnenie i mislq 4e kakvoto i da se izpi6e za lubovta pak nqma da razbere6 dokato ne q po4uvstva6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Lubovta e glupost ne sushtestvuva....veche.Sega ima samo sex.I nqma kvo da i se izpitva ne e interesno se edno pushish masur e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 haha zgan... jenata e kato masura zima6 go darpa6 i podava6 na sledva6tiq 4ovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 haha jenata e kato masura zima6 go darpa6 i podava6 na sledva6tiq 4ovek <{POST_SNAPBACK}> А бе Tokarew, въпреки, че е offtopic да те питам, ти твоят "масур" би ли си го подал на следващия човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Smith Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 "Любовта е сладко нещо, любовта е сладко нещо, любовта е сладко нещо,Ленче ле, кой не люби,той не знай." Не може да се обясни по-добре.Това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Любов е когато всеки един миг, прекаран с него/нея ти доставя щастие. Когато се чувстваш щастлив дори само когато го/я гледаш или чуваш по телефона. Когато си готов да направиш всичко, за да може той/тя да е щастлив/а, каквото и да ти коства това. Когато чувстваш и знаеш, че искаш да бъдеш точно с него/нея, никой друг! Когато този човек не е до теб, да усещаш празнота в себе си, която никой друг не може да запълни. Любовта е истинското щастие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Любов е когато всеки един миг, прекаран с него/нея ти доставя щастие. Когато се чувстваш щастлив дори само когато го/я гледаш или чуваш по телефона. Когато си готов да направиш всичко, за да може той/тя да е щастлив/а, каквото и да ти коства това. Когато чувстваш и знаеш, че искаш да бъдеш точно с него/нея, никой друг! Когато този човек не е до теб, да усещаш празнота в себе си, която никой друг не може да запълни. Любовта е истинското щастие! dobre kazano...jalko, 4e ne sy6testvuva takova ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.