PSYCHOSIS Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Габана съм ги слушал много малко и те са другата група която си мисля че заслужава уважение. <{POST_SNAPBACK}> Tака си е! Надявам се скоро пад да свирят! Как само чаках сряда вечер И как си мечтаех да изпълнят Did My Time на KoЯn и аз да пея с Виктор Ех, мечтиии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Не съм ги чувал/слушал (може да е голям пропуск). Беше ми обърнато вниманието към тях днес (разбрахте ли какво имах предвид? ). Може да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted September 16, 2004 Author Share Posted September 16, 2004 Tака си е! Надявам се скоро пад да свирят! Как само чаках сряда вечер И как си мечтаех да изпълнят Did My Time на KoЯn и аз да пея с Виктор Ех, мечтиии... <{POST_SNAPBACK}> да направим друг форум тогава:рок музиката ,рокклубовете и имат ли те почва в пловдив?сава ли? все пак пловдив е град с традиции в този жанр музика,има още много други групи-не са една или две.лошото е че чалгата покори града,но това е друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 a kakvo shte kajete za grupa Believe az mislq 4e gi biva pi4ovete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted September 16, 2004 Author Share Posted September 16, 2004 a kakvo shte kajete za grupa Believe az mislq 4e gi biva pi4ovete. <{POST_SNAPBACK}> иди на форума за рока ей сега го пуснах,а мисля,че това е важна тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Бях супер разсеян и блеех в темата докато не видях на Замечтания линка към парчето на Ел Пасо - Тя .. кажете кога и къде ще свирят ... задника ще си садера но тях ще ги слушам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Бях супер разсеян и блеех в темата докато не видях на Замечтания линка към парчето на Ел Пасо - Тя .. кажете кога и къде ще свирят ... задника ще си садера но тях ще ги слушам <{POST_SNAPBACK}> Другата събота 25.09 В Бълборг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted September 18, 2004 Author Share Posted September 18, 2004 Да не забравите! Денят е днес ! Мястото Бълборг!Часът 21.00! Групата е "ANGEL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 А копченцето "едит" се намира в долния десен ъгъл на поста ти Използвай го! А за ANGEL - много добри думи чух за тях, ще гледам да ида да ги видя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Бях в Бълборга и слушах Ейнджъл.Яко беше.Стана купон. Бармана,ти един човек на около 35-40 ли си>?Защото само такъв барман имаше/// И сервитьорките в това заведение са под всякаква критика-нелюбезни и прости. Някой друг от форума беше ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted September 19, 2004 Author Share Posted September 19, 2004 Бях в Бълборга и слушах Ейнджъл.Яко беше.Стана купон.Бармана,ти един човек на около 35-40 ли си>?Защото само такъв барман имаше/// И сервитьорките в това заведение са под всякаква критика-нелюбезни и прости. Някой друг от форума беше ли? <{POST_SNAPBACK}> не бях на бачкане видял си шефа ми!Той е горе долу пич.Но и мен ме дразнят сервитьорките-кажи ми какво се е случило,щото мен ме Боли за тая кръчма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Ами първо ги чакахме 30 минути да дойдат въобще.Така и не дойде никой.Качихме се с един мой приятел да си вземем отгоре-от бара и тая на бара ми вика:Кво искаш?Аз й викам 1 Бекс и й давам 2 лева.И тя:Нямаш ли точни?Щото нямам да ти върна. И аз какво да кажа,викам й-Задръж ги,въпреки,че не заслужаваше. После взима петте лева на моя приятел,а той иска Каменица.Нито ресто,нито Камениза в продължение на 5-6 минути,взе да си обслужва други клиенти.Добре,че беше този човек,за който аз те помислих-той беше супер любезен и ни върна кинтите и даде бира. После като слезнахме долу и си поръчвахме още сервитьорката пак беше ужас-пак нямаше да връща и на всичкото отгоре ми се караше на мен защо имам едри пари.Все едни аз нося вина,че тя няма да ми върне. Сори,братко,но адски непрофесионално обслужване!Стегни ги малко твоите колежки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Ами първо ги чакахме 30 минути да дойдат въобще.Така и не дойде никой.Качихме се с един мой приятел да си вземем отгоре-от бара и тая на бара ми вика:Кво искаш?Аз й викам 1 Бекс и й давам 2 лева.И тя:Нямаш ли точни?Щото нямам да ти върна.И аз какво да кажа,викам й-Задръж ги,въпреки,че не заслужаваше. После взима петте лева на моя приятел,а той иска Каменица.Нито ресто,нито Камениза в продължение на 5-6 минути,взе да си обслужва други клиенти.Добре,че беше този човек,за който аз те помислих-той беше супер любезен и ни върна кинтите и даде бира. После като слезнахме долу и си поръчвахме още сервитьорката пак беше ужас-пак нямаше да връща и на всичкото отгоре ми се караше на мен защо имам едри пари.Все едни аз нося вина,че тя няма да ми върне. Сори,братко,но адски непрофесионално обслужване!Стегни ги малко твоите колежки! <{POST_SNAPBACK}> Sajalqvam,nqma da se povtori Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Е,ти пък,не се чувствай отговорен заради Бълборга. Аз не го казвам,за да те упрекна,просто ти ме попита и аз ти разказах. Професионално е от твоя страна,че така се впрягаш за работното си място,но не прекалявай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 ANGEL pak 6te zabiqt v BULBORGA tazi sabota - idvate li ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 ANGEL pak 6te zabiqt v BULBORGA tazi sabota - idvate li ??? <{POST_SNAPBACK}> SHTE NAMINA DA PIINA BIRI4KA I DA POSLUSHAM MALKO ROCK...VSE PAK E OSTANALO MIASTO KUDETO MOJE DA SE OTPUSNE CHOVEK, RADVAM SE CHE TOVA E BULBORG, A NE NIAKOE MIRIZLIVO MIASTO, KUDETO NIKOI NE MU SE HODI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.