XC^^The_Devil^^ Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 ha da VI E 4ESTIT parviq 4eben den za vsi4ki koito tragvat na daskalo vkl i men (posl. godina). ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 е то хубаво ама да не беше обърквал заглавието на темата поне иначе да ни е Честит Link to comment Share on other sites More sharing options...
той не умира Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 neka da vi e 4estit na vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Късмет и успехи през новата учебна година!!! И само хубави оценки в бележниците, че иначе няма да има близалки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Моя беше в понеделник И не беше само празник, а си беше учебен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 haide 4estito i ot men na vsi4ki u4enici Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Другари и другарки,да Ви е честит първият учебен ден.И да си сядате на дупетата и да учите,защото после е лошо.Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 kvo mu e 4estitoto samo ma4enia maina XC^^The_Devil^^ si e dobre posledna godina ama drugite kat mene o6te neznam si kolko godini ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 ha da VI E 4ESTIT parviq 4eben den za vsi4ki koito tragvat na daskalo vkl i men (posl. godina). ) Да ви е честит :-) А за теб XC^^The_Devil^^, дано е успешен Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Ai chestito na vsichki i na men Dano da e hubavo v 8mi klas ... (imam 4uvstvoto 4e sam nai-malkiq v foruma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Мда...честито. Хубаво гледайте да с прекарвате там. Не се впрягайте за глупости като оценки, криви даскали, съученички в мензис и подобни. Нищо кой знае колко фатално не може да ви се случи. Така че раздавайте го по-веселяшко. И все пак учете. То за това сте аджеба там. В 8ми клас Java за мен беше може би най-готино. Супер е. Радвай се вече като знаеш какво те чака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Нека ни е честит.И дано завърша по немски Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Айде,честитутка и умната! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 the_alien Posted Today, 10:01 AM Нека ни е честит.И дано завърша по немски The alien dano da zavur6im pri taq 4uma po nemski bratko Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 хоохохохох, даскало лоооол, мизерия, насран клас, тъпи и разбира се грозни съученички, кофти випуск. само едно нещо ме зарадва в този ден, видях една стърахотна съученичка (разбирайте девойка от даскалото, но следващ випуск) еее това беше лудо! няма да ви говоря за нея, ще си я оставя само за мен та да ви е честито и дано тая година е по-успешна от предишната, че на края и изпити ме чакат! а 8-и клас в ощежитията на Английската беше дивотия! това може би ми беше най-готината година! абе, все ще се справим с това даскало!: ) мамка му! и да е жива и здрава класната Николова П.С: Яко Мазева по Химия!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Честито ви и използвайте всяка възможност да уползотворявате хубавите в моменти в училище, защото после ще ви е едно мъчно. С други думи мислете позитивно, дами и господа /me си спомня как една моя даскалка по български език и литература наричаше целия клас животни, взети от гората. Същата даскалка все ни повтаряш, че нямаше да минем... а никога не беше оставяла ученик на изпит. За какво да учиш при такава учителка? За себе си. Макар тя и това да не ти позволява Тааа, при нея нарочно не учихме ("не вдявахме") за да имаме по 6-7 двойки (!!!, без други оценки) на срок и въпреки това да минем lol Ех, даскалооооооооо... I fucking miss you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Ai chestito na vsichki i na men Dano da e hubavo v 8mi klas ... (imam 4uvstvoto 4e sam nai-malkiq v foruma ) <{POST_SNAPBACK}> Вкусни ли са морковите? Да е честит на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Ha i az sam 12 klas super dnes razbrah 4e nemogat da me goniat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 честитоооооооооо.....хора..кфо да се прай тряя се учи...имам чувството че след много години и аз ще викам що не учих навремето...аве захващам се и тфа е...**ал съм го ф даскалоту Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Ми айде да си честетя последната година като ученик. Да честетя на всички първокласници 12 години кеф и забава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 ЧЕСТИТО на всички !!!! И да учите. P.S Мазева ми е класна А за коя Николова става въпрос по Литература ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Ai chestito na vsichki i na men Dano da e hubavo v 8mi klas ... (imam 4uvstvoto 4e sam nai-malkiq v foruma ) <{POST_SNAPBACK}> Me 2 ... поне новия клас е сравнително по-добре от стария... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 уф поредните 10 месеца простотия и тъпотия. Ама както и да е аре честито на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 А за коя Николова става въпрос по Литература ли ? <{POST_SNAPBACK}> същата! яко класна, но е мой човек кой клас си? еее, стига бе само 9 месеца са, моя те, малко в повечко ще ми дойдат, а и с изпитите накрая, яко у гъзооооооо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 уф поредните 10 месеца простотия и тъпотия. Ама както и да е аре честито на всички <{POST_SNAPBACK}> Казват,че всичко зависело от нагласата...Честито и да е успешна годината! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.