Jump to content
BulForum.com

Call of Duty: United Offensive излезе

Finish him !!!

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply
Guest the_hot_guy
Imam problem s servera na lareza postoiano me izxvarlia kakvo da pravia?

Аз си драпнах двата диска от вареза, иснталирах ги и давам regular сингъл

и ми дава Ерор от типа

Script Error

check console bla bla нещо от сорта и не мога да играя :*(

В момента  преинсталирам - архивите ги делнаг

Откаде я смукна ??? Май ще я дърпам пак  :(

И реинстал не помага - 1.41 е версията пачвам я от цд-то ма нееее :ю

Eto skivte tova tuk si4ko e napisano podrobno kak mojete da vleznete v igrata ..... i v multi i v single i si4ki problemi , koito sa vazmojni da vazniknat.....: http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=3589 aidi radvaie se CoDUO RULEZZZZZZ :punk

• 3 weeks later...

Здравейте!Днес заочнах да савлям играта от тук и отидох на училище. Връщам се и почвам да разархивирам и ми казва, че някой от архивите липсва. Рестартирах тегленето, но пак не става. Влизам аз в тая папка и ми се стори, че файловете на ЦД1 са много малко. И ся виждам, че нацяло е изтрита. Ся за три файла става въпрос. r 16; r 12; r 21 . Тези трите ми ги няма. И сега кажете откъде мога да си ги набавя. Благодаря!

ЕДИТ:Забравих да питам папката, която посочких дали е Call of duty или Call of futzÖUnited Offensive?

Хайде някой да каже крак къде има? За Call of duty се оказа, че съм изтеглил. Крак трябва и да питам има ли проблем, че като инсталирах и ваведох цд-кей от serials.ws ми каза"This key appears(или нещо от сорта)to be valid. Don't give it to friends and don't lose it! Това да не се е вързало към нета? Искам да попитам, ако няко знае за това, защо така, или просто така е направено?

Та значи питам за крака и тази глупост се интересувам.

Благодаря предвърително!

Аз изтеглих двете игри. На първата сложих пач 1.4 и изтеглих крак на Vengeance 1.4 от Gamecopyworld, но като стартирам играта на сингъл ми показва версия 1.3, а на мулти 1.4. Това така ли е по принцип. Уж крака е 1.4

• 3 weeks later...
Еми първото нещо, което трябва да направиш е да провериш .nfo файла на самата игра.Вътре си пише всичко, включително и cd-key.Пробвай с този-74B3-JN4N-4WT4-WRHN -64BF ;)

10x za cd-keyq 6t0t0 baq vzeh da se iznervqm :ghost :devil

nqkoi znae li ot kude moga da si svalq cd key generator za call of duty united offensive,6t0t0 s toq cd key s koito sum sq (vzeh go ot wareza) mai sa dosta xora i postoqnno e zaet multiplayera

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...