Jump to content
BulForum.com

Call of Duty: United Offensive излезе

Finish him !!!

Recommended Posts

Multiplayer Options  : PunkBuster цъкаш да е YES предполагам ,че след това ще се ъпдейтне и цъкаш ..

Az sum go dal na yes.Ako ne go bqh dal nqma6e izob6to da me vkara v survera.Sled kato me vkara igraq 10sek i me izhvurlq.I dava gadna gre6ka 4e sum kick/banned ot punkbustera.Toq punk Buster Mnogo go namrazih ve4e.

P.S A puk Dateks o6te pove4e.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
Az sum go dal na yes.Ako ne go bqh dal nqma6e izob6to da me vkara v survera.Sled kato me vkara igraq 10sek i me izhvurlq.I dava gadna gre6ka 4e sum kick/banned ot punkbustera.Toq punk Buster Mnogo go namrazih ve4e.

P.S A puk Dateks o6te pove4e.

И за кво те банва PB-то?Вероятно причината е че много хора са с едни и същи cd key-ове.

Същия проблем и при мен. Някои каза, че проблемът е в cd-key. Трябва да си генерирате key с генератора на оригинала (в експанжъна няма генератор) и да си сложите генерирания key. Снощи поне 10 пъти ме изхвърли така тоя PB. Обаче май изхвърляше всички не само мен. Сега си сложих генериран key и ще се разбере дали това е проблема.

А иначе си става меле, най-вече с танковете, но не е като на Battlefield. ;)

nqkoi shte kaje li dali raboti tozi pach i shte trqbva li da mu kachvam no cd crack

sas nego pri multy plaer shte ima li problemi

http://warez.ru:8084/gamez/Call.Of.Duty-DE...1.3.beta.patch/

che sega darpam prodaljenieto

ta da znam koi pach da sloji pri instal na 1-vata chast

Ако ще качаваш UO, няма смисъл от никакви пачове. Играта автоматично се обновява до 1.4.

Да ама не!На мен ми иска пач 1.4 за да може да инсталира експанжъна :angry:

И къде по дядовите да го търся тоя пач :confused

Да ама не!На мен ми иска пач 1.4 за да може да инсталира експанжъна :angry:

И къде по дядовите да го търся тоя пач  :confused

В Play.evrocom.net го има направо цъкни

awe q kajete kak da se varja kam servara na wareza

che ne moga da se oprava neshto

izlizat mi sqkvi servari no ne i na wareza

nqma kade dase napishe IP-to za servara

HELP

Пускаш Favorites и даваш New Favorite.След това пишеш име на сървъра и IP.

Така като гледам текстурките ти ги няма така че ако си барникал нещо из някви настройки.....Каква ти е видео картата?Преинсталирай DirectX и сложи последните драйвери за видеото.На други игри прави ли ти така?

Na drugi igri-ne.

Inache kartata mi e slaba.GeForce 2 MX100\200.

Може и да е заради картата.На мен на GeForce4 MX440 64МВ AGP8X пак не ми варви кой знае колко добре а камоли на твойта.Не разбирам много от Hardware така че може да пуснеш тема в Hardware и там хората,които разбират ще те посъвртват какво да направиш,ако може нещо да се направи.

Може ли някой който играе на Сингъл да ми прати на пощата втория сейф на noville.Ще съм му много пблагодарен,защото на мен нещо ми се бъгва.Като ме пусне всички сме се накачили на едни танкове обаче като каже сержанта да го следваме се бъгва играта и не мога да слезна от танка.Пробвах няколко пъти,но не става.Так че нека който е минал този момент да ми прати сейва си на danailbikovski@abv.bg.Играя играта на greenhorn така че мисля че и сейва трябва да е така.Мерси предварително.

едит: намерих си :)

Imam problem s servera na lareza postoiano me izxvarlia kakvo da pravia?

Мисля че знам какъв ти е проблема.Трябва да си намериш KayGen тук го има и да си смениш CD-kay от Multyplayer Options.

• 4 weeks later...

Аз си драпнах двата диска от вареза, иснталирах ги и давам regular сингъл

и ми дава Ерор от типа

Script Error

check console bla bla нещо от сорта и не мога да играя :*(

Проверете архивите.При мене нямаше проблеми,аз даже вече я превъртях :)

В момента преинсталирам - архивите ги делнаг

Откаде я смукна ??? Май ще я дърпам пак :(

И реинстал не помага - 1.41 е версията пачвам я от цд-то ма нееее :ю

nachi isteglih si igrata ot wareza obache kato mountna purvoto CD zaredi do nekade oshte f nachaloto i dava nekaf error isteglih si purviq disk i ot data.bg a tam mi kazva "unable to mount image" nekoi moje li da pomogne  :confused  :huh:

kakva greshka ti dava ako mojesh kaji kakvo tochno pishe,za da igraesh united offensive ti trqbva instalirana purvata chast updeitnata na ver1.4.Samo za tova se seshtam. :)

EDIT:Samo da dobava che i az q durpah ot warez-a i nqmah problemi. :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...