Jump to content
BulForum.com

Call of Duty: United Offensive излезе

Finish him !!!

Recommended Posts

Activision анонсираха, че United Offensive - първият официален експанжън на посветения на Втората световна триизмерен шутър на Infinity Ward Call of Duty, от днес щурмува рафтовете на всички специализирани магазини по света. Той ще добави една изцяло нова сингълплейър кампания, която се състои от тринадесет мисии, множество допълнителни оръжия и умения за героите, още единадесет мултиплейър карти и три режими на игра, всякакви специални ефекти и прочие

Source - pc mania

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Ще я има няколко часа след като се появи в nforce.nl. Докато не я видите там всякакви твърдения, че дадена игра би излезнала биха били неуместни. Освен ако някой няма желание да си я купи... :)

Ако излезе кракната ще я има на торрента, оглеждайте пинната тема за връзките към новите игри.

До колкото видях играта вече я има в www.nforce.nl така че се надявам скоро да се появи на вареза или торрента.

Започвам да я свалям.Дано в наи скоро време има вече и сървър в play.evrocom.net.Изискванията на United Offensive същите ли са като на предишната?

10X Dreamer :punk :punk

Minimum System Requirements

System: 800MHz or equivalent

RAM:128 MB RAM

Video Memory: 32 MB VRAM

Hard Drive Space: 1200 MB

ако това са мин. изисквания, аз съм доволен.

защо ли обаче се съмнявам :dry:

Играта е много яка.Много e добра идеята на авторите да включат и елементи от Battlefield 1942.Дано да направим един размазващ мултиплеър с много хора че картите са доста по-големки от преди и трудно се намираме.

Minimum System Requirements

System: 800MHz or equivalent

RAM:128 MB RAM

Video Memory: 32 MB VRAM

Hard Drive Space: 1200 MB

Tova opredeleno ne sa minimalnite iziskvaniq.Az sum s Duron 1800 256DDR 64MB GeForce4MX440 i 4akam po 5 min da mi zaredi edna karta.Ina4e v samata igra mi lagva samo purvite 10 sek i sled tva vurvi perfektno.Igrata q igraq na 800X600 na meddium details.

P.S Izvinqvam se za 6liokovicata oba4e toq FlexType mamicata mu eb*vam.Tva e sigurno nai negramotno pisanata programa v sveta. :sick :sick :sick

Някой може ли да ми обясни как точно се инсталира тази игрица...едно по едно ако може...като се почне от 1вата версия,пачовете и стигнем до експенжъна,че не зацепвам :confused

Това не ми помага особено...значи какво правя аз :

1.Инсталирам си я обикновенната COD

2.Слагам ъпдейт за 1.4

3.Започвам да инсталирам експенжъна,но ми иска CD-Key и запецвам и незнам от къде да намеря и кво да правя :confused

Това не ми помага особено...значи какво правя аз :

3.Започвам да инсталирам експенжъна,но ми иска CD-Key и запецвам и незнам от къде да намеря и кво да правя  :confused

Еми първото нещо, което трябва да направиш е да провериш .nfo файла на самата игра.Вътре си пише всичко, включително и cd-key.Пробвай с този-74B3-JN4N-4WT4-WRHN -64BF ;)

Еми първото нещо, което трябва да направиш е да провериш .nfo файла на самата игра.Вътре си пише всичко, включително и cd-key.Пробвай с този-74B3-JN4N-4WT4-WRHN -64BF ;)

Благодаря за CD-Key-a ;) :) :D Вече инсталнах експенжъна...

Zna4i imam sledniq problem.;

Toq tup Punkbuster postoqnno me bannva.Ot kakvo moje da e tva i kak podqvolite da go opravq.

P.S Otnovo se izvinqvam za shliokovicata ama mamicata im na tiq ot datecs(FlexType) :sick :sick :sick :sick :sick

Zna4i imam sledniq problem.;

Toq tup Punkbuster postoqnno me bannva.Ot kakvo moje da e tva i kak podqvolite da go opravq.

P.S Otnovo se izvinqvam za shliokovicata ama mamicata im na tiq ot datecs(FlexType) :sick  :sick  :sick  :sick  :sick

Multiplayer Options : PunkBuster цъкаш да е YES предполагам ,че след това ще се ъпдейтне и цъкаш ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...