Jump to content
BulForum.com

Kritika za GTA Vice City

Alex

Recommended Posts

btw...do predi malko svalqh enter the matrix s ideqta da go kacha...no...az sam "nedonosche mirizlivo" i nqma da go kacha.... a i Vice Site shte go iztriq i shte chakam da go kachi nqkoi btw..ot nego mi ostava edin fail da drpana samo i pochvah da go kachvam...no...vse pak...koi sam az che da kachvam..az si plashtam za download a ne za upload nali ?

Runner dobre si mi do6yl mini da me navesti6 da te vidq na jivo sy6toto laino li si kakvoto si tuka. Aide opravqite se pove4e nito vyv foruma 6te postvam nito na wareza 6te uploadvam. Qsno e 4e oligofreniqta e na moda. Boli me 4epa opravqite se :rolleyes:

runner pi4 li si pi4ka li si ni ma boli ,ama tebe da ne te zaboli i neshto drugo osven patkata ?!!?!?! shtea mrunkaloto ...... ne stiga 4e ima hora deto si gubqt vremeto da uploadvat tuka za nqkvi kato tebe naprao im she 4udq az edvam edvam se nakanvam ne za drugo ami shtoto znam 4e ne vsi4ki sa takiva kato tebe plujeci .... ai sektir !!! evala veseo evala vip team az sum tvurdo zad vas i ne mi puka dori ako 1 godina predvaritelno praite papki s imeto na igrata deto smqtate da ka4ite .... az neznam mnoo hora deto vmesto da si cukat iz survarite da uploadvat ... to za tva sigorno nqmash vuzmojnost runer shtoto prekaleno mnoo zacukvash .... :angry1

btw da igral sum diablo 2 i warcraft3 s cd koeto ne e originalno no ne iska crack !!!! ako iskash grabni sa do nas shte ti pokaja , jivea na "Ralica" N8 tva e do stadion botev na osmia etaj 4ernata vrata!!!!!

Abe boli me patkata kvo shte kachvate i kvo shte svalqte be. Ha...

Kato gledam kak hubavo sa karate vikam i az da se prisaedinq kam karanicata

Runner kvi gi prikazva6 we carvul takav zemi mlakni 4e mi pisna ot teb kato ta gledam kvi si gi napraskal prosto samo 1 moga da ti kaja MNOGO SI TUP!!!!

Ami lock mi, az kato gledam edno smisleno neshto ne ste kazali neshtasnici tupi, samo se zaqjdaete. Bahti dechurlihata sa se subrali v toq forum i toq venom i toi, are begai si igrai voleibola, muhlio...

Runner, ne znam kakvo pliuesh protiv venom, no s tezi si postingi padna dalech pod negovoto nivo. Zakliuchvam temata. Druzhte se prilichno, zashtoto shte ima ban bez preduprezhdenie. I uvazhavaite truda na drugite...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...