ZGAN Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 btw...do predi malko svalqh enter the matrix s ideqta da go kacha...no...az sam "nedonosche mirizlivo" i nqma da go kacha.... a i Vice Site shte go iztriq i shte chakam da go kachi nqkoi btw..ot nego mi ostava edin fail da drpana samo i pochvah da go kachvam...no...vse pak...koi sam az che da kachvam..az si plashtam za download a ne za upload nali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 10, 2003 Author Share Posted May 10, 2003 Cakai oshte malko.Mislq ce Vice City izliza kam 14 mai oficialno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Runner dobre si mi do6yl mini da me navesti6 da te vidq na jivo sy6toto laino li si kakvoto si tuka. Aide opravqite se pove4e nito vyv foruma 6te postvam nito na wareza 6te uploadvam. Qsno e 4e oligofreniqta e na moda. Boli me 4epa opravqite se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Abe boli me patkata kvo shte kachvate i kvo shte svalqte be. Ha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 runner pi4 li si pi4ka li si ni ma boli ,ama tebe da ne te zaboli i neshto drugo osven patkata ?!!?!?! shtea mrunkaloto ...... ne stiga 4e ima hora deto si gubqt vremeto da uploadvat tuka za nqkvi kato tebe naprao im she 4udq az edvam edvam se nakanvam ne za drugo ami shtoto znam 4e ne vsi4ki sa takiva kato tebe plujeci .... ai sektir !!! evala veseo evala vip team az sum tvurdo zad vas i ne mi puka dori ako 1 godina predvaritelno praite papki s imeto na igrata deto smqtate da ka4ite .... az neznam mnoo hora deto vmesto da si cukat iz survarite da uploadvat ... to za tva sigorno nqmash vuzmojnost runer shtoto prekaleno mnoo zacukvash .... btw da igral sum diablo 2 i warcraft3 s cd koeto ne e originalno no ne iska crack !!!! ako iskash grabni sa do nas shte ti pokaja , jivea na "Ralica" N8 tva e do stadion botev na osmia etaj 4ernata vrata!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Crexis, abe piklio, ne se burkai kudeto ne ti e rabota, che da ne te boli glavata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Abe boli me patkata kvo shte kachvate i kvo shte svalqte be. Ha... Kato gledam kak hubavo sa karate vikam i az da se prisaedinq kam karanicata Runner kvi gi prikazva6 we carvul takav zemi mlakni 4e mi pisna ot teb kato ta gledam kvi si gi napraskal prosto samo 1 moga da ti kaja MNOGO SI TUP!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 runer ai sektir pisna mi ot tebe pove4e nema da kaja nishto v toq topic .... ai adminite lock !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Ami lock mi, az kato gledam edno smisleno neshto ne ste kazali neshtasnici tupi, samo se zaqjdaete. Bahti dechurlihata sa se subrali v toq forum i toq venom i toi, are begai si igrai voleibola, muhlio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 boq nastana... vseki mqta ogun i jupel... a prez tva vreme az uploadnah Vice City i Enter The Matrix na /freeteam enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Runner, ne znam kakvo pliuesh protiv venom, no s tezi si postingi padna dalech pod negovoto nivo. Zakliuchvam temata. Druzhte se prilichno, zashtoto shte ima ban bez preduprezhdenie. I uvazhavaite truda na drugite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.