evi^^ Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 здравейте!!!имам един проблем и се надявам да ми помогнете да го разреша.значи проблема е следния.качих си едни работи,който искат програмата shockwave player 8.5.влязох в http://www.macromedia.com/,качих я,но после нито я намирам там където посочих да се инсталирах,нито се задейства! плюс това я намерих само от горния сайт ,а там е 8.0,на мен ми е нужна 8.5,някой знае ли откъде мога да я сваля? благодаря предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 Pich , neshto si v golyama zabluda. Shockwave-a e v10.0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 пробвай от тук? даваш на инстал и чакаш мисля че ще пита дали искаш да го свалиш и трябва да дадеш на YES а бе аз да ти кажа че е пич а е момиче е малко е сбъркала щото темата не трябва да е в hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 14, 2004 Author Share Posted September 14, 2004 пробвай от тук?даваш на инстал и чакаш мисля че ще пита дали искаш да го свалиш и трябва да дадеш на YES а бе аз да ти кажа че е пич а е момиче е малко е сбъркала щото темата не трябва да е в hardware <{POST_SNAPBACK}> благодаря!!!ами каде трябва да е темата? искам само да ти кажа,че не ме пита дали да я инсталира.горе пише ,че е инсталирана успешно,но нищо друго какво да правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 Opitai da se razrovish iz free sarvarite i sam ubeden che ste namerish kakvoto ti triabva. Az opitah edno tarsene vav free.evro.net i namerih tuk versia 8.51, a ima i oshte mnogo drugi, no ne sam naiasno sas Shockwave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.