Jump to content
BulForum.com

Имам гоблен

JIS

Recommended Posts

дайте идеи къде мога да го продам на добра цена тоя гоблен.

утре ще дам още инфо (като стане майка :) ).

иначе е на цена (за БГ) от около 2500 лв. Ся не знам в Гърция съм чувал че се търгивали на много по-високи цени ...

гоблена е на Вилер и е Веселите музиканти.

ПС: майка го е шила (бола) цяла година по цял ден.

Кои "Весели музиканти" - този, който е 1 на 1,30 метра ли или някоя от двете части? Този големия е с една колона по средата и е най-големия по размер от всички гоблени на Вилер, а малките са фактически големия, но разделен на две - от ляво и от дясно на колоната.

Ъмммм... хахаха? :lol:

Не, сериозно, предполагаш ли, че някой ще ти даде 2500 за гоблен?

Разбирам, че изработката е бавна и трудоемка, но гоблени се правят преди всичко за удоволствие.

2500... doood...

Не се учудвай, доста скъпо вървят добре направени гоблени - отзад трябва да е почти като отпред, не трябва да се виждат конци.

Майка ми има доста гоблени, но за съжаление не ги е правила с цел продажба, иначе можеше бая пари да се изкарат.

И майка ми шие гоблени, само се чуди къде да ги закачи (вече 4-5 години шие и е направила 3-4 по-малки). Пак с некомерсиална цел, но знам, че гоблените наистина струват много (завършени).

@Curunir

Да, цената наистина е несериозна! Но просто е съобразена с българските стандарти. Този гоблен струва поне два пъти повече!

А щом мислиш, че е просто удоволствие, защо не вземеш да станеш богат чрез удоволствието от свободното си време? Ший гоблени!

@JIS

Ако ще го продаваш, най-добрия вариант е да търсиш връзки извън България, защото тук е фрашкано с хора като Curunir. Ако е в България, ти трябват връзки в някой по-паралийски град/квартал/вилна зона! Най-близко до Пловдив са Марково и Гълъбово. Такива неща се купуват от хора, които имат огромни имения и много свободно място по стените си. И това място го запълват с гоблени, които едва ли си шият самички ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...