JIS Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 дайте идеи къде мога да го продам на добра цена тоя гоблен. утре ще дам още инфо (като стане майка ). иначе е на цена (за БГ) от около 2500 лв. Ся не знам в Гърция съм чувал че се търгивали на много по-високи цени ... гоблена е на Вилер и е Веселите музиканти. ПС: майка го е шила (бола) цяла година по цял ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Кои "Весели музиканти" - този, който е 1 на 1,30 метра ли или някоя от двете части? Този големия е с една колона по средата и е най-големия по размер от всички гоблени на Вилер, а малките са фактически големия, но разделен на две - от ляво и от дясно на колоната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted September 14, 2004 Author Share Posted September 14, 2004 една от двете части е дето се пада от дясно на колоната (този с часовника) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 някви идеи от някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Ъмммм... хахаха? Не, сериозно, предполагаш ли, че някой ще ти даде 2500 за гоблен? Разбирам, че изработката е бавна и трудоемка, но гоблени се правят преди всичко за удоволствие. 2500... doood... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Не се учудвай, доста скъпо вървят добре направени гоблени - отзад трябва да е почти като отпред, не трябва да се виждат конци. Майка ми има доста гоблени, но за съжаление не ги е правила с цел продажба, иначе можеше бая пари да се изкарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 И майка ми шие гоблени, само се чуди къде да ги закачи (вече 4-5 години шие и е направила 3-4 по-малки). Пак с некомерсиална цел, но знам, че гоблените наистина струват много (завършени). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 @Curunir Да, цената наистина е несериозна! Но просто е съобразена с българските стандарти. Този гоблен струва поне два пъти повече! А щом мислиш, че е просто удоволствие, защо не вземеш да станеш богат чрез удоволствието от свободното си време? Ший гоблени! @JIS Ако ще го продаваш, най-добрия вариант е да търсиш връзки извън България, защото тук е фрашкано с хора като Curunir. Ако е в България, ти трябват връзки в някой по-паралийски град/квартал/вилна зона! Най-близко до Пловдив са Марково и Гълъбово. Такива неща се купуват от хора, които имат огромни имения и много свободно място по стените си. И това място го запълват с гоблени, които едва ли си шият самички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.