Jump to content
BulForum.com

Анкета: w00x и instinct един и същи човек ли са?

tiktokero

Анкета: w00x и instinct един и същи човек ли са?  

7 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

@tiktokero, чел ли си правилата на форума?

Език

2. Не е разрешено използването на псувни, цинизми, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт.

Погазването на Т. 2. или Т.3. се счита за грубо нарушение. Пост с такова съдържание се редактира или трие, а авторът му се наказва с предупреждение (warn). При упорито и системно незачитане на тези правила участникът се лишава от права за даване на мнения в този сайт.

Вероятно не е, защото иначе щеше да знае, че:

Aкаунти (Регистрации)

25. Регистрирането на повече от един акаунт за определен участник е абсолютно забранено! Подобен род действия се приемат за умишлена злоупотреба и се наказват, по преценка на администраторите, с 3 предупредителни точки или направо със забрана (ban). Ако желаете да смените потребителското си име, помолете произволен администратор да направи това за Вас.

Ta, @djaba?

Да? Нещо искаш да кажеш? Или пак те е хванала логореята?

Някой лешпер ме беше баннал за известно време, та затова тиктокеро, но ми е през чепа ...

За съжаление от един готин форум се превърна в лайкучка, ако имаш идея какво имам предвид, за което искрено се съмнявам.

Правилата нямам намерение да чета пак, защото гледам, че и модераторите не са ги чели иначе нямаше да е такъв батал тук.

Бъдете щастливи, поздрави на психиатрите ви!

• w00x locked this topic

Мисля, че бях доста лаконичен, за да се счете написаното за логорея. Поне от хора, които знаят какво означава думата.

Така като гледам, тоя "лешпер" вероятно те е баннал с причина. А и щом си бил баннат, значи правилата все пак се следят и спазват. Не е чак такова беззаконие, каквото се опитваш да го изкараш.
В момента и двата акаунта са активни, но ти съзнателно си избрал да публикуваш тази "Анкета" с този, който има едва 7 коментара. Поне като правиш опити да си забавен, заставай зад опитите с основния си акаунт.

"Готин форум" не означава свободия и анархия. Или поне не според правилата на този.

И тъй като не ми отговори нищо смислено, ще приема, че "резервния" акаунт вече не ти е нужен.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...