Optimus Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Значи до сега такова чудо не ми се е случвало. Един приятел ми даде Chaser - инсталирал я е и я е играл от същите дискове, които ми даде. При мене обаче преди началото на самата инсталация дава кратко съобщение Error! и край. Същия приятел ми даде сега XIII - отново! Избирам да инсталирам играта на English и ... This program is performed for illegal operation бла-бла. Върнах му дисковете, той пробва да си я инсталира отново - става. А при мен отново не. Идея на какво се дължи това?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 kakva ti e mashinata Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 провери за вирус или някакъв Ad ware Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Аз имах проблем при инсталацията на Chaser. Беше свързано нещо с втория диск.. и винаги ме изхвърляше.. След 50 неуспешни опита да я инсталирам на 51-вия взе че се инсталира играта(нямам идея защо по-рано не стана). А иначе на мен редовно ми се случва игри, които на други хора вървят при мен да не тръгват и обратно... Незнам защо така се получава, но определено не е от вирус или спамерски лайна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.