Error Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Можем ли ние потребителите на warez.ru да си организираме някаде едно LAN party нещо от сорта на HardwareBG(от където ми хрумна и идеята). След сполучливата среща да се опитаме да организираме и едно LAN Party. Слагам и pool-a за да си имаме на представа горе-долу за колко хора става на въпрос. Ако се съберат повечко хора(ама сигурни) може да се наемем с още някой да организираме party-то. Естествено както останалите LAN Party-та ще се наложи да има и някаква такса , но смятам че за любителите на такива преживявания няма да е проблем да отделят 5-10лв. за такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Не искам да те разочаровам, но виж тук http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=6560 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted September 13, 2004 Author Share Posted September 13, 2004 WOW не съм го забелязал това нещо! Но въпреки всичко защо да не пробваме с второ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 без мен...много ми е тежък монитора,пък и малумния ми компютър е морално остарял,на никви игри няма да може да си джитка с него...по хубаво да си организираме масова нощтничка някъде и да се разпорим от пуцане Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 аз само да попитам дали има ~40 user-a в този форум които разбират от хардуер ? иначе съм навитак тамън некой да ми напрай волтмод на видеото Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Ako nqma chovek do men komputara ne go puskam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Не искам да те разочаровам, но виж тукhttp://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=6560 <{POST_SNAPBACK}> Слушайте Психото бе! Пишете в онази тема. Тази е за Close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 По желание на участниците в тази тема, тя се затваря! Такава тема има - тук! Който иска да пише там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.