shy_69 Posted May 5, 2003 Share Posted May 5, 2003 Molia vi Kajete mi kak da si pusna igrata! Svalih ia kato .bin! Mountnah .cue-to! sled keto se opitah da ia pusna! dava mi saob6tenie 4e iska niakav CD! K'vo e tova CD po diavolite! Kajete mi PLS! Pak 6te po4erpia biri4ka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuardianForce Posted May 5, 2003 Share Posted May 5, 2003 vliza6 v cd-to dokato e emulirano i namira6 cracked(moje da e papka i v neq da ima samo edin file, moje i da e samo file). sled tova go kopirva6 i otiva6 v direktoriqta kadeto si instaliral igrata. tam dava6 paste, ama v samiq folder a ne varhu otdelen file i kato te pita da ovewritne li, mu klickva6 ok i igrata tragva normalno ot ikonata si. ako ima6 vaprosi otnosno samata igra i ne ti se pribqgva do walkthrough pitai, gore dolu pomna q Link to comment Share on other sites More sharing options...
shy_69 Posted May 5, 2003 Author Share Posted May 5, 2003 I tova ve4e go probvah! Pak ne stava! Pi6e mi "Please insere the correct CD-ROM, select OK and restart application"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted May 5, 2003 Share Posted May 5, 2003 I az q imam taq igrica i nqmam problemi s crack-a. Moje nqkude drugade da e problemut - naprimer v samiq file, koito si svalql Link to comment Share on other sites More sharing options...
shy_69 Posted May 5, 2003 Author Share Posted May 5, 2003 Ne, ne! Vsi4ko e nared! 10X GuardianForce! Gre6kata e moia! Igrat tragva bez problem! i mai 4 emnogo iaka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.