Rex Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Току що се прибрах от работа с такси-работя 6 дена в седмицата и свършвам смяната в 23.00 часа. В понеделник и неделя е редовен номер след 23.00 часа да няма никакви маршрутки /става въпрос за маршрутни линии 16 и 3/ а по разписание са най-рано до 0.00 На две седмици се случва поне един път да пътувам с такси, което не е особено приятно и без това за издишащите ми финанси в момента. Непрекъснато като се кача по маршрутките слушам хора да се оплакват, че след 23.00 часа няма коли. Предполагам че и утре най-малко двама човека ще засеча да се оплачат. Имам подозрение понеже редовно виждам от денонощни магазинчета по спирки маршрутки да спират и шофьорите да си купуват алкохол/предимно патрончета и двулитрови бири/ че вечер на последните смени се събират на последна спирка да си поркат и да си правят лафа и след това се прибират по гаражите без да минават маршрута.Да ама на мен ми писна вече от тия простотии-иначе като им се оплакват взаимно като вземат да се защитават не е истина кви редовни светци излизат.......... . Днес видях три тройки да отиват и нито една не се върна-16 пък въобще не съм мяркал от 23.00-0.00 часа. Днеска чаках на кръстовището и минаха пет 6 иначе. Искам да питам някой може ли да ми даде някаква връзка/адрес или най-хубаво телефон/където да се обадя и евентуално да се изяснят нещата защо така изчезват маршрутките в понеделник и неделя след 23.00 часа/а и не само-случвало ми се е и във вторник да хващам такси/ щото аз сигурно съм им най-редовния клиент така че на мен не могат да ми минат с номера че се случва един път в годината такова нещо или аз съм закъснял понеже 6 от 7 дена в 23.00 точно съм на спирката и ги знам наизуст всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Ако успееш да намериш такъв телефон обаждай, искам и аз да се оплача. Ако някой път засечеш контрольори можеш да ги питаш тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 Ако успееш да намериш такъв телефон обаждай, искам и аз да се оплача.Ако някой път засечеш контрольори можеш да ги питаш тях. <{POST_SNAPBACK}> мерси stefann ще го имам предвид това за контрольорите макар че такова животно на маршрутките съм засичал само веднъж и то беше преди най-малко година и половина а тогава не бачках на това място. Иначе засега не съм засичал ни веднъж/сигурно щото напоследък пътувам повече с таксита отколкото с маршрутки / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 a shto ue..3kata e redovna gore dolu osobeno sled 23:00 ...az dosta 4esto q polzvam i vseki put po4ti sled 23 hvashtam..nqkolko puti kum 23:15-20 ot 4etvurtak pazara q zahapvam ..ina4e verno e 4e sa adski "lagavi" i na skoro v jegata(minalia mesec) kato bqh do PUto novata zgrada da se vrushtam kum 4 4asa sled oved 4akah kam 30 minuti pone..bateriite na CD playera mi svarshiha...ama i da ima takav tel..samnqva me da napravqt neshto po vaprosa...no shte oplakvame dokato napravqt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Теалефона го има написан вътре в маршрутките на едни оранжеви лепенки Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Преди го имаше написан на оранжеви лепенки, когато течеше малоумната им игра.. Сега ги няма вече.. Незнам дали обаждане на 144 може да свърши някаква работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted September 13, 2004 Author Share Posted September 13, 2004 Преди го имаше написан на оранжеви лепенки, когато течеше малоумната им игра.. Сега ги няма вече.. Незнам дали обаждане на 144 може да свърши някаква работа <{POST_SNAPBACK}> мерси много warp - току що се обадих на 144 и оттам ми дадоха два телефона 03127/316 и 03127/382 - на първия ми отговориха веднага и им казах каквото трябва. Мисля че попаднах на шефа им и сега ще им подпали малко задниците ама нека - къде го има тва нещо да изчезваш с 1час по-рано от работа и да е безнаказано . Дано само да им държи влага по-дълго време иначе ще искам и да се срещна с шефа им очи в очи да си поговорим защо така се случва.Моля всеки който е недоволен също да се обади и да си каже оплакването, защото останах с впечатление че тия телефони не се използват много за разлика от телефоните за оплакване на градски транспорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.