Runner Posted September 13, 2004 Author Share Posted September 13, 2004 Изчукаха я за 10лв... Някакъв познат на баща ми. Днес я китосахме, утре ще я пръснем. 27лв. за 200гр. боя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Na4i 37 lv s drugite 13 pii 2 rakii i e pokarai malko Maitap da stava.Em super si ko za 37 idelno daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Аз пък бих ги дал тези 13лв. на някой, който със сигурност ще свърши работата както трябва и бих си спестил бая работа и проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 13, 2004 Author Share Posted September 13, 2004 Тед, аз имам предостатъчно време и смятам да го използвам за нещо полезно. А боядисването няма да го правя аз... След цялата операция, ще кача снимки, за да видиш как съм/сме се справили и да видиш, че някои работи могат да се свършат и не само от специалисти в областта си. А и не живея в Германя, примерно, само да карам, а друг да се грижи за колата ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Знам че мотото на българина е Зная всичко, мога всичко. То само тук електроуредите имаха пломби , ама поне мен за авто тенекеджия/бояджия не ме бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 13, 2004 Author Share Posted September 13, 2004 E, и мен не ме бива за много работи, ама това което мога да го направя, защо да не го направя? Не съм с джоб до коляното все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.