Jump to content
BulForum.com

Ударих колата... :)

Runner

Recommended Posts

Някои може ли да ми каже, приблизително, колко ще струва изчукването, китоването и боядисването на това:

pic16.jpg

Джазгата е дълбока към 1см, леко е вдлъбната ламарината.

Утре ще се разправям със застраховката, ама ме сърби да разбера, колко ще се изърся. :)

Много зависи къде ще отидеш...ама ако имаш каско и те ще ти покриват разходите мисля, че трябва да отидеш в някой сервиз който работи със съответната застрахователна компания.

Ако имаш пълно автокаско, няма да ти струва нищо. Щетата се оценява и трябва само да отидеш в сервиза, с който работи твоята застрахователна кмпания. Поне аз така знам....

Ако имаш пълно автокаско, няма да ти струва нищо. Щетата се оценява и трябва само да отидеш в сервиза, с който работи твоята застрахователна кмпания. Поне аз така знам....

Точно така, само трябва да имаш каско :)

Между другото как успя да я подредиш така колицата ?

Да оставим застраховката. Кажета, ако аз трябва да си поема разходите, колко ще ми вземат.

Иначе успях да я подредя много лесно, назаден и в един жук и по-точно в един болт на жука... :)

Пич това е супер относително - всеки майстор взима различно, в замисимост от това колко приличаш на балък и колко ти е сериозна повредата.

Аз като ходих да ми оправят мойта, че беше позагнила тук-там получих предложения от 200 до 650 лева.

И това за абсолютно едно и също нещо.

Пък и от тая снимка не се вижда изобщо колко е засегнат метала.

Просто отиваш някъде, човека гледа и ти казва.

Да оставим застраховката. Кажета, ако аз трябва да си поема разходите, колко ще ми вземат.

Иначе успях да я подредя много лесно, назаден и в един жук и по-точно в един болт на жука... :)

30-50 лева на детайл

Начи за тая джазга за изчукване не знам колко ще ти вземат, ама за китосване и боядисване цената трябва да е 25 максимум 30лв/повече от това вече идва множко/

Аз ще си я китосам и ще си я боядисам сам. Само трябва да я изчукат. :) Тамън баща ми днес си беше взел някакво валяче и се кефеше, че боядисвало все е едно с пистолет... :)

Аз ще си я китосам и ще си я боядисам сам. Само трябва да я изчукат. :) Тамън баща ми днес си беше взел някакво валяче и се кефеше, че боядисвало все е едно с пистолет... :)

начи си пушка-само трябва да намериш правилния цвят-до иконома има един магазин на ъгъла на кръстовището за бои едно приятелче оттам взема боя и уж правеха цвета на сместа с компютърна програма като взеха проба от колата накрая се оказа доста различен от оригиналния и сега кръпката много грозно си личи-така че много внимавай как и откъде ще ти правят цвета да не изглежда като изакано после че те уверявам че седи по-грозно отколкото удареното.

nqma nujda da q is4ukva6 kita 6te poeme vdlabnatinite.i az bqh kato tebe imah golqma draskotina,kitosah q sam samo 4e o6te ne sam q1 boiqsisal za6toto nemoga da namerq podhodq6tiq cvqt boiq. :D :P

Абе момчета вие наред ли сте????? Сами да си китвате и да боядисвате кола с валяк :confused :sick :confused :sick

Ако искаш колата да ти стане като на циганин жигулата давай :D :D :D

Има си хора за всичко, ако искаш да ти свършат работата както трябва и с качествени материали цените са следните: 40-50лв. на детайл, като големите детайли - таван, предна и задна броня са по 70-80лв. Ако някой ти каже по-малки цени това е повод за съмнение, това е минимума за свястен майстор.

Информацията ми е актуална, защото и аз сега си оправям колата. Ако те интересува мога да те свържа с моя човек и ако си одраскал само задния калник и той не ти е изгнил ще ти струва около 50лв.

Абе момчета вие наред ли сте????? Сами да си китвате и да боядисвате кола с валяк

Mi nikak ne e tolkova trudno sam da si kitva6 kola!! :P Vajnoto povarhnosta koqto se nanasq da e idelno iz4istena!!Parvo trqbva da se iz6kuri hubavo parvo s malko po edra 6kurka a posle i s po sitna!!Kato se i4isti hubvao povarhnosta e hubavo da se zabra6e hubavo s vlajen parcal da padne prahta os starganeto!!Za kita ima piniz 4e ne trqbva da se slaga mnogo vtvarditel 4e stqga mn barzo i stava kofti kitvanoto!!Sa6to vajnoto e da ima i hubavi 6pakli za kit!!Polsle pak malko 6kurtene i idva red na boqta!!Pak se iz4istva da nqma prah i praska6 boq ili maje6 zavisi ko ima6 na lice!!Taka 6te iskara kolata pone 5 godini bez da mradne!! :punk

@Runner probvai sam da si opravi6 kolata kato ne ti se davat tolkova mnogo pari!!Moje parviq pat da ne stane hubavo ama sledva6tiq pat 6te e po dobre!! :punk

Ако ти признаят застраховката, искам да ми кажеш кой ти е застрахователя, че и моята има тук там да се изправя с кита :)

Иначе за тази черта, най-много пари ще дадеш за боята.

А за 50 лева трябва целия калник да ти сменят :)

@Runner probvai sam da si opravi6 kolata kato ne ti se davat tolkova mnogo pari!!Moje parviq pat da ne stane hubavo ama sledva6tiq pat 6te e po dobre!! :punk

Абе аз виакм да няма втори път... :) :) :)

Ако ти признаят застраховката, искам да ми кажеш кой ти е застрахователя, че и моята има тук там да се изправя с кита :)

Иначе за тази черта, най-много пари ще дадеш за боята.

А аз имам само гражданска отговорност.. А ското щяхме да я застраховаме... :)

Абе аз виакм да няма втори път... :)  :)  :)

Mi pojelavam ti uspeh i da se sparvi6 ot parviq pat s remonta!!

Тед, 50лв. за изчукване, китосване и боядисване? Малко малко ми се вижда... :)

Е зависи от майстора, може да ти го направи някой и за 30лв., а друг за 80. Нормално е 50-60 за детайл.

Прав си, калник от морга е 40-50лв. Обаче след това си плащаш и боядисването.... Освен ако не си късметлия да намериш с твоя цвят :P :P :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...