Runner Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Някои може ли да ми каже, приблизително, колко ще струва изчукването, китоването и боядисването на това: Джазгата е дълбока към 1см, леко е вдлъбната ламарината. Утре ще се разправям със застраховката, ама ме сърби да разбера, колко ще се изърся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Много зависи къде ще отидеш...ама ако имаш каско и те ще ти покриват разходите мисля, че трябва да отидеш в някой сервиз който работи със съответната застрахователна компания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Ако имаш пълно автокаско, няма да ти струва нищо. Щетата се оценява и трябва само да отидеш в сервиза, с който работи твоята застрахователна кмпания. Поне аз така знам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Ако имаш пълно автокаско, няма да ти струва нищо. Щетата се оценява и трябва само да отидеш в сервиза, с който работи твоята застрахователна кмпания. Поне аз така знам.... <{POST_SNAPBACK}> Точно така, само трябва да имаш каско Между другото как успя да я подредиш така колицата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 Да оставим застраховката. Кажета, ако аз трябва да си поема разходите, колко ще ми вземат. Иначе успях да я подредя много лесно, назаден и в един жук и по-точно в един болт на жука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Пич това е супер относително - всеки майстор взима различно, в замисимост от това колко приличаш на балък и колко ти е сериозна повредата. Аз като ходих да ми оправят мойта, че беше позагнила тук-там получих предложения от 200 до 650 лева. И това за абсолютно едно и също нещо. Пък и от тая снимка не се вижда изобщо колко е засегнат метала. Просто отиваш някъде, човека гледа и ти казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibito Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Да оставим застраховката. Кажета, ако аз трябва да си поема разходите, колко ще ми вземат. Иначе успях да я подредя много лесно, назаден и в един жук и по-точно в един болт на жука... <{POST_SNAPBACK}> 30-50 лева на детайл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 30-50 лева на детайл <{POST_SNAPBACK}> Това за работата - останалите неща които си ги купуваш(материали и т.н.) са отделно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 Егати работата, за 30см черта - 50лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Ама колата никаква застраховка ли няма? Дори Гражданска отговорност? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 Има гражданска отговорност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Начи за тая джазга за изчукване не знам колко ще ти вземат, ама за китосване и боядисване цената трябва да е 25 максимум 30лв/повече от това вече идва множко/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 Аз ще си я китосам и ще си я боядисам сам. Само трябва да я изчукат. Тамън баща ми днес си беше взел някакво валяче и се кефеше, че боядисвало все е едно с пистолет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Аз ще си я китосам и ще си я боядисам сам. Само трябва да я изчукат. Тамън баща ми днес си беше взел някакво валяче и се кефеше, че боядисвало все е едно с пистолет... <{POST_SNAPBACK}> начи си пушка-само трябва да намериш правилния цвят-до иконома има един магазин на ъгъла на кръстовището за бои едно приятелче оттам взема боя и уж правеха цвета на сместа с компютърна програма като взеха проба от колата накрая се оказа доста различен от оригиналния и сега кръпката много грозно си личи-така че много внимавай как и откъде ще ти правят цвета да не изглежда като изакано после че те уверявам че седи по-грозно отколкото удареното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 Хахах. За щастатие, тая кола е правена вече и се знае точния цвят на боята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 nqma nujda da q is4ukva6 kita 6te poeme vdlabnatinite.i az bqh kato tebe imah golqma draskotina,kitosah q sam samo 4e o6te ne sam q1 boiqsisal za6toto nemoga da namerq podhodq6tiq cvqt boiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Абе момчета вие наред ли сте????? Сами да си китвате и да боядисвате кола с валяк Ако искаш колата да ти стане като на циганин жигулата давай Има си хора за всичко, ако искаш да ти свършат работата както трябва и с качествени материали цените са следните: 40-50лв. на детайл, като големите детайли - таван, предна и задна броня са по 70-80лв. Ако някой ти каже по-малки цени това е повод за съмнение, това е минимума за свястен майстор. Информацията ми е актуална, защото и аз сега си оправям колата. Ако те интересува мога да те свържа с моя човек и ако си одраскал само задния калник и той не ти е изгнил ще ти струва около 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Абе момчета вие наред ли сте????? Сами да си китвате и да боядисвате кола с валяк Mi nikak ne e tolkova trudno sam da si kitva6 kola!! Vajnoto povarhnosta koqto se nanasq da e idelno iz4istena!!Parvo trqbva da se iz6kuri hubavo parvo s malko po edra 6kurka a posle i s po sitna!!Kato se i4isti hubvao povarhnosta e hubavo da se zabra6e hubavo s vlajen parcal da padne prahta os starganeto!!Za kita ima piniz 4e ne trqbva da se slaga mnogo vtvarditel 4e stqga mn barzo i stava kofti kitvanoto!!Sa6to vajnoto e da ima i hubavi 6pakli za kit!!Polsle pak malko 6kurtene i idva red na boqta!!Pak se iz4istva da nqma prah i praska6 boq ili maje6 zavisi ko ima6 na lice!!Taka 6te iskara kolata pone 5 godini bez da mradne!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 13, 2004 Author Share Posted September 13, 2004 Тед, 50лв. за изчукване, китосване и боядисване? Малко малко ми се вижда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 @Runner probvai sam da si opravi6 kolata kato ne ti se davat tolkova mnogo pari!!Moje parviq pat da ne stane hubavo ama sledva6tiq pat 6te e po dobre!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Awe udari e tuk tam da stane 6arena se edno si e pravil po pora4ka, za ko 6a dava6 pari da e pravqt napravi si e ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Ако ти признаят застраховката, искам да ми кажеш кой ти е застрахователя, че и моята има тук там да се изправя с кита Иначе за тази черта, най-много пари ще дадеш за боята. А за 50 лева трябва целия калник да ти сменят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 13, 2004 Author Share Posted September 13, 2004 @Runner probvai sam da si opravi6 kolata kato ne ti se davat tolkova mnogo pari!!Moje parviq pat da ne stane hubavo ama sledva6tiq pat 6te e po dobre!! <{POST_SNAPBACK}> Абе аз виакм да няма втори път... :) Ако ти признаят застраховката, искам да ми кажеш кой ти е застрахователя, че и моята има тук там да се изправя с кита Иначе за тази черта, най-много пари ще дадеш за боята. А за 50 лева трябва целия калник да ти сменят <{POST_SNAPBACK}> А аз имам само гражданска отговорност.. А ското щяхме да я застраховаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Абе аз виакм да няма втори път... Mi pojelavam ti uspeh i da se sparvi6 ot parviq pat s remonta!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Тед, 50лв. за изчукване, китосване и боядисване? Малко малко ми се вижда... <{POST_SNAPBACK}> Е зависи от майстора, може да ти го направи някой и за 30лв., а друг за 80. Нормално е 50-60 за детайл. А за 50 лева трябва целия калник да ти сменят <{POST_SNAPBACK}> Прав си, калник от морга е 40-50лв. Обаче след това си плащаш и боядисването.... Освен ако не си късметлия да намериш с твоя цвят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.