popodopolo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Купувам лазерен принтер. Търся бюджетно решение, черно-бял, с възможност за пълнене на тонера в домашни условия, За връзка ЛС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted January 23 Author Share Posted January 23 Търси се още един! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted Friday at 11:06 AM Share Posted Friday at 11:06 AM Имам един Hp LaserJet 1018 със скоро заредена глава ( 2500 копия ). Не е в перфектно визуално състояние - може да направя снимки при желание( само ми кажете къде да ги изпратя ). Върви с кабели и почистен от праха. п.с. - не мога да го подкарам на Windows 10 и на горе. Последната версия на която можах да го подкарам е 7-ца. Цена 70 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hissar Posted Friday at 02:07 PM Share Posted Friday at 02:07 PM Привет, предлагам HP Laserjet 1010 в много добро състояние, с нова касета за 80 лв. и HP Laserjet 1022 в добро състояние и пожълтели капаци, пак с нова касета за 95 лв. Цената е за лично предаване и само за този форум. И двата принтера имат драйвери за Windows 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapient Posted Friday at 11:32 PM Share Posted Friday at 11:32 PM Xerox Phaser 3117, отличен - 60лв, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted Saturday at 07:10 AM Share Posted Saturday at 07:10 AM 20 hours ago, Ghetto_Freak said: Имам един Hp LaserJet 1018 със скоро заредена глава ( 2500 копия ). Не е в перфектно визуално състояние - може да направя снимки при желание( само ми кажете къде да ги изпратя ). Върви с кабели и почистен от праха. п.с. - не мога да го подкарам на Windows 10 и на горе. Последната версия на която можах да го подкарам е 7-ца. Цена 70 лева. Мога да помогна с подкарването под w10 x64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts