vinyl_master Posted May 27 Share Posted May 27 Има такъв главен, даже имам купен някъде и още не съм го монтирал, мери и може да го изключваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27 Share Posted May 27 Главните май не са добра идея за случая. Ще го изключиш дистанционно и ако те няма няколко дни, ще се прибереш и ще завариш подгизнала кухня и хладилник миришещ на казан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 27 Share Posted May 27 Дори не бих си и помислил да рискувам с такива noname продукти.. Оставете настрана IT сигурността… но такъв продукт в ел. таблото ми… Хапсурд… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted May 27 Share Posted May 27 От година-две ползвам няколко от тези: https://www.aliexpress.com/item/1005004988124386.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.251.4f331802JAS5sw Нямам забележки засега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted May 27 Share Posted May 27 Тези от Алиекспрес ги има от различни производители, с различни допълнителни ектстри, но иначе са все Tuya съвместими. Единия ми се оказа че не помни състоянието си при спиране на тока. Изобщо не ми мина през ума, мислех че е като другите. Хладилника се размрази... Иначе си работят, няма проблеми. Колко точно мерят е друг въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 27 Share Posted May 27 6 hours ago, vinyl_master said: Има такъв главен, даже имам купен някъде и още не съм го монтирал, мери и може да го изключваш. А ако трябва да го включиш, към WiFi на съседа ли ще го държиш закачен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts