angel a Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) Здравейте,наскоро закупихме апартамент в панелен(саниран)блок на 1 етаж.На всякъде подовото ми покритие е естествен паркет(с изключение на коридора).Правя гипсокартон с конституция и вата посредата навсякъде,но имам притеснения за пода,понеже съм първи етаж,да не държи студено.Посъветваха ме да положат фибран,но трябва да махна целия паркет(който е в перфектно състояние).Мисля,че има перлит в замаската и ако е така обезсмисля ли се фибрана,и дали е достатъчно като изолация,за да съм сигурен ,че няма да мръзнем на зима.Благодаря предварително. Edited July 9, 2023 by angel a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 (edited) @angel a Съседът от първия етаж тук си е решил проблема, като е сложил изолацията по тавана на мазето Някакси е нацелил санитарно помещение под него... Edited July 12, 2023 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts