Jump to content
BulForum.com

Какво ми предпоръчвате??

Recommended Posts

Аз имам mobile 2600+ с дъно asus a7v600-x kt600 2.256drr400 и hdd40gb стар

Какво да си взема??

Въздушно ухлаждане zalman 7000-cu и да клоквам

още 256 или 512 ддр400 рам

80 гб маьтор 8мб кеш

??????

10x in advance :punk

Vaprosat e mnogo truden shtom trjabva da izberesh samo edno ot trite, no az bih si vzel HDD-to, po prichina, che dnes 2X256 DDR400 sa gore-dolu napalno dostatachni, CPU-to ne e losho i si ima njakakvo ohlajdane, a ako HDD-to ti e staro, znachi e i po-bavno, a i oshte 80Mb njama da ti dojdat zle. Ne si pisal kakvo e videoto, no ako ne e nishto osobeno bih nablegnal po-skoro na nego(osven ako ne ti puka za nego :D )

Аз имам mobile 2600+ с дъно asus a7v600-x kt600   2.256drr400  и hdd40gb стар

Какво да си взема??

80 гб  маьтор 8мб кеш

??????

Какво ще охлаждаш ве пи4 с тоя зелман за 50$-това да не ти е П4,мобилката 2,6+ става на 2,4 и с обикновен Спайър Виспер рок4 при мен на пуснат Прайм на мах.хеатинг държи 50-градуса , за кво ти е даваш тея пари за охлаждане ...а да клокваш Мобилката пове4е от 2,4-2,5 ГХз,едва ли ще ти се отдаде с вуздушно охлаждане, така 4е забрави Зелмана , вярно 4е е много як и ще държи 10-тина градуса отдолу, но тези 10-градуса не си струват разликата от 30-40$...е и малко е по- тих Зелмана- ти си решаваш ,но зелмана за мен не е добра инвестиция!

Но ако си имаш пари4ките земи си го ,много е хубав ,просто останах с впе4атление 4е трябва да избираш между компонентите по-горе!

Ами да напиша нещо и за другите неща,според мен гледай да изцедиш ХДД -до край и не вземай по- голям ,,особено ако имаш хубав нет..., разликата м/у 8 и 2 кеш няма да я забележиш много !

А за паметта...ами може да се хвърлиш на памет , на тая Мобилка ще и отива поне 512МБ:)))),...........опа ти си с 2Х256 МБ - сори не видях...., но пак може да бу4неш едно пар4енце 256 МБ в зависимост от това какво играеш... по -горе пак правилно са ти писали за Видеото ..

аре късмет с ъпгрейда!

Аз имам mobile 2600+ с дъно asus a7v600-x kt600  2.256drr400  и hdd40gb стар

Какво да си взема??

80 гб  маьтор 8мб кеш

??????

Залмана е най добрия избор щом смяташ да клокваш, но диска само гледай да не е MAXTOR всичко дуго става, а по въпроса за паметта ако имаш възможност продай твойте двете и си вземи 2х512МВ гледай да е маркова за да нямаш проблеми като клокваш :)

Залмана е най добрия избор щом смяташ да клокваш, но диска само гледай да не е  MAXTOR всичко дуго става, а по въпроса за паметта ако имаш възможност продай твойте двете и си вземи 2х512МВ гледай да е маркова за да нямаш проблеми като клокваш :)

Би ли ми казал на колко ти ба4ка Бартона (MHz,temp, FSB) sys Zelmana

..специално за темп. ме интересува на Фул лоуд..по възможност с Прайм ,на теста за мах.хиитинг!Но ако не си правил тестове (в което се съмнявам:)),не прави специално за мен!

10Х

Сори за ОФФтопика!

Foxy е прав, не си струва парите, освен ако ги нямаш в излишък.

Много зависи от това какво смяташ да правиш. Ако е само за клок, тогава за какво ти е нов хард ?! А ако просто искаш да си похарчиш парите, тогава има две решения: ако страдаш от липса на място, 512 рам хич не е зле, иначе ако пускаш някои меко казано лакоми за памет приложения като Пхотошоп, Корел или 3-D, рам-а може да ти свърши повече работа. Все пак аз бих си взел харда.

Би ли ми казал на колко ти ба4ка Бартона (MHz,temp, FSB) sys Zelmana

..специално за темп. ме интересува на Фул лоуд..по възможност с Прайм ,на теста за мах.хиитинг!Но ако не си правил тестове (в което се съмнявам:)),не прави специално за мен!

10Х

Сори за ОФФтопика!

ето това тук е при нормална работа иначе ако се "напъне" примерно при обработка на DVD,VCD,DivX.....и т.н. температурата се вдига с ~4-5 градуса :) за тестове в момента няма да мога, защото имам работа но ако държиш утре ще направя ;)

Foxy е прав, не си струва парите, освен ако ги нямаш в излишък.

Според мен си струва парите особенно спрямо останалите, които се предлагат на пазара ;) единия е шумен, другия не е шумен но пък не охлажда добре............ :) смятам, че това е най доброто въздушно охлаждане на пазара а пък и става за всички процесори(AMD,AMD64 и P4) :)

ето това тук е при нормална работа иначе ако се "напъне" примерно при обработка на DVD,VCD,DivX.....и т.н.  температурата се вдига с ~4-5 градуса :) за тестове в момента няма да мога, защото имам работа но ако държиш утре ще направя ;)

Според мен си струва парите особенно спрямо останалите, които се предлагат на пазара ;) единия е шумен, другия не е шумен но пък не охлажда добре............ :) смятам, че това е най доброто въздушно охлаждане на пазара а пък и става за всички процесори(AMD,AMD64 и P4) :)

A mi da ti kaja 4estno ,az sym s Wisper rosk4..i daje za moe golqmo u4udwane dyrji nqkolko gradusa po-wisoka temp. ot Zelmana pri tvoite 4estoti na CPU i FSB (4-5-6)gradusa...i kato dekodiram se vdiga s 5-6-7 Gradusa oshte !

Ina4e sa universalnosta na Zelmana i za tova e 4e e ot nai-tihite (da ne kazvam nai-tihiq) hubavi ohladiteli ..a moje bi i nai-hubaviq -daje!

No vsi4ko hubavo si ima cena ,koito move da si q pozvoli da vzema ,az ne mojah kum momenta i si wzeh Wisper rock4,no e po-shumen ot Zelmana -4uval sym kak ba4ka Zelmam:)))..a za efikasnosta mu (na Wispr.rok4) ,ami na men mi vurshi rabota ,nai-visikata temp. ,koqto mi e stigala mobilkata i to s Praim-a lqtoto e 55-gradusa , sega max 43-45 -koeto za mobilkite pusnati na 1,6V -ne e nikakuv problem!

Zelmana za men e kato edno biju v komputera ,koito ima vuzmojnost da si okrasi kompa s takova biju - da ne propuska !

може би харда повечко място не е за изхвърляне пък и новите Хдд-та предлагат по голяма скорост ,512 ддр за игри за сега са си достатъчни дори на игра като Doom 3 се видя това .. ( е стига да не искаш да я играеш на абсолютно максимални ефекти и т.н. )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...