Jump to content
BulForum.com

Prodavam Siemens m55 + kamera

Recommended Posts

• 2 weeks later...

kvo stana s kamera prodadena li e i dai malko info koga si q vzel i v kakvo sastoqnie e

EDIT: ako iska6 pi6i na PM 6toto imam edin poznat ima takaf telefon i se nadahva za kamera i ako e hubava 6et q vzeme samo dai malko info za da mu kaja kakva e

• 1 month later...
nikoi li ne go shte we ??!??!!? ari moji i otdelno kamerata i otdelno telefoncheto da dam samo kajete $ predlojete kolko pari ako go iskate otdelno !??!?!?  :punk

Взех да се съмнявам, че го продаваш тоя телефон. Като гледам всеки пита за него,а ти не го даваш и после ще кажеш, че никой не го е искал :) хахах

Взех да се съмнявам, че го продаваш тоя телефон. Като гледам всеки пита за него,а ти не го даваш и после ще кажеш, че никой не го е искал :) хахах

kak iskash da go dam maina na teq hora to ne che telefona e skup ama te puk davat unizitelno mnogo malko pari za nego sorry no si e taka :angry: ! nqma kak ako ima nqkoi po seriozen det da dava poichko ot kolkoto tez tuk da se obajda vednaga a zasega tova e !

dj_ivo s kolko pari si gotov da se razdelish za kamerata !?!?!? :confused

Ами днес поразпитах по бул. Руски. Около 20 лева устройват ли те ? зависи от кой модел е.

zdrasti. camerata s kakva rezolyuciya e? interesuvat me ako oshte sa v teb. mojesh li da gi donesesh da mi gi pokajesh na rabotata ako imash vreme. rabotya v kompyuturen okazion - ul avksentiiy veleshki 46 mejdu sto4na gara i biblioteka ivan vazov. rab. vreme 10-17:30 :allien

Az mu predlojih na PM 25 za kamerata ama ne otgovarq..  :angry1  :angry1  :angry1

Izglejda nishto ne prodava ami samo SPAM-i foruma  :spam:

mnogo se izvinqvam che ne pusnah nito post nito pisah na PM no tezi dni nqmah Inderten i nqmashe ot kade da vi pisha pak kazvam Sorry ! :blink: Znachi ima mnogo jelaeshti za kamerata no na men mnogo mi se iska purvo da si prodam telefona a posle kamerata shtoto oshte e izpolzvam eventualno do 10-15 dena nai mnogo sum si prodal gsm i kamerata e vasha shte vi pisha na PM Suglasie ??

Mnogo se izvinqvam pak che taka se poluchi i ne e Spam ! :spam-die: ! Dano idvashtite dni veche da sum se oturval ot gsma ne che e losh ne che ima problemi daje si e super zdrav no imam Rojden Den Na skoro i iskam da si kupuvam Siemens m65 zatfa :) Dobre za kamerata ima jelaeshti a za gsma nikoi ne se obajda chakam predlojenie za telefona shtoto kakto spomenah tezi dni sa mi posledni s nego i mislq da mu se naradvam kolkot moga shtoto otiva v nqkoi dryg sobstvenik !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...