Jump to content
BulForum.com

Инсталация на Win98 с дискета

g07h

Recommended Posts

От тука ли да си го драпна >

http://www.warez.ru:8083/OS/Windows/Micros...tUp.Disk.Win98/

Кажете как да си го инсталирам,моляви :cry !!!

Моля Помогнете ми Моля че Искам ди си сложа нов WINDOWS,а 98 се слага най-барзо!А аз искам да си инстална нов уиндолс най-барзо!!!

100000x "БЛАГОДАРЯ" ПРЕДВАРИТЕЛНО

Сега сам с XP и 98 ама 98 ми се развали и искам да си го преинсталирам!!!Ама незнам как и не ми се дават 30 лева за ремонт

кои тва

Тоя дето си няма работа и се гъбарка с хората :P

едит: това дето сочи линка към него обаче е безпредметно :) трябва да се сложи image на дискетата, заедно с exe-то дето го прави. За тези неща най добре се ползва Boot Disc dot com :)

А диск с 98 нямаш така ли

Nqmam ne se li instalira taka restvam PC-to slagam disketeta nali ve4e e pusnat stariq 98 i ne6to tam natiskam(NADQVAM SI VIE DA MI KAJETE KAKVO) i stava vsiko na 6!!!

Mersi ti mnogo sega 6te go restna i 6te pusna 98 i6te vidim kvo 6te stava???Mersi posle 6te pi6a!!!

Re6to tva BIOS ne go namerix :( Nali restvam PC=to i vednaga pompa DEL i vlizam v edno sinio menu i tam ima mnogo ne6to no BIOS ima ama ne moga da go cakna! toi e tam o6te v parviq prozorec nai ot gore a dolu ima da si nastroe6 4asovnika!!

HELP HELP ME

Виж ся щом нямаш диск наи добре дърпаи еи тва http://www.warez.ru:8080/FTP/OS/WIN.98.BOOT.CD/ избери от БИОС да ти

Боотва за първо устроиство сидито рест и от там нататък тряа да се опраиш сам

с малко четене

Абе вижте к'во - така няма да стане, понеже човекът е назад с материала и не може да обясни точно какво иска да прави(по-скоро си мисли за някои неща, че могат да станат не знам как си.... :) ) Най-добре да каже къде живее и ако случайно някой от нас се случи близо до тях, да му направи услугата да прескочи до тях и за 30-40 минути да му оправи проблема. Иначе подозирам, че ще има нескончаеми обяснения, последвани от още толкова въпроси тук. ;)

абе обяснете му го така:

1:стартирай уиндоус хп

2:изтрйй вси4ко което ти е ненужно на харда на който е инсталирана 98

или го форматирай

3:влез в папка win98<директорията с инсталационния windows> и стартирай setup.exe

4:следвай инструкциите и когато те попита в коя директория да инсталира

вин98 задай d:\windows ili e:\windows <на който хард ти е бил>

5:нататък следвай инструкциите а ако не разбираш английски натискай само

ок<приготви си празна дискета защото при самата инсталация те пита искаш

ли да ти направи системна дискета за win98>

Good luck :punk

абе обяснете му го така:

1:стартирай уиндоус хп

2:изтрйй вси4ко което ти е ненужно на харда на който е инсталирана 98

или го форматирай

3:влез в папка win98<директорията с инсталационния windows> и стартирай setup.exe

4:следвай инструкциите и когато те попита в коя директория да инсталира

вин98 задай d:\windows ili e:\windows <на който хард ти е бил>

5:нататък следвай инструкциите а ако не разбираш английски натискай само

ок<приготви си празна дискета защото при самата инсталация те пита искаш

ли да ти направи системна дискета за win98>

Good luck

Това като го направи после няма да може да си влезне и в XP-то.

И аз това викам...ако тръгнеш да му обясняваш за boot managеr-и съвсем ще се ошашави, а като гледам май не е сигурен дали има win в инсталационен вид или някой му го е инсталирал и си е взел диска(щом говори само за дискети).

П.П. Особено ми хареса "vlizam v edno sinio menu i tam ima mnogo ne6to no BIOS ima ama ne moga da go cakna!" :D (нищо лично....всеки е започвал някога отначало). :P

Това като го направи после няма да може да си влезне и в XP-то.

Няма да може да влезне ако инсталира 98 върху хр затова казвам

да зададе директорията в която е била 98 ;)

Odeve Midex mnogo pravilno kaza, che picha e malko nazad v materiala. Ili trqbva da mu se obqsni super podrobno - da se izpishat po 40-50 reda ili nqkoi da otide na mesto da mu pomogne ama koi li shte se navie ne znam ...

sorry но по-подробно не мога да обясня :(

sorry но по-подробно не мога да обясня :(

Da, taka e. Osven tova toi iska pomosht, a ne ni pomaga da razberem tochno kuf e problema. Az dotuk razbrah, che iska da si instalira Windows 98, no vse oshte ne se znae s kakvo razpolaga, Toku vish predi e bil s XP NTSF :P Nqma da e zle da ni kazhe zashto mu e taq instalaciq, ako ima nqkakuv problem pod windows mozhe da se razreshi i bez reinstall, nali taka.

Da, taka e. Osven tova toi iska pomosht, a ne ni pomaga da razberem tochno kuf e problema. Az dotuk razbrah, che iska da si instalira Windows 98, no vse oshte ne se znae s kakvo razpolaga, Toku vish predi e bil s XP NTSF  Nqma da e zle da ni kazhe zashto mu e taq instalaciq, ako ima nqkakuv problem pod windows mozhe da se razreshi i bez reinstall, nali taka.

Всъщност е със две операционни системи и там е тънкия момент. Боот рекорда имам в предвид.

Абе...стига да може да разясни проблема както трябва...ще помагаме. :) И не съм много убеден, че 98 се слагало най-бързо...общо взето е все тая, като в следващите ОС (2000 ; ХР) нещата при инсталацията са съвсем автоматизирани....е...може инсталът да трае няколко минути повече ама чак толкова...

Аз доколкото разбрах - иска да инсталира 98 само с тази дискета. Но при това допълнение, което е направил 100% няма да се оправи сам.

-----

Иначе футуристичния ми пост за избор на ОС, някой го е делнал :) Нищо чудно в бъдеще така да ги продават компютрите B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...