black_ice Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Предложения в темата или на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mici Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 1 hour ago, black_ice said: Предложения в темата или на ЛС Колегаа.!!! https://pcshop.bg/aksesoari/flash-pameti/usb-pameti/adata-32gb-uv240-usb-20flash-drive-black Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted November 4, 2022 Author Share Posted November 4, 2022 34 minutes ago, Mici said: Колегаа.!!! https://pcshop.bg/aksesoari/flash-pameti/usb-pameti/adata-32gb-uv240-usb-20flash-drive-black Видях ги, но ми трябва за инсталации, че моята замина. Грехота е 32 гб Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 (edited) Ми... Ръгай и други инсталации на флашката Ако настояваш - 5 лв. в Диноел, но за 6.99 лв., USB3.2 и пак 32GB EDIT: Не знаех, че вече работят само онлайн. А това "Минимална поръчка 20.00лв." никак не е приятно. Edited November 4, 2022 by plameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Жар Компютри и пловдивския им представител, но на тези цени вероятно ще трябва да си ги поръчаш онлайн: USB памети - цени на промоция от JAR Computers Направи си флашката boot-ваща с Ventoy, и ще можеш да си качиш няколко инсталационни ISO файла, и да я ползваш като "обикновена" флашка, записваш и триеш каквото ти трябва, без да се съобразяваш че е инсталаионна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 4 hours ago, black_ice said: Видях ги, но ми трябва за инсталации, че моята замина. Грехота е 32 гб Ти в една инсталационна флашка нали слагаш и програми за инсталация след уиндоуса. Аз имам поне 10 инсталационни флашки и всички са 16-32 гб. Като сложиш вътре Аутокад, на Адоуб шитните и един-два офиса и ето ти 32 гиги запълнени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted November 5, 2022 Author Share Posted November 5, 2022 Благодаря на всички. 32 gb с Ventoy реши проблема. Темата за ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts