PSYCHOSIS Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Разходка в парка, гушкане по пейки и заведения или нон-стоп секс вкъщи Кажете какво правите, когато сте заедно с половинката си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Pitai kakvo pravim kogato ne sme zaedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 От всичко по малко. Напоследък наблягаме на кафетата, защото в къщи правим ремонт и няма къде да се прави секс. За разнообразие се разхождаме някъде извън града. Да хапнем на Джамура, да се разходим до асеновата крепост или просто да обикаляме безцелно с колата. Разходките в парка нещо не ги обичам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Разходки в парка най-често. Говорим/спорим по теми изникнали от битието. Обикновено говорим много надълго относно нещата станали през времето през което не сме били заедно. Сексът е най-често вкъщи но е както падне. Не е особено важна част за мен лично. Освен това като сме заедно много готвим и много ядем. Понякога четем заедно книги. А сега като се сетя много често гледаме филми, ходим на кино/театър заедно. Разнообразна програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 пием ракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 пием ракия <{POST_SNAPBACK}> Eх блазе ти. Колко ми се иска да имам и аз компания за ракия... Ама пак моето хич не е за оплакване щото жената пие бира повече от мен и на всичкото отгоре гледа мачове с мен. Абе върхът си е...сега за една ракия няма да правим въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ot vsi4ko po mnogo. Kafe,kino,cunki,sex. I mnogo mnogo romantika i glezotii Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 ГеоргиК,извинявай,но не ми е ясно как така четете книги заедно?Това е тъпо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Govora v minalo vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 11, 2004 Author Share Posted September 11, 2004 ГеоргиК,извинявай,но не ми е ясно как така четете книги заедно?Това е тъпо! <{POST_SNAPBACK}> Гррр,за теб като е тъпо, за него не е. И за мен не е. Супер готино е да се гушнете и да четете заедно някоя книга! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Пием кафета,правим секс Гледаме филми,футболни мачове, абе всичко квото ни дойде на акъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Пием кафета,правим секс Гледаме филми,футболни мачове, абе всичко квото ни дойде на акъла <{POST_SNAPBACK}> Ей такава жена ми трябва.Защото и аз така обичам да си прекарвам времето с любимата.Е вместо кафета бира..но съм склонен на промени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ние пък все пием бира, а напоследък доста вино почнахме. Незнам как така стана, но взе повече да ми харесва виното Иначе по барове и кръчми, обаче напоследък нещо много и се е приходило на дискотека, апък аз хич не обичам и я пускам сама да ходи. Иначе изпростявам там Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ще кажа сега в момента как си прекарваме тази вечер. Сглобяваме новият ни компютър. Всъщност той го сглобява, а аз търся във форума LAN карта, която някой да ни продаде сега, че само нея нямаме. Иначе по принцип как си прекарваме времето -ами правим всичко, което ни се иска и което ни харесва , понякога заедно, понякога поотделно. Просто живеем заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 ГеоргиК,извинявай,но не ми е ясно как така четете книги заедно?Това е тъпо! <{POST_SNAPBACK}> Можеш да си задържиш пичовския коментар. Намирам четенето на добра литература за едно от най-големите удоволствия които този свят предлага. Споделено с любимата жена удоволствието е още по-голямо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 По-принцип много обичам да си правим спаринг,уточнявам-скоро започнах да тренирам бойни изкуства,а той тренира от отдавна и мен страшно ме кефи,също така и двамата рисуваме и понякога се рисуваме взаимно е излизат големи шедьоври.А през по-голямата част си говорим на дълго и на широко и правим обичайните неща за една влюбена двойка,макар аз да обичам да експериментирам с всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Hodihme tam kadeto stva6e nai golqmo 6oy Veselqci behme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Дивеем.... и от всичко изброено по-горе - по много Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Nqkoi be6e napisal Seksa e sport . Sporta e zdrave!!!! Taka 4e BUDETE ZDRAVi Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 nie s moichkiq se vijdame mnogo rqdko i obiknoveno dnite ni protichat taka: 2 dni non-stop sex, posle obikalqne po blizkite i dalechni krychmi s namerenie prosto da pohapnem, pri koeto se naqjdame i napivame zverski, okupirame nqkoq peika v nqkoq gradinka i zqpame horata dokato hranosmilame. posle se obajdame na taifata i se pochvat prostotiite...a za tqh mai imashe druga tema, ne e mqstoto tuk da pisha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Разхождахме се,понякога говорейки,понякога мълчейки.Седяхме на някакви места в най-скапаното време по което можеш да седнеш там/някое тепе в 4 следобед или Гребната по което и да е време преди 8 вечерта/.Говорихме си за всичко-и за глупости и за ужасно сериозни неща/за вторите съм виновен аз,защото понякога съм като пенсионер и прекалявам/.Пиехме си кафенца,бирички,ходехме да ядем пица или просто хапвахме и пийвахме каквото ни душа сака в някой ресторантЛежахме страшно много,просто си лежахме,но беше хубаво.Гледахме филми/вкъщи,защото мразя да ходя на кино/,театър.Качвахме се на колата и заминавахме на някъде,за да се поразходим за няколко часа.Секс-когато и където искаме.Беше много хубаво. И много други работи сме правили,но ме мързи да пиша/само да добавя,че играехме монополи и подреждахме пъзели/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
an2 Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Обичаме да лежим и да се гушкаме.Ходим на разходки в планината.Понякога седим на терасата и си говорим.Правим секс не по задължение а защото ни харесва.А като се замисля това май най-много го правим Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanyasash Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 Pri nas e tragediq.Toi sedi i igrae Diablo v Battlenet,a az se virtq okolo nego i se 4udq kakvo da pravq.A sum mu kazala da go zareje,a me e obvinil,4e ne sum liberalna,4e samo iskam da mi se obri6ta vnimanie i t.n.A za izlizane da ne govorim-opravdanieto e,4e priqtelite mu ne sa tuk(toi e ot drug grad), a na men ne mi pre4i da izlizame samo dvamata.6taslivci ste vie ,koito 4etete zaedno s polovinkite si!De i pri men da be6e taka...No ina4e mnogo si go obi4am! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 Разходка в парка, гушкане по пейки и заведения или нон-стоп секс вкъщи Кажете какво правите, когато сте заедно с половинката си! <{POST_SNAPBACK}> Как прекарвах времето си с любимия... накратко... Прекрасно... Имаше и разходки, и романтика, и дъжд, и есенен вятър, и красиви залези, и звезди, и красиви вечери.... и мечти... Ех а искахме да ходим сега на 18-ти на Театър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dok Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 tanyasash не се обиждай ама на тоя приятел ли му викаш. Зарежи го. Ако наистина ти беше приятел щеше да пренебрегне дори и Diablo-то за да бъде с теб. Излез, разходи се, сигурен съм че ще си намериш някой който ще се интересува повече от теб , отколкото от няква игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.