XC^^The_Devil^^ Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 taka na4i sestarmi donese edin alcatel one touch 300 ili 301 ot franciq i kat musloja karta na mtel ili globul mi dava enter network key bil e na bouygues telecom qvno e kodiran nqkoi da mi kaje dali nqma nekav kod ili nesto za da go razkodiram ili vate v samiq telefon nesto da se prai ili nqkoi da ima kabel za nego za vrazka s pc az ste se oprava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike^Shinoda Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Zna4i sas sigurno e kodiran i nikoi drug ne moje da ti pomogne ako ne go zanese6 v nqkoi magazin za serviz na telefoni tam sas sigurnost 6a ti go razkodirat . Ne znam kolko 6a ti zemat ama nema da e pove4e ot 10 kinta. Za jalost vsi4ko xubavo se zapla6ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Аха...разкодирване...ама за всеки случай виж първо този линк с разни кодове за алкатела. Дано да поназнайваш руски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.