earache Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Препоръчайте ми фабрика за мебели и врати по поръчка. Поръчката ми е голяма - 3 гардероба, една кухня, един барплот, холен шкаф, 3 шкафове по баните, две легла, 5 интериорни врати. Имам ги готови чертежите на мебелите по дизайн, трябва ми само някой да ги произведе. По принцип е за София, но не виждам проблем и да не е софийска фирмата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 За Икеа и Мебели Виденов се сещам, и от двете съм доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 2, 2022 Author Share Posted September 2, 2022 Те произвеждат по твои чертежи с нестандартни за тяхната гама размери? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Поръчката ти изобщо не е голяма. За мебелите, поръчка при някой мебелист-частник или малка фирма. За вратите поръчка във фирма за врати. Имай предвид, че като бюджет може да ти излезне двойно от готови мебели в магазина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Да, аз му писах на човека, оставих му един контакт. Последно да вметна, съществуват врати по поръчка. Бая скъпи са и специфични за изработка. Но и там ще може да го насочи човекът, ако случаят е такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Аз имам седем поръчкови врати. В сравнение със стандартни от магазина излезнаха на двойна и даже отгоре цена…. За София не мога да дам контакт, но при всички положения ще е нужно да се подготви финансово… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Мога да ти препоръчам ето тази фирма за мебелите. https://www.facebook.com/VIGORwoodcraft На един познат е. Не е голяма, но виждам, че работи с желание. Смятам, че ще останеш доволен. Има изработени много хубави маси от масив с епоксидна смола, ако случайно ти трябва и такава гъзария. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 12 hours ago, earache said: Препоръчайте ми фабрика за мебели и врати по поръчка. Поръчката ми е голяма - 3 гардероба, една кухня, един барплот, холен шкаф, 3 шкафове по баните, две легла, 5 интериорни врати. Имам ги готови чертежите на мебелите по дизайн, трябва ми само някой да ги произведе. По принцип е за София, но не виждам проблем и да не е софийска фирмата. Всичко хубаво, само не каза от какво да ги направят тия мебели - талашит или масив? Щото тва е меко казано определящо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 3, 2022 Author Share Posted September 3, 2022 Врати хдф, кухня мдф (без плот - той ще е камък и е поръчан), баняните шкафове пвц, останалото пдч. Но отделна фирма за всеки материал няма да ми се занимава. Ще е добре да имат от всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaldoor Posted June 2 Share Posted June 2 Поръчката е голяма за обикновен потребител. Добре е да се довериш на отделни фирми за мебели и интериорни врати, за да получиш оптимално качество. Не бих препоръчал готовите решения по познатите вериги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 3 Share Posted June 3 @kaldoor Дали е чакал 2 години, как мислиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts