Rex Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Аз уча в ПУ и днеска имах изпит в новата сграда - начи по средата на изпита някой *ибан боклук се обади че има бомба и евакуираха сградата. Питам се аз-защо на некъв тапак му е густо да разваля кефа и на другите щото определено всички сме бесни понеже задачите бяха супер лесни-ми като не му се учи или е толкова тъп и нищо не излиза от него да се хване като хамалин и да не се тормози повече.Специално в ПУ дават непрекъснато дати за изпити и не е като един път да се явиш и от това да ти зависи живота. Иначе в училище такива номера ги имаше редовно, ама там няма дати за изпити по 5 пъти в годината. Ама явно в България акъла на учащите висше не отстъпва в никакъв случай на ученическия акъл. И сега какво-утре пак ще имаме същия изпит по същото време само дето този път не се знае какви задачи ще дадат/и да не говорим че утре съм на работа и трябваше да се освободя или пък за хората които пътуват от други градове и също работят/, даскалите също кой ги знае на какъв хал ще са че и те днеска много се вкиснаха. Вие какво ще кажете-има ли логика във висшето образование да се обаждат за бомба след като кажи-речи на всеки два месеца има дати за поправки Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Естествено че няма логика.. то и в средното няма логика, ама го правят...Това е бил някой тъпак , който още си мисли, че е на училище.Дано да го хванат и да ви кажат кой е, та да го линчувате публично Иначе помня като бях 8-9 клас редовно се обаждаха за бомба и после учехме в събота..ех как ми се е искало да го хвана тоя да го удуша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Верно много глупава постъпка, заради един пикльо да се прецакат толкова хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Много е тъпо това Ама какво ли се учудвам - половината ми колеги са още на детски акъл-някои четат даже "Тинеджър льов" и прочие детинщини Та какво остава и обаждане за бомба Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 някои четат даже "Тинеджър льов" и прочие детинщини Та какво остава и обаждане за бомба <{POST_SNAPBACK}> Ти сериозно ли? Баси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Съвсем сериозно.Това са хора над 20г. И се занимават с детинщини Да не говорим,че ме караха да попълвам някакъв лексикон А има хора изкарали и казарма(аз не се броя )!!!! Edit1:Като ще се обаждам за бомба,гледам да е истинска ,ама досега не ми се е налагало Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Да не говорим,че ме караха да попълвам някакъв лексикон Ти направо ме разби! Добре че в нашия университет нямаме такива уникати(поне аз не съм виждал), щото ще ги спукам от базици! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Тинеджър льов" и прочие детинщини omfg,само не ми казваи че са ти колеги!(от мъжки род) дето го четат тва и попълват лексикончета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Това е в ПУ.Българска филология.Специалността,която се води най-елитната във Филологическия факултет. Ми налага се- колеги и колежки Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Как да няма логика, бе?! Това беше прекрасно отпразнуване на юбилея! Гаранция ви давам, че не беше заради изпит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Offtopic Много е тъпо това Ама какво ли се учудвам - половината ми колеги са още на детски акъл-някои четат даже "Тинеджър льов" и прочие детинщини Та какво остава и обаждане за бомба <{POST_SNAPBACK}> Съвсем сериозно.Това са хора над 20г. И се занимават с детинщини Да не говорим,че ме караха да попълвам някакъв лексикон А има хора изкарали и казарма(аз не се броя )!!!! <{POST_SNAPBACK}> OMG! Сериозно ли? пък аз си мислех че съучениците коит правят същите глупости са зле... колко съм грешал Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Това е в ПУ.Българска филология.Специалността,която се води най-елитната във Филологическия факултет. Ми налага се- колеги и колежки <{POST_SNAPBACK}> Кои курс си там ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Az kato pro4etoh zaglavieto za drugi bombi si pomislih I si vikam kakvo im e lo6oto na izkustvenite bombi ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrator Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Az kato pro4etoh zaglavieto za drugi bombi si pomislih I si vikam kakvo im e lo6oto na izkustvenite bombi ....... <{POST_SNAPBACK}> Нищо НЕМОЖЕ да замени естествената женска гръд А колкото за бомбите, спомням си когато бях първи курс в ТУ, още есента даже, за около 3 седмици имаше към десетина бомби е тогава не ми пукаше за почти нищо и ми беше весело, както на мен така и на колегите. А колкото до преподавателите в ТУ, те за нищо не стават (поне повечето, които са ми водили) и гневна реакция от тяхна страна единствено би ме развеселила Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Простотоя.Сигурно ги е страх от изпита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Da,един мой приятел имаше държавен изпит точно тогава.И бил супер лесен.Ся заради тази простотия ще ги викат пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.