asylum Posted May 4, 2003 Share Posted May 4, 2003 Dobur vecher! Hora,ako nqkoj ima е-kniga za Flash MX nqma da e losho ako q uploadne.Nqma problemi ako ne e za MX,i po-stara versiq stava. Za predpochitane na English.Samo na kitajski ne shta shtoto pochti nishto ne razbiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 4, 2003 Share Posted May 4, 2003 Ima super rykovodstvo na BG v tehni4eskata knijarnica v plovdiv. Struva 25.00 leva. Po dobre idi si go kupi ako 6te se zanimava6 seriozno. Tova e oficialen u4eben kurs preveden na BG. Shte ti se izqsni vsi4ko koeto ne ti e bilo qsno. Az go iz4etoh i moga da kaja 4e e super. E sled tova se otkazah da polzvam Dreamweaver osven samo na nqkoi mesta, no tva ve4e e druga bira Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 4, 2003 Share Posted May 4, 2003 ima po-dobro (moje bi ).... PEACHPIT.PRESS.FLASH.MX.TRAINING.FROM.THE.SOURCE-VODKA.ISO pe4i i trenirai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asylum Posted May 4, 2003 Author Share Posted May 4, 2003 Hey 10x KILLERINCHO ama 25 leva izlishni ne mi sa namirat. Predpochitam da iztocha tiq raboti det gi e dal ov3rm4n 10x anyway dudes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 4, 2003 Share Posted May 4, 2003 Ne bih kazal 4e tia 25lv 6te sa izli6ni - t.e. dali 6te sa izli6ni ili ne zavisi ot tebe, ako ia kupi6 i ia metne6 na niakoi raft i tam si ostane - izli6ni sa... No ako seriozno si re6il da se zanimava6 ne vijdam za6to da sa izli6ni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asylum Posted May 4, 2003 Author Share Posted May 4, 2003 Da we,ski az sq sum oshte laik i si pravq sam tuka razni raboti,mucha sa.Interesno mi e.Ne sum trugnal da prava ludi skriptove i golemi sitove. Doide li tfa vreme bih dal poveche ot 25lv. Az prosto turseh za takiq e-knigi da sa ucha na elementarnite raboti.Tfa e 10x 10x 10x chao za sq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 5, 2003 Share Posted May 5, 2003 Emi az imah to4no tova predvid 4e 6te te nau4i na elementarnite raboti a kym kraq na knigata i na ne tolkova elementarni. Taka 4e za mene ne sa izli6ni teq pari, no ti si znae6 de Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Nqkoj moje li vse o6te da izrovi ne6to ot nqkade? Shoto ov3rm4n det go e dal tva(vijdam datata) ne6to maj ve4e go nqma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ne6to nqma i v warez kniga za Flash. Vzemi pusni tema i v data.bg. Tam moje nqkoi da ti izkopae ne6to. Ili da ti nameri v datata Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Под това (виждам датата) исках да кажа, че виждам, че датата на поста е много стара, а не, че гледам дата.бг. Па и тва мисля е линк към вареза. EDIT:Нека разясна трябва ми книга за Флаш обаче да има и ActionScript. Kaжете, ако има нещо някъде. Между другото това дето оv3rm4n го беше дал съществува ли още някъде??? Благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Абе за книга не знам, но аз Flash-a го разучавах от туториала към Macromedia Flash 5. На MX майче няма туториал, но има help. За мен тея хелпове и туториали са много по-добри от книги, защото никога няма разминаване във версиите на програмата и всичко е обяснено кратко и ясно. В книгите обикновенно има твърде много ненужна информация и доволно количество грешки и неточностти при превода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.