Pisach Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Става въпрос не за кодове за специфичен телефон, а за такива, които се поддържат от доставчика, в моя случай Мтел. Ще дам пример какво търся: имаше един код, който се пише преди номера, който ще набираме, който скрива нашия номер (CLIR). Това е полезно, когато искаме да се скрием само за едно обаждане, а не от всички, чрез вкл. на CLIR от менюто на телефона. А ето какво знам: за притежателите на Prima, нека наберат *101# и да видят какво ще се случи (безплатно е!) Ако някой знае още такива екстри, нека сподели..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Това за CLIR,на Сименс става,за другите не съм сигурен,но ще проверя днес на няколко модела и ще ти кажа-#31# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike^Shinoda Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Tva *101# ne go znaex i da vi kaja mnogo ma izkefi i az 6te razpitam za drugi takiva ekstri i ako ne6to 6a pi6a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted September 11, 2004 Author Share Posted September 11, 2004 Това за CLIR,на Сименс става,за другите не съм сигурен,но ще проверя днес на няколко модела и ще ти кажа-#31# <{POST_SNAPBACK}> Точно за #31# ставаше въпрос, с тази разлика, че съм го правил не само на Сименс, тези врътки стават на всички телефони. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Услугата CLIR се потдържа от оператора, а не от телефона, така че става на всички апарати. Глобул няма до колкото знам #31# е да ти скрие номера, *31# е да ти го покаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike^Shinoda Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ne znam kak go kriete toq nomer ama na men vaob6te ne mi stava. Kato nabera #31# telefona mi zapo4va da izdava nqkakvi zvuci A sam na Prima!!! I qvno ne samo Globul go nqmat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted September 11, 2004 Author Share Posted September 11, 2004 Ne znam kak go kriete toq nomer ama na men vaob6te ne mi stava.Kato nabera #31# telefona mi zapo4va da izdava nqkakvi zvuci A sam na Prima!!! I qvno ne samo Globul go nqmat!!! <{POST_SNAPBACK}> Pirmata няма такава екстра като CLIR.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamba Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 ...имаше един код, който се пише преди номера... <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че това(#31#) е този код и се пише пред желания номер. Не трябва да набираш само него!!! Ето аз как мисля,че става: пр.#31#0888432563 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 pri men ne stava tovas #31# Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 CLIR е услуга коята и двата GSM оператора предлагат. Условието обаче е да сте на сметка а не с ваучери. Това за сметката на прима карти с набиране на код *101# е пуснато от края на Август. Засега само Мтел го предлат и то само за абонати ползвачи ваучери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Аз знам един код за Нокия, ама то сигурно всички го знаят: *#0000# - показва някаква версия (сигурно на телефона) и дата на създаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 CLIR е услуга коята и двата GSM оператора предлагат. <{POST_SNAPBACK}> И аз вчера спорех затова, бях на мнение че Глобул потдържа CLIR и бях просто 100% сигурен. При което този с които спорех званна на някъв оператор, незнам на какъв номер точно защото съм на Мтел, и оператора каза "не предлагаме тази услуга". Чух го лично! pri men ne stava tovas #31# <{POST_SNAPBACK}> звънни на *88 и им кажи да ти го активират и тогава ще ти стане "товас" иначе пишеш #31#088ххххххх или *31#.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 http://www.globul.bg/bg/service.html?id=5 Къде си звънял незнам но явно имаш добър източник на информация . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Тоя номер с *101# е много яко обаче трябва да отбележа че на старите телефони не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.