evi^^ Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 [quote=NeverFirst,Sep 11 2004, 21:54 PM Аз исках да науча нещо , но в общи линии бях тотално възпрян и в резултат на това сега не знам почти нищо ! / сигурно се чудите как е станало това - еми аз искам да уча нещо по даден предмет и то доста задълбочено , но не ми остава време ,защото с това трябва да се занимавам и с глупостите по другите предмети ... в общи линии нито едното, нито другото [quote=NeverFirst аз съм напълно съгласна с теб,и аз искам а науча нещо ,но от много домашни и по другите предмети,не мога,не ми стига времето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 ще се опитам да се настроя психически за 10 месеца даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 ми май тряя да поуча малко но тва не значи че вечерта няма да си прекарва яко с приятели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 mii neznam za vas no az iskah da u4a angliiski i angliiski u4eh. ne samo 4e ne mi varvqha matematiki i podobni no az i ne gi u4eh tqh,zakurpvah si tam s 3 i 4...taka 4e neznam ama az si izbrah tova v koeto sum nai-dobur i se susredoto4ih izcqlo vurhu nego a drugite predmeti ostavih na po-zaden plan. ne moje po vsi4ko da imash 6 makar 4e po4ti vsi4ki ot klasa mi imaha...no realno kolko li ot tqh pomnqt v momenta za 6 neznam..moje bi samo 4ma iskas-u4ish,ne iskash- nedei. nqma takova neshto kato vuzpirane ot daskali i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Какво ще направя за последно...хммм...ще си ъпгрейдна компютъра, за да може когато започнат лекциите, да има какво да ме държи вкъщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Момчета и момичета - за мен годините в училище не са останли в паметта ми с нищичко добро. Просто не понасях некомпетентността , която цареше там. Аз исках да науча нещо , но в общи линии бях тотално възпрян и в резултат на това сега не знам почти нищо ! / сигурно се чудите как е станало това - еми аз искам да уча нещо по даден предмет и то доста задълбочено , но не ми остава време ,защото с това трябва да се занимавам и с глупостите по другите предмети ... в общи линии нито едното, нито другото/ Откакто свърших училище не съм съжалил за това и не мисля да го правя. Всеки с гледището си де , но за мен училището е сборище на некомпетентността / жалко ,че не е само то.../ .Успех! <{POST_SNAPBACK}> Напълно съгласен за некомпетентността ! Но нали знаеш, ако имаш желание да научиш нещо - все ще намериш време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 az li4no smqtam da se po4erpq po slu4ai kraq na vakanciqta 4e da mi varvi po voda v sledva6tata godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Хей Къде учиш ти? май ще се окаже че сме от едно даскало СХУзаИИ ??? <{POST_SNAPBACK}> Уча в спортното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 И аз чакам с четири очи да свърши тая тъпа ваканция. Не че нещо ми се е приучило, аз като ида на даскало по цял ден седя в кафето и пак се уморявам. Да не мислите че е лесно цял ден да се прави мохабет? Нашия клас се навихме да идем на 14-и да се напием и да се изръсим направо в даскало на 15-и. Вече си представям виковете на класната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 za men li4no vakanciqta tepurva zapo4va no na 14- ti septemvri sme zaplanuvali s priqteli veliko napivane po slo4aj na4aloto na kraq ( taz godina zavur6vam ) ta tva vuznamerqvam da naprava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Уча в спортното. <{POST_SNAPBACK}> Еххх аз тамън се зарадвах че има някой от мойто даскало.Карай Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Gadno svurshi vakanciqta no vse y4ilishteto e klu4a kum naykata A ina4e iskam da napravq neshto mnogo qko za priqtelite mi predi kraq na vakanciqta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Тя свърши преди 2 дена Няма ли да затваряте вече темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.