Jump to content
BulForum.com

ваканцията е към края си

evi^^

Recommended Posts

[quote=NeverFirst,Sep 11 2004, 21:54 PM Аз исках да науча нещо , но в общи линии бях тотално възпрян и в резултат на това сега не знам почти нищо ! / сигурно се чудите как е станало това - еми аз искам да уча нещо по даден предмет и то доста задълбочено , но не ми остава време ,защото с това трябва да се занимавам и с глупостите по другите предмети ... в общи линии нито едното, нито другото

[quote=NeverFirst

аз съм напълно съгласна с теб,и аз искам а науча нещо ,но от много домашни и по другите предмети,не мога,не ми стига времето! :wacko:

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

mii neznam za vas no az iskah da u4a angliiski i angliiski u4eh. ne samo 4e ne mi varvqha matematiki i podobni no az i ne gi u4eh tqh,zakurpvah si tam s 3 i 4...taka 4e neznam ama az si izbrah tova v koeto sum nai-dobur i se susredoto4ih izcqlo vurhu nego a drugite predmeti ostavih na po-zaden plan. ne moje po vsi4ko da imash 6 makar 4e po4ti vsi4ki ot klasa mi imaha...no realno kolko li ot tqh pomnqt v momenta za 6 neznam..moje bi samo 4ma :)

iskas-u4ish,ne iskash- nedei. nqma takova neshto kato vuzpirane ot daskali i t.n. ;)

Момчета и момичета - за мен годините в училище не са останли в паметта ми с нищичко добро. Просто не понасях некомпетентността , която цареше там. Аз исках да науча нещо , но в общи линии бях тотално възпрян и в резултат на това сега не знам почти нищо ! / сигурно се чудите как е станало това - еми аз искам да уча нещо по даден предмет и то доста задълбочено , но не ми остава време ,защото с това трябва да се занимавам и с глупостите по другите предмети ... в общи линии нито едното, нито другото/ Откакто свърших училище не съм съжалил за това и не мисля да го правя. Всеки с гледището си де , но за мен училището е сборище на некомпетентността / жалко ,че не е само то.../ .

Успех!

Напълно съгласен за некомпетентността !

Но нали знаеш, ако имаш желание да научиш нещо - все ще намериш време.

И аз чакам с четири очи да свърши тая тъпа ваканция. Не че нещо ми се е приучило, аз като ида на даскало по цял ден седя в кафето и пак се уморявам. Да не мислите че е лесно цял ден да се прави мохабет? Нашия клас се навихме да идем на 14-и да се напием и да се изръсим направо в даскало на 15-и. Вече си представям виковете на класната. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...