Mike^Shinoda Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 V moq klas vsi4ki sa super oligofreni 6tom na 15 iskat da xodim vsi4ki oble4eni v danki i djapanki ot ciganite !!! Ebaxti xrumvaniqta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ква ваканция кви пет лева?Аз почнах даскало още на 01.09.2004.И е супер здраво.Няма нищо по хубаво от тва да ходиш на даскало (Стига да ти е яко даскалото и там да имаш приятелчета)Ауууу в понеделник заминавам и на практика в Балчик Еми кво по лошо от тва да ходиш на даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 A-a-a mnogo gadno zavijdam na tezi koito sa zavur6ili daskalo koi zaminava za 4ijbina koi student vseki na nqkude ama nqkoi kazvat 4e u4eni4e6kite godini sa nai-hubavite godini ne znam dali e taka ama sega 6te sum 9 klas v novo daskalo hi4 ne mi se po4va tolkova me murzi to ne samo men de ama ot murzel 6te umrq po temata - bolen sum ot ostur dvustranen sinozit i osven da si sedq v nas da izdravqvam drugo ne moga da pravq <{POST_SNAPBACK}> Ооо повярвай ми да ходиш на училище е най-хубавото нещо. Иска ми се и аз на 15 да започвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 eхеее. колега. толкова ли отпуснато ще ни държат в тая Английска Филология, че и за SAT ще можеш да учиш? <{POST_SNAPBACK}> 4e ne samo za SAT ,mi i za TOEFL i Cambridge mojesh da nau4ish s taq Angliiska Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ти дай разни работи Цецо. Тя сестра ти ми предложи и аз приех ама после не сме говорили. Хвани се разтърси да ми намериш нещо че да не ходя на тия лекции. Ще съм ти благодарен плюс това че ще ти е кеф че ще ми е лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 А уе вие сте добре,почвате на 15-и.Ми аз като почвам на 1 септември.Кво да ви кажа!? Вече захвърчаха входните нива.Мъъъъъъъъъъкккккккккаааааа....въобще не ми се учи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 11, 2004 Author Share Posted September 11, 2004 Ти дай разни работи Цецо. Тя сестра ти ми предложи и аз приех ама после не сме говорили. Хвани се разтърси да ми намериш нещо че да не ходя на тия лекции. Ще съм ти благодарен плюс това че ще ти е кеф че ще ми е лесно. <{POST_SNAPBACK}> извинете,но това не е по темата.моля,пишете по нея-какво ще направите за последно през лятото преди училище? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Извинена сте. Ясно ми е кое е и кое не е по темата. Просто се сетих и попитах. Ако е такъв проблем за вас мълчаливо ще се оттегля от сериозната тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 11, 2004 Author Share Posted September 11, 2004 Извинена сте. Ясно ми е кое е и кое не е по темата. Просто се сетих и попитах. Ако е такъв проблем за вас мълчаливо ще се оттегля от сериозната тема. <{POST_SNAPBACK}> не е необходимо,но заема излишно място,знаеш правилата на форума,като ти си се сетил да попиташ нещо извън темата,питай чрез лично съобщение. поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ооо повярвай ми да ходиш на училище е най-хубавото нещо. Иска ми се и аз на 15 да започвам <{POST_SNAPBACK}> И на мен ми се иска, ама ще почвам на 13-ти Умните глави в УХТ така са решили! По темата: Смятам да мързелувам по цял ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ами може да си направим един free-купон като за последно с компанията Не че не го правим почти всяка вечер... напоследък Ама защо трябва да свършва ваканцията!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ама защо трябва да свършва ваканцията!?! <{POST_SNAPBACK}> за да е жив ташака! аз ще мързелувам и ще гледам да изляза с приятели. кво пък толкова, на мен ваканцията ми беше супер кофти, така че се надявам училището да ме откъсне от глупостите дето са ми на главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ще се скъсам от бачкане,че много ми се е насъбрало. Ама тя ваканцията е гадна работа, да се чудиш какво да правиш...по хубаво че свършва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ме утре съм на мача на гребната. Да си чупя кркака и да си я поудължа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 4e ne samo za SAT ,mi i za TOEFL i Cambridge mojesh da nau4ish s taq Angliiska aз имам предвид, не с материала да се потготвиш... ами да си толкова айляк, че да можеш да учиш за САТ (примерно.. както в случая) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Хм...няколко дни...много сън Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultimate Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 emi az za posledno predi daskaloto 6te se sabera s priqtelite i 6te napravim edin 6tur ama mnogo 6tur kupon 6toto edvali kogato sme na daskalo 6te stane nr6to takova Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Blqh...za men veche nqma vakanciq lipsva mi daskaloto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 oshte ne sum po4nal i purva godina v universiteta i ve4e daskaloto mi lipsva..takav rahat si beshe tam ..u4ish kogat ti e kef ako imash 2 i tova te drazni s neshto drugiq put stavash i 6...a sega daje neznam kade koga i s kakvo trqbva da hodq ama taka e...radvaite se na daskaloto dori sega da si mislite 4e nqma nishto po-hubavo ot tova da se mahnete ot tam...sled tova nqmate opravdaniq si4ko ot vas zavisi..taka da se kaje- sami se opravqte ama naistina gecata e prav..otivaite na daskalo 4e neta da se vdigne 4e ponqkoga e napravo neponosimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 6te si otspq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Iskam veche da pochne daskaloto omrazna mi veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 А уе вие сте добре,почвате на 15-и.Ми аз като почвам на 1 септември.Кво да ви кажа!? Вече захвърчаха входните нива.Мъъъъъъъъъъкккккккккаааааа....въобще не ми се учи! <{POST_SNAPBACK}> Хей Къде учиш ти? май ще се окаже че сме от едно даскало СХУзаИИ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 oshte ne sum po4nal i purva godina v universiteta i ve4e daskaloto mi lipsva..takav rahat si beshe tam ..u4ish kogat ti e kef ako imash 2 i tova te drazni s neshto drugiq put stavash i 6...a sega daje neznam kade koga i s kakvo trqbva da hodq ama taka e...radvaite se na daskaloto dori sega da si mislite 4e nqma nishto po-hubavo ot tova da se mahnete ot tam...sled tova nqmate opravdaniq si4ko ot vas zavisi..taka da se kaje- sami se opravqte ama naistina gecata e prav..otivaite na daskalo 4e neta da se vdigne 4e ponqkoga e napravo neponosimo не мога да бъда по-съгласна.Това са най-осъзнатите безгрижни години на човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Момчета и момичета - за мен годините в училище не са останли в паметта ми с нищичко добро. Просто не понасях некомпетентността , която цареше там. Аз исках да науча нещо , но в общи линии бях тотално възпрян и в резултат на това сега не знам почти нищо ! / сигурно се чудите как е станало това - еми аз искам да уча нещо по даден предмет и то доста задълбочено , но не ми остава време ,защото с това трябва да се занимавам и с глупостите по другите предмети ... в общи линии нито едното, нито другото/ Откакто свърших училище не съм съжалил за това и не мисля да го правя. Всеки с гледището си де , но за мен училището е сборище на некомпетентността / жалко ,че не е само то.../ . Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Даскало=Купон Зависи каде си де,иначе не се радвам искам още поне 15 дена да си почина както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.