evi^^ Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 за всеобщо съжаление лятната ваканция е вече към края си! затова ми е интересно кой какво ще направи за последно преди началото на училището!аз лично няма да правя нищо интересно или яко-ще чета!налага се!но не е зле.харесва ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Ще си стягам багажа за Германия . Успех на учениците ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Ще си стягам багажа за Германия . Успех на учениците ... <{POST_SNAPBACK}> благодаря!браво,че отиваш в Германия!радвам се за теб!успех там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 az sam zavarshil da se spasqva sestra mi koqto nikak ne i haresva da svarshva vakanciqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Така ви се пада!!! Аз когато учех ми беше гадно,сега и на вас трябва да ви е гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Ваканция...та моя живот е една безкрайна ваканция Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Най-накрая свърши тая ваканция.Айде на училище че да се дигне скороста на нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 A-a-a mnogo gadno zavijdam na tezi koito sa zavur6ili daskalo koi zaminava za 4ijbina koi student vseki na nqkude ama nqkoi kazvat 4e u4eni4e6kite godini sa nai-hubavite godini ne znam dali e taka ama sega 6te sum 9 klas v novo daskalo hi4 ne mi se po4va tolkova me murzi to ne samo men de ama ot murzel 6te umrq po temata - bolen sum ot ostur dvustranen sinozit i osven da si sedq v nas da izdravqvam drugo ne moga da pravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Нищо по хубаво да свърши ваканцията и да почнем училище...уеее Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 A-a-a mnogo gadno zavijdam na tezi koito sa zavur6ili daskalo <{POST_SNAPBACK}> Кво да завиждаш яко бачкане та чака.По добре е да си учиник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 A-a-a mnogo gadno zavijdam na tezi koito sa zavur6ili daskalo koi zaminava za 4ijbina koi student vseki na nqkude ama nqkoi kazvat 4e u4eni4e6kite godini sa nai-hubavite godini ne znam dali e taka ama sega 6te sum 9 klas v novo daskalo hi4 ne mi se po4va tolkova me murzi to ne samo men de ama ot murzel 6te umrq po temata - bolen sum ot ostur dvustranen sinozit i osven da si sedq v nas da izdravqvam drugo ne moga da pravq <{POST_SNAPBACK}> определено са най-хубавите години Ехх на 15-ти да бях на училище а не нощна смяна на работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Кво да завиждаш яко бачкане та чака.По добре е да си учиник. <{POST_SNAPBACK}> Анджък де ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 училището е най-яко. аз ся студент.. първа година. даже незнам къде отивам.. незнам какво ме очаква изобщо. като първия учебен ден ми е. много секано.. а за последно мислех да ида на хижа в неделя, но днеска ме оперираха и няма да ми е възможно, защото целия съм в конци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 ейверно бре даскалото почна.тая година смятам да се разцепа от простотия като запоследно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 ейверно бре даскалото почна.тая година смятам да се разцепа от простотия като запоследно <{POST_SNAPBACK}> мдаа това трябва да направиш защото след 2-3 години това ще е много обсъждана тема за разговор като седнеш с приятели на чашка <бутилка> Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 мдааа,прав си...ако не сега то кога иначе?и без тва сме споледна година,пък и ни се носи славата на най-кретенския клас в даскалото(все пак сме се събрали стабилна групичка от 5 коча(не гледайте като тъпири-в благоев масов случаи е класове с по 1-2 момчета) та трябва да мизерстваме до дупка...е,не че не си го правим по-принцип де,ама тая година аз лично смятам да се старая повечко)лол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Най-накрая свърши тая ваканция.Айде на училище че да се дигне скороста на нета. <{POST_SNAPBACK}> Tova kakvo ob6to ima s u4ili6teto .No ako si prav 6te se radvam mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Не знам....Сигурно ще поливам изпитите Пък и аз почвам чак от 01.10. така че.... Ае със сигурност ще се напия..мое и да се сбия Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Mi az sam izvesten s moeto postoqnstvo v u4ilishte taka 4e za men celogodishno si e vakanciq kafenca i zabavleniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 даскалото не струва .. аз за последно ше ходя да дигам преди да почне ( после като е почнало пак де ама са намаля малко .. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Нищо по хубаво да свърши ваканцията и да почнем училище...уеее <{POST_SNAPBACK}> Лесно ти е да го кажеш ... =) Ти вече си завършиил ... Ся почва гадното....от понеделник до петък САМО УЧЕНЕ ... може вечерта да ми дадат да дишам чист въздух навън ... Тая ваканция мина много бързо .... беше купон Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Като за последна част от ваканцията ми която ще продължи и след 27ми когато започва първият ми семестър като студент уча за САТ. Нищо необичайно де. То затова записах да уча ПУ за да мога да не ходя казарма и да си седя да уча. Е правя го вече. Не е най-приятното нещо ама...ако искам, за мен си е. За даскалото...има и хубави и лоши неща. Като си там виждаш и двете като лошите преобладават. Като го завършиш виждаш само хубавите и те обхваща носталгия. Аз съм от завършилите значи....даскалото е гот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ми пак на лекции.Ама нова специалност,все пак трябва да има разнообразие Гот си е в училище,но няма вече.Виж и някаква блага работа ако си намеря ще е добре,защото искам все пак и на лекции да ходя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike^Shinoda Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ne znam vie kakvo ste napravili taq vakanciq ama na men ne mi se stava ot compa Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Като за последна част от ваканцията ми която ще продължи и след 27ми когато започва първият ми семестър като студент уча за САТ. Нищо необичайно де. То затова записах да уча ПУ за да мога да не ходя казарма и да си седя да уча. Е правя го вече. Не е най-приятното нещо ама...ако искам, за мен си е. За даскалото...има и хубави и лоши неща. Като си там виждаш и двете като лошите преобладават. Като го завършиш виждаш само хубавите и те обхваща носталгия. Аз съм от завършилите значи....даскалото е гот... eхеее. колега. толкова ли отпуснато ще ни държат в тая Английска Филология, че и за SAT ще можеш да учиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.