Jump to content
BulForum.com

ваканцията е към края си

evi^^

Recommended Posts

за всеобщо съжаление лятната ваканция е вече към края си! :( затова ми е интересно кой какво ще направи за последно преди началото на училището!аз лично няма да правя нищо интересно или яко-ще чета!налага се!но не е зле.харесва ми! :) ;)

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Така ви се пада!!! Аз когато учех ми беше гадно,сега и

на вас трябва да ви е гадно :evil :evil :evil :P

Най-накрая свърши тая ваканция.Айде на училище че да се дигне скороста на нета.

A-a-a mnogo gadno zavijdam na tezi koito sa zavur6ili daskalo koi zaminava za 4ijbina koi student vseki na nqkude ama nqkoi kazvat 4e u4eni4e6kite godini sa nai-hubavite godini ne znam dali e taka ama sega 6te sum 9 klas v novo daskalo hi4 ne mi se po4va tolkova me murzi to ne samo men de ama ot murzel 6te umrq :) po temata - bolen sum ot ostur dvustranen sinozit i osven da si sedq v nas da izdravqvam drugo ne moga da pravq :(

A-a-a  mnogo gadno zavijdam na tezi koito sa zavur6ili daskalo koi zaminava za 4ijbina koi student vseki na nqkude ama nqkoi kazvat 4e u4eni4e6kite godini sa nai-hubavite godini ne znam dali e taka ama sega 6te sum 9 klas v novo daskalo hi4 ne mi se po4va tolkova me murzi to ne samo men de ama ot murzel 6te umrq :)  po temata - bolen sum ot ostur dvustranen sinozit i osven da si sedq v nas da izdravqvam drugo ne moga da pravq :(

определено са най-хубавите години :love

Ехх на 15-ти да бях на училище а не нощна смяна на работа...

училището е най-яко. аз ся студент.. първа година. даже незнам къде отивам.. незнам какво ме очаква изобщо. като първия учебен ден ми е. много секано..

а за последно мислех да ида на хижа в неделя, но днеска ме оперираха и няма да ми е възможно, защото целия съм в конци. :(

ейверно бре даскалото почна.тая година смятам да се разцепа от простотия като запоследно

мдаа това трябва да направиш защото след 2-3 години

това ще е много обсъждана

тема за разговор като седнеш с приятели

на чашка <бутилка> :devil :evil :devil

мдааа,прав си...ако не сега то кога иначе?и без тва сме споледна година,пък и ни се носи славата на най-кретенския клас в даскалото(все пак сме се събрали стабилна групичка от 5 коча(не гледайте като тъпири-в благоев масов случаи е класове с по 1-2 момчета:))) та трябва да мизерстваме до дупка...е,не че не си го правим по-принцип де,ама тая година аз лично смятам да се старая повечко:)))лол

Не знам....Сигурно ще поливам изпитите :)

Пък и аз почвам чак от 01.10. така че....

Ае със сигурност ще се напия..мое и да се сбия :)

Нищо по хубаво да свърши ваканцията и да почнем училище...уеее :P

Лесно ти е да го кажеш ... =) Ти вече си завършиил ...

Ся почва гадното....от понеделник до петък САМО УЧЕНЕ ... може вечерта да ми дадат да дишам чист въздух навън ... Тая ваканция мина много бързо .... беше купон ;)

Като за последна част от ваканцията ми която ще продължи и след 27ми когато започва първият ми семестър като студент уча за САТ. Нищо необичайно де. То затова записах да уча ПУ за да мога да не ходя казарма и да си седя да уча. Е правя го вече. Не е най-приятното нещо ама...ако искам, за мен си е. За даскалото...има и хубави и лоши неща. Като си там виждаш и двете като лошите преобладават. Като го завършиш виждаш само хубавите и те обхваща носталгия. Аз съм от завършилите значи....даскалото е гот...

Ми пак на лекции.Ама нова специалност,все пак трябва да има разнообразие :D Гот си е в училище,но няма вече.Виж и някаква блага работа ако си намеря ще е добре,защото искам все пак и на лекции да ходя.

Като за последна част от ваканцията ми която ще продължи и след 27ми когато започва първият ми семестър като студент уча за САТ. Нищо необичайно де. То затова записах да уча ПУ за да мога да не ходя казарма и да си седя да уча. Е правя го вече. Не е най-приятното нещо ама...ако искам, за мен си е. За даскалото...има и хубави и лоши неща. Като си там виждаш и двете като лошите преобладават. Като го завършиш виждаш само хубавите и те обхваща носталгия. Аз съм от завършилите значи....даскалото е гот...

eхеее. колега. толкова ли отпуснато ще ни държат в тая Английска Филология, че и за SAT ще можеш да учиш?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...