Nino Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 kade q igrata v warez.ru q daite link ne6to nemoga da q nameq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 А бе хора немога нещо да загрея кво става.Нали можеш да имаш ограничен брой рицари 7-8 или 9,ако е така колко да поставя да оправляват провинции,колко да са шпиони,трябват ми търговци,и колко да оправляват армии.Излиза че не може във всеки град да има гобернатор и не мога да направя огромна армия с която да завладявам други земи.Правилно ли съм разбрал или...някой да ми обясни,от скоро играя играта. <{POST_SNAPBACK}> Неможе в всеки град за това трябва да си ги разпределиш оптимално по царството така че да обхваща равни периметъри и да се справят с бунтовете и евентуално ако някой те нападне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 намираш в Windows папката daemon.bak и го преименуваш на daemon.dll That`s All <{POST_SNAPBACK}> Аз нямам такъв файл daemon.bak, където ми е инсталиран Daemon Tools Наистина играта е няма на wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 kade q igrata v warez.ru q daite link ne6to nemoga da q nameq Има я в торрента. С w00x решихме играта да не се качва на вареза като по този начин показваме поне малко уважение към усилията на българите, които са работили с години за създаването на тази игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Аз нямам такъв файл daemon.bak, където ми е инсталиран Daemon Tools Наистина играта е няма на wareza <{POST_SNAPBACK}> е аз казах къде се намира файла ама кой да прочете @Dreamer найстина тези момчета яко са се трудели Щом излезе изцяло на Бг ,ако е 19,99 ще си я купя Аз и Цар имам ся и тази като си я купя .. Антантата не ми хареса много иначе щях да си я вземя и нея Призовавам всеки който му се харесва играта ,при излизането на изцяло Бг версия да си я закупи ! Нека дадем 1 рамо на българската гейм индустрия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 е аз казах къде се намира файла ама кой да прочете @Dreamer найстина тези момчета яко са се трудели Щом излезе изцяло на Бг ,ако е 19,99 ще си я купя Аз и Цар имам ся и тази като си я купя .. Антантата не ми хареса много иначе щях да си я вземя и нея Призовавам всеки който му се харесва играта ,при излизането на изцяло Бг версия да си я закупи ! Нека дадем 1 рамо на българската гейм индустрия <{POST_SNAPBACK}> Аз ще си я купя само да излезне ама мисля че струва 30 лева но и толкова да струва пак ще я купя играта е много яка (нещо което не очаквах) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Има я в торрента. С w00x решихме играта да не се качва на вареза като по този начин показваме поне малко уважение към усилията на българите, които са работили с години за създаването на тази игра. <{POST_SNAPBACK}> Интересен начин да покажеш уважение към усилията на разработчиците, като се има в предвид кой може да го използва този torrent и кой е ограничен от различни фактори в използването му, но щом така сте решили.... Относно даването на рамо съм съгласен и вече съм го правил с "Tzar", но тази работа с отрязването на малка част от потребителите едва ли ще доведе до ефекта, който очаквате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 е аз казах къде се намира файла ама кой да прочете <{POST_SNAPBACK}> Да сега прочетох че в windows папката Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 направих точно както си написал за daemona обаче като пробвам да пусна играта пак ми се появява надписа, че е заключен. да не би да правя нщо както не трябва??? пробвах и да ресна windowsa след като преименувах daemon.bak на daemon.dll. след като пробвам да пусна играта daemon.dll пак става на daemon.bak. what's wrong? нещо аз ли не съм наред или... nevermind. инсталирах алкохол 120% и всичко е наред. иначе играта е много готина! доста по-сложна е от алтернативата и: Rome: Total war. в икономически и политическия аспект на играта. битките не ми харесват кой знае колко. но като цяло играта е върха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Аз ще си я купя само да излезне ама мисля че струва 30 лева но и толкова да струва пак ще я купя играта е много яка (нещо което не очаквах) <{POST_SNAPBACK}> Играта ще струва 60 лева и ще я има преведена на български език, само че след известно време. Кофти, аз обаче ще събирам пари и ще си я купя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Играта ще струва 60 лева и ще я има преведена на български език, само че след известно време. Кофти, аз обаче ще събирам пари и ще си я купя. <{POST_SNAPBACK}> samo edno shte ti kaja -> nqma da zgreshish [ako si gamer] Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Nqkoi moje li da mi pomogne? Kogato ka4a igrata q Crackvam, no posle pri startiraneto mi iska vtoriq disk na igrata a az sam go slojil 4rez Daemon. molq ako nqkoi e imal sa6titiq problem i go e re6il da pi6e. blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Nqkoi moje li da mi pomogne? Kogato ka4a igrata q Crackvam, no posle pri startiraneto mi iska vtoriq disk na igrata a az sam go slojil 4rez Daemon. molq ako nqkoi e imal sa6titiq problem i go e re6il da pi6e. blagodarq predvaritelno. <{POST_SNAPBACK}> направи си труда да прочетеш темата ... отговорил съм на подобен проблем ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 ne vijdam ni6to ob6to mejdu dvata problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 ne vijdam ni6to ob6to mejdu dvata problema. <{POST_SNAPBACK}> е хитрецо и за твоя проблем си има цяр ... значи прочети тази тема : цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
onzi Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Имам същия проблем като на Paspartu.Слагам крака заедно с един dll файл пак иска CD2.Свалих крак от www.gameburnworld.com,иска CD2 та се къса. Някой да знае нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Играта е направена така че ако имате даемън туулс тя го изтрива. Създателите обявиха това официално. Сложете си алкохол 120%. ЕДИТ: Става дума за Knights of Honor де а за Paspartu незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onzi Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Това го знам, четох го в сайта на PC MANIA, но на мен и двете CD-та са ми записани,т.е. аз ползвам физическото, а не виртуалното CD макар, че имам инсталиран Deamon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Az pyk sym s Deamon tools i si raboti bez problemi. Chakam igrata da poeftinee i shte si ia kupq zashtoto 60 lv sa mi mnogo za igra koiato shte iga igraa 1 mesec i sha mi stoi na vitrinata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onzi Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 На някой играта върви ли му под Win98SE? Защото си мисля, че просто крака не работи под този Windows.Може и да не съм прав, но абсолютно същата инсталация под XP тръгва без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Roddick Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Taка,чудя се дали да я кача ж пълната версия-наскоро един приятел ми я донесе от чужбина?!Лошото е,че не е на български.Иначе играта е супер,просто нямам думи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Taка,чудя се дали да я кача ж пълната версия-наскоро един приятел ми я донесе от чужбина?!Лошото е,че не е на български.Иначе играта е супер,просто нямам думи... <{POST_SNAPBACK}> Po dobre ne q ka4wai. Dreamer si znae rabotata. Ina4e dosega 6te6e ka e ka4il ama kaza da proqwqwame respekt kym syzdatelite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Roddick Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 "Po dobre ne q ka4wai. Dreamer si znae rabotata. Ina4e dosega 6te6e ka e ka4il ama kaza da proqwqwame respekt kym syzdatelite. " Ponege ot skoro pi6a v foryma-kakvo 6te stane,ako q ka4a???ne6to lo6o li?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 "Po dobre ne q ka4wai. Dreamer si znae rabotata. Ina4e dosega 6te6e ka e ka4il ama kaza da proqwqwame respekt kym syzdatelite. " Ponege ot skoro pi6a v foryma-kakvo 6te stane,ako q ka4a???ne6to lo6o li?? <{POST_SNAPBACK}> ami neznam 4estno kazano,no ako mojeh q ka4i iskam da q drupna a pak kato izleze ste si q kupq i originalana no ne mi se 4aka da q igraq a demoto omruzva orazano e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 mi kat ne ti se igrae demoto si q swali ima q w arenata i w torrents-bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.