Sempliok Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Картите са празни! Ако на някой случайно му трябват да казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Картите са празни!Ако на някой случайно му трябват да казва <{POST_SNAPBACK}> нам мен ми трябва - колко пари им търсиш - и мога ли да си избера най хубави номер от трите ако има такъв - трябва ми за утре - щото след това няма да съм в плд ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 нам мен ми трябва - колко пари им търсиш - и мога ли да си избера най хубави номер от трите ако има такъв - трябва ми за утре - щото след това няма да съм в плд ;( <{POST_SNAPBACK}> Може да си избереш който искаш ама за целта трябва да си купиш ваучер и да си ги заредиш и тогава да видиш кой ти харесва най много.Те не са активирани Трябва на късмет да ги целиш Инъче предполагам не желаеш да заредиш всяка една от тях и тогава да разбираш номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Може да си избереш който искаш ама за целта трябва да си купиш ваучер и да си ги заредиш и тогава да видиш кой ти харесва най много.Те не са активирани Трябва на късмет да ги целиш Инъче предполагам не желаеш да заредиш всяка една от тях и тогава да разбираш номера <{POST_SNAPBACK}> Добре де сигорен ли си че ако се зареди ще стане? Да не са изпляскали? Кажи каква е цената на картата аз искам 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Добре де сигорен ли си че ако се зареди ще стане? Да не са изпляскали? Кажи каква е цената на картата аз искам 1. <{POST_SNAPBACK}> Ами предложи цена.Кода за активация е същия като този за зареждане на сметка Аз тия карти съм си ги заредил в моята и сега не ми трябват фактически това е карта на която няма заредени пари.Инъче си е активирана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Ами предложи цена.Кода за активация е същия като този за зареждане на сметка Аз тия карти съм си ги заредил в моята и сега не ми трябват фактически това е карта на която няма заредени пари.Инъче си е активирана. <{POST_SNAPBACK}> Е ти си продавача ти казваш цената като се има предвид че цената на примата е 10-15 лв не ми искай много - честит ми 1000 пост - голям спамер съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Е ти си продавача ти казваш цената като се има предвид че цената на примата е 10-15 лв не ми искай много - честит ми 1000 пост - голям спамер съм <{POST_SNAPBACK}> какво ще кажеш за 3лв? Да ти е честит 1000ния пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 какво ще кажеш за 3лв? Да ти е честит 1000ния пост <{POST_SNAPBACK}> Успех с продажбата - отказвам се - много ми е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Sempliok, пробвай да питаш Jovani, той колекционира такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Sempliok, пробвай да питаш Jovani, той колекционира такива неща <{POST_SNAPBACK}> Знам но предпочитам да ги дам на някой който ще му вършат работа. >>>>>>>>Нова цена 2лв<<<<<<<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Знам но предпочитам да ги дам на някой който ще му вършат работа. >>>>>>>>Нова цена 2лв<<<<<<<< <{POST_SNAPBACK}> за 1 лв взимам ако си съгласен казвай място и час (или може часът и мястото на срещата да са известни ) 1615 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Неща да ги дам по левче. То ако е по левче няма смисъл. Между другото стават за пера за китара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.