Valkyre Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Ейй,ама на готини купони и барове ходиш в 8 часаДа не си 60 годишен алкохолик?Земетрсението беше стабилно,кратко,но запомнящо се.Аз тъкмо пиех бирички с един приятел като се чу тътена.Първо се сетих за бомба,ама не,пак друсане.Та нищо страшно,ще има още и дано да са слаби <{POST_SNAPBACK}> Ne sam na 60 .I na istina ne beshe kupon ami se razglobixmeot prostotia i tochno kam osem i polovina 9 tragnaxme kam edin bar za tva ne go usetix i kato si v avtobus shtae go usetish li be pich Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 v kolko 4asa e bilo tova? <{POST_SNAPBACK}> abe ebi go v gaza zemetresenieto.q mi prati linka na tvoita kartinka,super qka e Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 az imam fobia ot zametresenie.. kashtata mi e v centara a tam sa nai-silnite semetrasni zoni.. za kapak na vsi4ko tq (kashtata) e na 40 godini i se klati dovolno.. hubu 4e togava bqx na glavnata i si pomislih 4e kamion minava pokrai nas.. ina4e pak shtqx da sam stresiran.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoo Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 As sam ot Pazardjik i da vi kaja i tuk baz baia se oseti egati 6uma izdava6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 АЗ пък кибичих в 1 беседка и не сам усетил нищо....хм..явно е било силно щом бая хора са го усетили... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 АЗ пък кибичих в 1 беседка и не сам усетил нищо....хм..явно е било силно щом бая хора са го усетили... <{POST_SNAPBACK}> 4.2 po rihter koeto si e dosta nqma kak da ne sa go usetili mnogo hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Който пие мастика, земетресения не го ловят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 хъм аз нищо не усетих ама наще като ми казаха и настръхнах сега си пия Собиетски зелен етикет че ако друсне пак да не ми прави впечатление Абе тия земетресения напоследък все в петък стават що така Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Който пие мастика, земетресения не го ловят. <{POST_SNAPBACK}> Всичко ОК, пийте си мастика, или каквото ви се пие, ама не се шегувайте с тези неща, моля ви... Ако сте наистина толкова спокойни колкото изглежда, само мога да ви завиждам, защото мен ме е страх определно. Дано най лошото вече да е минало ! Спокойна нощ на всички ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 togava bqx na glavnata i si pomislih 4e kamion minava pokrai nas.. ina4e pak shtqx da sam stresiran.. В първия момент и аз си помислих това но след като продължи малко повече време отколкото ако минава камион и малко по силно се усетих какво е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Ако сте наистина толкова спокойни колкото изглежда, само мога да ви завиждам, защото мен ме е страх определно <{POST_SNAPBACK}> ами всички ни е страх затова се лигавим да сваляме напрежението лелееее от тая водка взех да се клатя непрекъснато ся ша и капна малко вермут да се стабилизира Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Незнам защо но не ме е страх от земетресения Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Незнам защо но не ме е страх от земетресения <{POST_SNAPBACK}> LUCKY YOU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 АЗ пък кибичих в 1 беседка и не сам усетил нищо....хм..явно е било силно щом бая хора са го усетили... <{POST_SNAPBACK}> И аз кобичих в една бесетка ама си го осетих и то бая.Земята под мен се разтреперя сякаш минава камион покрай мен и след тва покрива на бесетката зе да издава звуци сякъш някой удря по тенекия(покрива е от тенекия).И от някой блок се чу някакъв звук от падаща тенджера(сигурно някоя домакиня бая се е стресирала ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Аз бях на Античния на театър и се чу тътен. При вертикалните е така, дано не се повтаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 dostaq silno si beshe v bilata se vklu4iha nqkvi alarmi ta sotovete poludqha 4ak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 offtopic: o4udvashto koli4estvo postove za malko pove4e ot 4-5 4asa...pozdravleniq ...az odeve samo osetih neshto malko i tva beshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Аз пък помислих,че братовчед ми разклати стола,а съм на 7-мия етаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Бях на Античния и помислих,че минава камион през тунела...после взеха да мизвънят някакви хора да ме питат дали съм окей...неприятно беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Аз си посръбвах кафенце с един приятел на двора на кварталното кафе и ми се пораздрусаха месата. Викам си, пак ли сърцебиене, какво ли... Ама не. Някакво чудо е, че майка ми не го е усетила на 3-ия етаж. Тя по принцип страшно се плаши от такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Аз бях на центъра и таман минавах покрай фонтаните за да ходя към едно заведение и една мадама като взе да кряка-ОЛееее заметресение,олеее ей ся ще умрем и тн.То или заметресението е било свършило вече или аз нищо не съм усетила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Ае то едвам се усети we... масата леко се раздруса и тъкмо щях да викам на сестрата че оная нейната тухла Nokia 3310 пак го ударила на вибрация (бах маа му, тва кат вибрира на дървена повърхност и са чува кат моторна резачка we...) пък то кво се оказало - земетресенийце. Никъф damage нищо, живея си на 4ти етаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 qdoh-zemetresenie-oslushah se-produljih da qm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 qdoh-zemetresenie-oslushah se-produljih da qm <{POST_SNAPBACK}> мда е, и при мен нещо такова стана... Наште викаха да излезем на улицата, ама аз викам "ше остана", че щеше да изстине яденето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 хаха аз бях на съединение и нищо не усетих ама кам 5:40 през нощта май пак имаше ама мое само така да ми се е сторило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.