Jump to content
BulForum.com

chestito zemtresenie

karaman

Recommended Posts

Ейй,ама на готини купони и барове ходиш в 8 часа:))Да не си 60 годишен алкохолик?Земетрсението беше стабилно,кратко,но запомнящо се.Аз тъкмо пиех бирички с един приятел като се чу тътена.Първо се сетих за бомба,ама не,пак друсане.Та нищо страшно,ще има още и дано да са слаби :bgrin:

Ne sam na 60 :angry1 .I na istina ne beshe kupon ami se razglobixme

ot prostotia i tochno kam osem i polovina 9 tragnaxme kam edin bar za tva ne

go usetix i kato si v avtobus shtae go usetish li be pich :angry1

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

az imam fobia ot zametresenie.. kashtata mi e v centara a tam sa nai-silnite semetrasni zoni.. za kapak na vsi4ko tq (kashtata) e na 40 godini i se klati dovolno.. hubu 4e togava bqx na glavnata i si pomislih 4e kamion minava pokrai nas.. ina4e pak shtqx da sam stresiran..

Който пие мастика, земетресения не го ловят. :tongue

хъм аз нищо не усетих ама наще като ми казаха и настръхнах сега си пия Собиетски зелен етикет че ако друсне пак да не ми прави впечатление

Абе тия земетресения напоследък все в петък стават що така :blink:

Който пие мастика, земетресения не го ловят.  :tongue

Всичко ОК, пийте си мастика, или каквото ви се пие, ама не се шегувайте с тези неща, моля ви... Ако сте наистина толкова спокойни колкото изглежда, само мога да ви завиждам, защото мен ме е страх определно. Дано най лошото вече да е минало !

Спокойна нощ на всички !

togava bqx na glavnata i si pomislih 4e kamion minava pokrai nas.. ina4e pak shtqx da sam stresiran..

В първия момент и аз си помислих това но след като продължи малко повече време отколкото ако минава камион и малко по силно се усетих какво е.

Ако сте наистина толкова спокойни колкото изглежда, само мога да ви завиждам, защото мен ме е страх определно

ами всички ни е страх затова се лигавим да сваляме напрежението :punk

лелееее от тая водка взех да се клатя непрекъснато ся ша и капна малко вермут да се стабилизира :wacko:

АЗ пък кибичих в 1 беседка и не сам усетил нищо....хм..явно е било силно щом бая хора са го усетили... :unsure:

И аз кобичих в една бесетка ама си го осетих и то бая.Земята под мен се разтреперя сякаш минава камион покрай мен и след тва покрива на бесетката зе да издава звуци сякъш някой удря по тенекия(покрива е от тенекия).И от някой блок се чу някакъв звук от падаща тенджера(сигурно някоя домакиня бая се е стресирала :P).

Бях на Античния и помислих,че минава камион през тунела...после взеха да мизвънят някакви хора да ме питат дали съм окей...неприятно беше. :(

Аз си посръбвах кафенце с един приятел на двора на кварталното кафе и ми се пораздрусаха месата. Викам си, пак ли сърцебиене, какво ли... Ама не.

Някакво чудо е, че майка ми не го е усетила на 3-ия етаж. Тя по принцип страшно се плаши от такива неща.

Аз бях на центъра и таман минавах покрай фонтаните за да ходя към едно заведение и една мадама като взе да кряка-ОЛееее заметресение,олеее ей ся ще умрем и тн.То или заметресението е било свършило вече или аз нищо не съм усетила.

Ае то едвам се усети we... масата леко се раздруса и тъкмо щях да викам на сестрата че оная нейната тухла Nokia 3310 пак го ударила на вибрация (бах маа му, тва кат вибрира на дървена повърхност и са чува кат моторна резачка we...) пък то кво се оказало - земетресенийце. Никъф damage нищо, живея си на 4ти етаж.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...