Njakoj Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Абе как стават тези работи?!И аз съм прецакан.Живея на 20 етаж и пак нищо не съм усетил.Миналото пак така го пропуснахме.Бяха ни спрели асансьорите и по едно време усетих някакви вибрации (Такива има като бачка асансьора)..Жена ми вика "Айде пуснаха ги!"... И след малко се обажда майка и и пита "Вие усетихте ли земетресението?"...Май на по-ниските етажи се усеща повече отколкото при мен на 20-ия.... Като любител на физиката имам някакво обяснение с вълни,нулева точка на вълната и период,ама едва ли ще е интересно на всички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Zapivah po tova vreme i nishto ne sym usetil...obache cqla Bg go usetila...t`fa e mnoo shit ralta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 ba samo edin sau4enik usetil trasa ot 22 4oveka bati rabotata drugite sme kartili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Ех закво не го усетих така ги харесвам. Па и сам на 5-ят в блок които като саседа си пусне сифона става земетресение 12 по рихтера. Един приятел ми разправя 4е не 22-ят било доста страшничко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Абе как стават тези работи?!И аз съм прецакан.Живея на 20 етаж и пак нищо не съм усетил.Миналото пак така го пропуснахме.Бяха ни спрели асансьорите и по едно време усетих някакви вибрации (Такива има като бачка асансьора)..Жена ми вика "Айде пуснаха ги!"... И след малко се обажда майка и и пита "Вие усетихте ли земетресението?"...Май на по-ниските етажи се усеща повече отколкото при мен на 20-ия....Като любител на физиката имам някакво обяснение с вълни,нулева точка на вълната и период,ама едва ли ще е интересно на всички... <{POST_SNAPBACK}> според моите бегли познания по физика на 20-я етай би трябвало да се осети доста повече,отколкото на 5-я примерно.то вярно че блоковете са по издръжливи на трусове,ама на хоризонтални трусове.при вертикалните нямат много големи шансове Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 На мен ли ми се стори или сега имаше пак трус? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 На мен ли ми се стори или сега имаше пак трус? <{POST_SNAPBACK}> ne sym osetil nishto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Аз пък не усетих никакво земетресение(сигурно щото тогава спях)Ама като слушам земетресението е било силничко.Бая дълбоко сам спала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Вече няква параноя ви е обзела с тези земетресения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.