Jump to content
BulForum.com

chestito zemtresenie

karaman

Recommended Posts

Абе как стават тези работи?!И аз съм прецакан.Живея на 20 етаж и пак нищо не съм усетил.Миналото пак така го пропуснахме.Бяха ни спрели асансьорите и по едно време усетих някакви вибрации (Такива има като бачка асансьора)..Жена ми вика "Айде пуснаха ги!"... И след малко се обажда майка и и пита "Вие усетихте ли земетресението?"...Май на по-ниските етажи се усеща повече отколкото при мен на 20-ия....

Като любител на физиката имам някакво обяснение с вълни,нулева точка на вълната и период,ама едва ли ще е интересно на всички...

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Ех закво не го усетих така ги харесвам. :wir :tongue

Па и сам на 5-ят в блок които като саседа си пусне сифона

става земетресение 12 по рихтера.:woot :woot :woot

Един приятел ми разправя 4е не 22-ят било доста страшничко. :blink: :wacko:

Абе как стават тези работи?!И аз съм прецакан.Живея на 20 етаж и пак нищо не съм усетил.Миналото пак така го пропуснахме.Бяха ни спрели асансьорите и по едно време усетих някакви вибрации (Такива има като бачка асансьора)..Жена ми вика "Айде пуснаха ги!"... И след малко се обажда майка и и пита "Вие усетихте ли земетресението?"...Май на по-ниските етажи се усеща повече отколкото при мен на 20-ия....

Като любител на физиката имам някакво обяснение с вълни,нулева точка на вълната и период,ама едва ли ще е интересно на всички...

според моите бегли познания по физика на 20-я етай би трябвало да се осети доста повече,отколкото на 5-я примерно.то вярно че блоковете са по издръжливи на трусове,ама на хоризонтални трусове.при вертикалните нямат много големи шансове :confused :confused :confused

Аз пък не усетих никакво земетресение(сигурно щото тогава спях)Ама като слушам земетресението е било силничко.Бая дълбоко сам спала... :zzz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...