Botev1912 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 при мен проблема изчезна Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Временен проблем.Някоя от машините е била down. http://forums.miranda-im.org/showthread.php?t=7548 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 бе миранда номер1 квот ти требе можеш да го добавиш или ако имаш знанията да си го напишеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 бе миранда номер1 квот ти требе можеш да го добавиш или ако имаш знанията да си го напишеш Може и аз да бъркам, но все ми се струва, че темата не е за сравнение м/у клиентите използващи icq протокола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downlow Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 http://www.qip.ru/ много добър icq клиент ! няма да съжелявате Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Може и аз да бъркам, но все ми се струва, че темата не е за сравнение м/у клиентите използващи icq протокола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 имам проблем с icq-то ... или по-точно - с icq протокола (с миранда съм). не може да се конектне със сървъра някой има ли го този проблем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Не си единствения , поне 5-6 човека знам в момента със същия проблем. Аз съм с QIP и нарочно качих ICQ и пак същата работа. Проблема не е при нас , а е "някаде там" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 ICQ 5.1 The New ICQ version Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Тука имам проблем. Като си пусна ICQ-то и като искам да го загася от toolbara отварям и ми бъгва... Трябва с ctrl alt и del и т.н. Как да го оправя? Използваш FlexType, нали Когато използваш Flex и си на кирилица го има този проблем. И аз преди го имах, но откакто си карам в кирилизатора на Windows всичко си е наред. Така че грешката не е в ICQ, а във ФлексТъп Ама и аз съм отговорил на пост от преди 6 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Що не мога да пращам линкове в Q-то от няколко дни насам. Винаги съм си ги пращал, сега юзера на който ги пращам не ги вижда. Пиша тук защото и други хора ми се оплакаха от това. Има ли някой който да е решил проблема. Гледах в Спам защитата, всичко е disable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Що не мога да пращам линкове в Q-то от няколко дни насам. Винаги съм си ги пращал, сега юзера на който ги пращам не ги вижда. Пиша тук защото и други хора ми се оплакаха от това. Има ли някой който да е решил проблема. Гледах в Спам защитата, всичко е disable. ... 'щото mirabilis icq са ги забранили! честито на печелившите с шитнята наречена "mirabilis icq" истината е да се ползва само протокола на icq-то и IM по ваш избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 много кофти аз съм с ICQ 5.1 и имам същия проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 много кофти аз съм с ICQ 5.1 и имам същия проблем И аз съм с 5.1 и проблеми няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 И аз съм с 5.1 и проблеми няма. сигурен ли си? и аз пробвах с "оригиналното" icq и наистина не приема линкове. може да изпраща, но не и да получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 ми не мога да пращам и да получавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 хм, сега пратих един линк на един, който е с "абв" версията и получи линк-а ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 сигурен ли си? и аз пробвах с "оригиналното" icq и наистина не приема линкове. може да изпраща, но не и да получава. С 5.10 съм и нямам проблеми...Линковете ги получавам даже и на "телефонното" кю (JIMM 0.5.0) едит:наистина има някакъв проблем,не се виждат всеки път Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Ето вариант за решение на проблема: Влизате в папка ICQLite/LiteDataFiles. Намирате antispam.xml, отваряте го с текстов редактор (най-добре с Word, за да нямате проблем при save - разширението трябва да остане същото (xml). Триете съдържанието на файла, save-ате, след което правите файла read only и hidden (дясно копче върху файла и после properties или свойства и цъкате въпросните човки); рестартирате icq и сте готови Внимавайте когато сейвате файла разширението му да е същото (xml) Ако не виждате разширението на файла в windows explorer влизате в tools > folder options цъквате на таб view и махате човката пред "Hide extensions..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 хм, сега пратих един линк на един, който е с "абв" версията и получи линк-а ... Линковете не се получават само на ИЦЯ 5.1 Ето вариант за решение на проблема: Не работи тва. Като пусна ИЦЯ на ново и файла вече не е hiden и read only Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 ... Не работи тва. Като пусна ИЦЯ на ново и файла вече не е hiden и read only Ако си на NTFS, отвори му Пермишъните (Properties - Security, и махай всички потребители , освен който е Owner и Administrator) и за тия които остават, махни чавката на Write пермишъна, ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Ако си на NTFS, отвори му Пермишъните (Properties - Security, и махай всички потребители , освен който е Owner и Administrator) и за тия които остават, махни чавката на Write пермишъна, ОК. Еми на НТФС съм, ама нямам Security . И не за първи път липсва, и преди съм имал този проблем, ама май тва е далеч от ИЦЯ проблема EDIT: Оправих се. махнах премишъните с File Security Manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Еми на НТФС съм, ама нямам Security . И не за първи път липсва, и преди съм имал този проблем ... tools->folder options->view->use simple file sharing (recommended) най-долу е, махаш отметката и си ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 A някой от вас да знае как да махна страницата на абж която се появява всеки път когато стартирам icq-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 main - preferences - махаш show welcome screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.