AlekS Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Zna4i dneska kato iskah da zapi6a edna igra na CD i mi zapisa sy6toto kakto kogato iskam da zapi6a ICQ... Re-install na windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 За да неотварям нова тема "помощ" питам тук. Днес спира тока и кюто (ICQ5) сдаде багажа, забива всеки път, когато се опитам да го ползвам, преинсталирах, никаква промяна. Какво да направя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Имам следния проблем: От известно време насам немога да заражедам никакви екстри,игри и каквото и да било на ICQ.Мога да чата и сичко си бачка нормално но примерно като сикам да си сложа снимка,видео чат или игра и изобщо каквото и да било програмата просто неможе да зареди.Пише в прозореца Initalizing и нищо не става.Преинсталирах го вече 2-3 пъти пробвах с друга версия но ефекта е нулев. Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Не съм много на ясно но най вероятно проблема е в бавната връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Разкарайте го тва лагаво ICQ, ползвайте руския му еквивалент QID, няма екстрите на ICQ, но за човек като мен, който го използва само за чат програмата е идеален. Ужасно по-лек, ужасно по-удобен, дори можеш да гледаш кой е invisible и поддържа всички останали функции на ICQ, без екстрите, говоренето и video chat Просто го казвам, защото при съпоставка с Мирандата има повече функции неорязани. Още нещо яко е, че всички chat прозорци са в един и се разделят с табове, както при FireFox, MyIE например се разделят разнични страници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Разкарайте го тва лагаво ICQ, ползвайте руския му еквивалент QID, няма екстрите на ICQ, но за човек като мен, който го използва само за чат програмата е идеален. Ужасно по-лек, ужасно по-удобен, дори можеш да гледаш кой е invisible и поддържа всички останали функции на ICQ, без екстрите, говоренето и video chat Просто го казвам, защото при съпоставка с Мирандата има повече функции неорязани.Още нещо яко е, че всички chat прозорци са в един и се разделят с табове, както при FireFox, MyIE например се разделят разнични страници. Да бе. Вземете QIP и си чатете. Тва че няма да можете да изпращате файлове както и да получавате да не ви бърка. Аз съм и с Айсикю и с Кюайпи. Супер яко е. НА кюайпи проверявам само кой е инвизибъл а иначе си бацам на Айсикю. Така че Кюайпи е нещо като допълнение към Айсикю. Не вярвам да го измести. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Не разбирам защо се обаждаш неподготвен, като аз пращам и получавам файлове и съм с QID П.П.: Ако желаеш да те светна как се пращат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Не разбирам защо се обаждаш неподготвен, като аз пращам и получавам файлове и съм с QID П.П.: Ако желаеш да те светна как се пращат? QIP или QID. Защото аз знам само за QIP и знам че е руска версия на Айсикю. А за QID си помислих просто че си объркал имената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Не съм много на ясно но най вероятно проблема е в бавната връзка D+ около 80-120К средно определено не е бавна връзка.Дори и цял ден да го оставиш няма да има промяна.Така че не е от това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Изчезването на картинките си го поправих, като си инсталирах най-новият флаш плъгин А за изчезването на листи, проблема е изцяло в сървъра. До няколко часа най-мног ден го оправят. Иначе Кю-то се движи с някакви мизерни кБ трафик, нигога това не е проблема Е разбира се ако не си правите видео конференции А относно останалите клиенти, адски много се дразня на това, че никога не може да си пратиш фаил например Аз съм твърдо зад ICQ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Абе 30 пъти го пиша грешно и аз не знам дори защо го бъркам така. Самата програма е QIP. Не съм срещал QID, просто грешка не знам и аз каква да я нарека. Да, води се руски еквивалент на ICQ и може да изпраща и получава файлове, както вече споменах е по-приятна и лека. Сума ти време не можем да се разберем, щото бъркам Става въпрос за това. П.П.: И все пак QIPто праща и получава файлове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Отрковенно казано го изпробвах това QIP и трябва да отбележа, че работи не лошоОсобенно ми готино да разконспирирам скатавките с invisible mode:) Иначе така и не открих как става това с изпращането на файлове Някои да обясни плс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Их Айде да разбуля и аз тука тайните Отворил си прозорче с някой, може и с монго хора, но си в този таб, на който искаш да пратиш файла..уфф чеки направо да дам пикче http://play.evrocom.net/dl/incoming/knoppix/temp/qip.JPG Не е толкова трудно а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Е аз го нямам това "Send File". Използвам последната версия на въпросното нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Става въпрос за това. Аз съм с това и съм много доволен. Определено бия по ICQ по бързина и удобство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Тука имам проблем. Като си пусна ICQ-то и като искам да го загася от toolbara отварям и ми бъгва... Трябва с ctrl alt и del и т.н. Как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Тука имам проблем. Като си пусна ICQ-то и като искам да го загася от toolbara отварям и ми бъгва... Трябва с ctrl alt и del и т.н. Как да го оправя? Това и на мен ми го прави , още откакто съм си го качил (мислех , че пц-то е бъгаво ама даже и след формат пак ми прави същия номер) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 ICQ-то си е бъгаво и при мен се бъгва често Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Тука имам проблем. Като си пусна ICQ-то и като искам да го загася от toolbara отварям и ми бъгва... Трябва с ctrl alt и del и т.н. Как да го оправя? Не ти е бъгаво PC-то, а версията на ICQ-то. То по принцип ICQ е много глупаво направено Най-вероянто този проблем може да се оправи като свалиш по-нова версия, която да не е бета, алфа и т.н. Само, че при реинстала има сериозна опасност да ти се прецака листата с контакти, защото тя не се записва на някакъв сървър, а на твойто PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Не ти е бъгаво PC-то, а версията на ICQ-то. То по принцип ICQ е много глупаво направено Най-вероянто този проблем може да се оправи като свалиш по-нова версия, която да не е бета, алфа и т.н. Само, че при реинстала има сериозна опасност да ти се прецака листата с контакти, защото тя не се записва на някакъв сървър, а на твойто PC. ...и тъй като листата ми се пази на хардиска, като ида на зала и се логна в ICQ-то сичките контакти са си на мястото, в съответните групи Кога за последно си използвал ICQ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 тук е весело - пълно е с "инджинери" дето дават акъл и не знаят кво пишат, но се натискат да дават акъл Colin: е как няма да са си на мястото - нали си носиш контактите на USB Flash-че всеки път като ходиш на зала edit: не съм конкретизирал никого, просто обобщавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Кога за последно си използвал ICQ? Ами супер щом ти нямаш този проблем. Аз явно ползвам някаква стара версия, защото като се логвам от различни PC вечно ми се прецакват листите(а ползвам само 2 PC-та с една и съща версия на ICQ). Но откровенно казано предпочитам Skype, ICQ го ползвам единствено заради 2-3, които упорито отказват да си инсталират skype. Ей, N00KiE ти пък откъде ме разбра, че съм инджинер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Днес не ще да ми приеме паролата, сигурен съм че не съм е сменял. И сайта на ICQ не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Не си единствен. Аз обаче нямам такива пробелеми..за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Днес не ще да ми приеме паролата, сигурен съм че не съм е сменял. И сайта на ICQ не работи Спокойно, същото е с на баща ми акаунта и с моя. Трябва да е нещо централно, сигурно скоро ще го оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.